karolajn. 01.08.09, 16:56 Hej Bardzo prosta gra - zgadujemy co to za gwiazda. Ja zaczynam, a następna osoba zgaduje i pisze kolejny opis jakiejś gwiazdy itd. Młoda piosenkarka. Mieszka w Czechach, chociaż jest Polką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majusia011 Re: GRA - kto to ? 01.08.09, 17:21 Ewa Farna? gwiazda: urodzila sie w Deal, w stanie New Jersey w miesiacu LIPIEC nie dawno obchodzila urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: GRA - kto to ? 01.08.09, 17:27 chyba Ashley Tisdale Jest piosenkarką, jej ojciec to sławny piosenkarz country Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: GRA - kto to ? 01.08.09, 18:09 Miley Cyrus?? Jest bardzo młoda,ma blond włosy i na początku tego roku odeszła z pewnego zespołu i zaczęła karierę solo....może być trochę trudne xdd Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: GRA - kto to ? 01.08.09, 18:19 Trudne Nie jestem pewna ale czy to jest Sasha Strunin ? Sexowna aktorka, która ma chrapkę na Zaca Efrona... Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Re: GRA - kto to ? 01.08.09, 18:18 pariska65 napisał(a): > Miley Cyrus?? > Jest bardzo młoda,ma blond włosy i na początku tego roku odeszła z pewnego > zespołu i zaczęła karierę solo....może być trochę trudne xdd Strzelam. Emily Osmet? Kontrowersyjna z ciekawymi, wpadającymi w ucho piosenkami. Projektuje własne zakręcone stroje! Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: GRA - kto to ? 01.08.09, 18:20 Czy to Lady GaGa ? Sexowna aktorka, która ma chrapkę na Zaca Efrona... ( dałam to 2 raz ) Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: GRA - kto to ? 01.08.09, 18:22 Megan Fox czy jak się pisze xd nie to nie żadna z nich bardzo trudne ale mam nadzieję że ktoś zgadnie podpowiem jeszcze że jest nastolatką ta dziewczyna...... Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Re: GRA - kto to ? 01.08.09, 18:30 pariska65 napisał(a): > Miley Cyrus?? > Jest bardzo młoda,ma blond włosy i na początku tego roku odeszła z pewnego > zespołu i zaczęła karierę solo....może być trochę trudne xdd Strzelam. Emily Osmet? Kontrowersyjna z ciekawymi, wpadającymi w ucho piosenkami. Projektuje własne zakręcone stroje! tongue_out Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: GRA - kto to ? 01.08.09, 18:31 ok coś tam podam....ma na pierwsze imię Alexis ale używa 2 imienia,kotek o niej pisał ale bardzo mało ma młodszą siostrę alexandrię ,która nie jest za bardzo znana w polsce...Nagrała takie piosenki jak:Up aganist the wall,flip the frequency....w lipcu był casting do jej nowego zespołu więcej już nie podpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: GRA - kto to ? 01.08.09, 18:34 Ariel Alexis Moore ( z Clique Girls ) ? Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: GRA - kto to ? 01.08.09, 19:06 Ja nie umiem w te gry grac....xd Nie znam tak dobrze gwiazd....xd Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: GRA - kto to ? 01.08.09, 19:13 Zespół składający się z 3 przystojnych braci To jest baardzo proste Odpowiedz Link Zgłoś
mileyhannah12 Re: GRA - kto to ? 01.08.09, 21:28 jonas brathers gra w filmie disneya tatastrofa i serialu hannah montana jest chłobakiemi nikt nie wie ile ma naprawdę lat Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: GRA - kto to ? 02.08.09, 13:20 Moises Arias?? czy jak mu tam xd Jest aktorką ma długie brązowe włosy....urodziła się 14 kwietnia 1996 roku.Zagrała w mn.na pewno być może,mama na obcasach.Jest ode mnie 3 dni starsza.....xdd Odpowiedz Link Zgłoś
dolce89 Re: GRA - kto to ? 02.08.09, 13:42 Abigail Breslin ? Słynie ona ze swej dużej pupy. Niedawno obchodziła 40 urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: GRA - kto to ? 02.08.09, 19:39 mileyhannah12 napisał(a): > jonas brathers > > > gra w filmie disneya tatastrofa i serialu hannah montana jest chłobakiemi nikt > nie wie ile ma > naprawdę lat Ten co gra brata Miley ale nie wiem jak mu tam młoda aktorka o czarnych włosach, większość użytkowniczek kotka jej n ie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: GRA - kto to ? 02.08.09, 20:23 selena gomez ?? wszystkie laski się w nim kochają ........ powinno wystarczyc .... -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: GRA - kto to ? 02.08.09, 20:27 ...yy..Pattinson? ;d no więęc. gra m.in. rocka alternatywnego.maluje się kredką i ma czarne włosy ,kiedys przefarbował się na bloond.nie dawno wydał płytę wraz ze swoim zespołem. Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: GRA - kto to ? 03.08.09, 12:35 Billie Joe Armstrong ? Urodziła się 27 marca 1970. Jest amerykańską piosenkarką R&B. Autorka hitu "Touch My Body" Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: GRA - kto to ? 03.08.09, 13:32 nie wiem jak się pisze imie chyba na m a nazwisko cary Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: GRA - kto to ? 03.08.09, 13:36 w 6 dni napisał scenariusz do filmu trzynastka i zagrała w nim ostatnio zagrała w filmie który miał premiere w styczniu a druga część ukaże się w listopadzie powinno wystarczyc Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: GRA - kto to ? 03.08.09, 13:34 Mariah Carey. urodził się 29 sierpnia 1958. miał 8 rodzeństwa. wielokrotnie zdobył nagrodę Grammy. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: GRA - kto to ? 03.08.09, 14:21 Michael Jackson. ur. 16 stycznia 1974,jest to kobieta,jej narodowosć to Anglia,jest modelką,obecie ma kolor włosów bloond,jej pierwsza milosc to Johny Deep.; Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: GRA - kto to ? 03.08.09, 15:55 Kate Moss chyba Amerykańska aktorka, piosenkarka i producentka telewizyjna. Zagrała w popularnym musicalu. Niedawno farbnęła się na brąz Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: GRA - kto to ? 23.08.09, 12:11 Ashley Tisdale niemiecka super modelka ma 3 dzieci a czwarte w drodze Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: GRA - kto to ? 23.08.09, 13:56 Heidi Klum. Chiński aktor i mistrz sztuk walki. Zagrał między innymi w "Wejściu Smoka", zmarł w 1973 roku. łatwe . Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: GRA - kto to ? 23.08.09, 15:45 bruce lee piosenkarka z Barbadosu śpiewała między innymi o parasolce Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: GRA - kto to ? 24.08.09, 12:47 Rihanna xd Jest piosenkarką i aktorką.Brała udział w "Dancing with stars".W wolnych chwilach prowadzi pokazy cheerleaderek.Zagrała mn.w High School Musical Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: GRA - kto to ? 14.11.09, 10:45 Monique Coleman Wokalistka zespołu Paramore. wiem, wiem - banalne Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: GRA - kto to ? 14.11.09, 11:57 Hayley Williams aktor, gra w zespole rockowym, w którego skład wchodzi też jego brat. w nazwie zespolu wystepuje nazwa jednej z planet orasz liczba xd niedawno bylo pisane o tym zespole na kotku xd jak się on nazywa? nie moglam sie powstrzymac xd kto zgadnie? xd Odpowiedz Link Zgłoś