Dodaj do ulubionych

Kod Leonarda Da Vinci , Anioły i Demony

04.08.09, 21:54
Kto Oglądał film ; "Kod Leonarda Da Vinci" , Lub "Anioły&Demony" , co sądzicie
o takich typu filmach . Gdy obejrzałam "Kod Leonarda Da Vinci" 1 wrażenie
-Super . Gdy dowiedziałam się ze wychodzi 2 cześć przygód bohatera Langdona ,
Postanowiłam koniecznie obejrzeć film w kinie . I tak też się stało , efekty
super , film ciekawy , ale nie tak jak 1 , ale opłacało się wink , A wy Byliście ?
Obserwuj wątek
    • wampirekxd Re: Kod Leonarda Da Vinci , Anioły i Demony 04.08.09, 21:56
      Oglądałam tylko "Anioły i demony", ale czytałam i "Kod.." i "Anioły..." i moim zdaniem film
      nie dosrasta książką do pięt.
    • ladyy Re: Kod Leonarda Da Vinci , Anioły i Demony 05.08.09, 11:27
      bardzo podobał mi sie kod leonarda super!
    • yourbadream Re: Kod Leonarda Da Vinci , Anioły i Demony 05.08.09, 12:30
      Oglądałam i czytałam tylko Kod. Szczerze powiedziawszy wolę film, bo w książce
      przynudzały mnie niektóre opisy.

I źle piszesz. Anioły i demony nie są 2 częścią, a Kod 1.
      • meteora Re: Kod Leonarda Da Vinci , Anioły i Demony 05.08.09, 12:47
        Yourbaddream ma racje. Anioły i demony wyszły przed Kodem(książka),to są dwie
        oddzielne historie tylko z tym samym bohaterem. W tym roku ma wyjść 2 część
        Kodu.Macie troche informacji o niej.

The Lost Symbol – powieść Dana Browna, trzecia z książek opowiadająca o Robercie
        Langdonie, harwardzkim specjaliście od symboli. Roboczy tytuł powieści to The Salomon
        Key (Kod Leonarda da Vinci II: Klucz Salomona wg wczesnych zapowiedzi polskiego
        wydawcy). Według wczesnych zapowiedzi, akcja książki rozgrywać będzie się w
        Waszyngtonie w ciągu dwunastu godzin, zaś fabuła koncentrować ma się na
        stowarzyszeniu wolnomularzy

Powstającą przez kilka lat książkę pierwotnie zapowiadano na rok 2006, jednakże premierę
        wielokrotnie przekładano. Ostatecznie książka zadebiutować ma na rynku amerykańskim
        15 września 2009 roku w pięciu milionach egzemplarzy, co stanowi najwyższy premierowy
        nakład jej wydawcy, Random House. Amerykański wydawca Browna opisuje The Lost
        Symbol jako „znakomity i wciągający thriller”, na który „warto było tyle czekać”

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka