truflowa 21.08.09, 10:19 Czy może znacie jakieś domowe przepisy na maseczkę do twarzy, aby ją odświeżyć. Albo jakie kolwiek domowe przepisy na włosy. Kiedyś słyszałam o maseczce z truskawek i śmietany. Ale nie wiem, czy ktoś robił sobie jaja czy nie? Plisss podawajcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fabiankowa Re: Domowe przepisy 21.08.09, 11:19 w googlach poszukaj albo na kotku -,-' Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Domowe przepisy 21.08.09, 12:04 maseczki.8am.pl/index.php?go=domowe zajrzyj tu Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Domowe przepisy 21.08.09, 12:50 ja lubię robić sobie maseczkę z wit. C i kremu. biorę 3 tabletki wit. C i rozkruszam je łyżeczką. do proszku dodaję łyżeczkę kremu Nivea i mieszam. taką papkę nakładam na twarz i czekam aż krem się wsiąknie, później zmywam ^^ możesz też zrobić sobie maseczkę z jajka (samo białko) i kilku kropel soku z cytryny. ubijasz białko na lekką piankę i dodajesz sok z cytryny. nakładasz na twarz i zmywasz po 10min. skóra się trochę ściąga, ale jest oczyszczona Odpowiedz Link Zgłoś
mayumi Re: Domowe przepisy 21.08.09, 15:29 papilot.pl/article/5747/Domowe-przepisy-na-kosmetyki-z-mleka.html lub www.papilot.pl/article/5156/Miodowe-kosmetyki-domowej-roboty.html na pewno znajdziesz coś dla siebie ;* Odpowiedz Link Zgłoś