natalkafer Re: Małe miss! 03.09.09, 19:00 ale one wyglądają sztucznie . jak lalki barbie . dobrze że w Polsce nie ma takiego czegoś . niby 10.000 ale to już przesada , toż to dzieci !! Odpowiedz Link Zgłoś
ktus Re: Małe miss! 03.09.09, 19:13 o feee....Nie pokazujcie mi tych fotek bo będe mieć koszmary!!! Ale to wszystko wymyślają mamusie ktore chcą mieć take małe siężniczki!! Odpowiedz Link Zgłoś
bella12 Re: Małe miss! 03.09.09, 19:17 Ooo.. To juz jest przesada ;p Oni robia z 7-letnich dziewczynek dosrosłe kobiety. Wiekszośc z nich wyglada dosłownie jak jakies lalki Barbie ') Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia mini miss ; / 03.09.09, 19:24 kiedyś natknęłam się na ten temat, poruszyłam go na czacie ; p to straszne . wyglądają jak lalki, jakby wbudowali w nich photoshopa O.O to przykre, dla nich ; ( wiem, że jedna z nich, zdobywczyni wielu nagród jeszcze w wieku dziecięcym została zamordowana ... ale tak, z tego co wiem, z różnych źródeł, filmików etc. widziałam, że te uśmiechy były tylko na wybiegach i do aparatów, to rodzice mają takie chore ambicje, a cóż ta dziewczynka zawiniła ? Odpowiedz Link Zgłoś
mrozionka Re: Małe miss! 03.09.09, 19:34 Mym zdaniem jest to Super . !! Choć większoć się z tym nie zgodzi , ponieważ te dziewczynki śa za mał....ble ble blee A mi się to podoba i . i sama chciała bym wziąść udział w takim konkursie pięknoście dl anastolatek Odpowiedz Link Zgłoś
miley__xd Re: Małe miss! 03.09.09, 19:41 Według mnie to jest chore. Matki tych dziewczynek robią z nich "dorosłe" dziewczyny i wgl. Potem takie dziewczynki się wywyższają ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
fankarbd Re: Małe miss! 03.09.09, 19:42 głupota ludzka i tyle ;// biedne dziewczynki ... ;// Odpowiedz Link Zgłoś
avricius5 Re: Małe miss! 03.09.09, 19:45 Nie wiem, czy zwrócić kolację xD. To chore!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Małe miss! 03.09.09, 21:05 Ale sztuczne. Jak bedą starsze będą miały brzydką cere od pudru i reszty kosmetyków. Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia Małe Miss??? 03.09.09, 19:50 Coś strasznego!!! Zabierają im dzieciństwo! Wyglądają jak plastikowe lalki... Mam jedno podstawowe pytanie: Jak one będą wyglądać jako dorosłe kobiety skoro już się malują???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: Małe Miss??? 03.09.09, 19:57 widzialam jakis odcinek na MTV...na tym ostatnim zdjeciu wygladaja na duzo starsze to jest straszne takie cos! w przyszlosci bd wygladac 2x starzej Odpowiedz Link Zgłoś
kladziunia mała na misss 03.09.09, 20:14 to jest głupie jedne wyglądają jak barbie a inne jak straszydła.... Odpowiedz Link Zgłoś
domek Re: Małe miss! 03.09.09, 20:15 To straszne...! Niektórzy rodzice są bezmyślni ! Odpowiedz Link Zgłoś
natalka13 Re: Małe miss! 03.09.09, 20:27 one wygladają jakby miały z 30 lat ! wspułczuję im :( Odpowiedz Link Zgłoś
pysiak Re: Małe miss! 03.09.09, 20:51 osz . te dwie ostatnie dziewczynki wyglądają jak lalki ;0 moim zdaniem to trochę przesada z tym malowanie , bo po co ? fajnie , że biorą udziały w takich konkursach . w przyszłości może z tego naprawdę coś wyjść ) ale jak się na te dziewczynki na zdj. popatrzy to aż się przykro robi ;c wyglądają jak małe lafiryndy . ( nie wiem jak inaczej to określić ) Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Małe miss! 03.09.09, 20:56 wiem, że to nie miejsce na to ale szybko potrzebuje pomocy !!!! www.kotek.pl/forum/02,3006,99812027,99812027,Zranione_dzewczyny_na_pomoc_.html Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Małe miss! 03.09.09, 20:58 rodzice pojeby,cały konkurs popieprzony,a te dzieci wyglądają na starsze od niejednej dwudziestolatki. Odpowiedz Link Zgłoś
leonidass Małe miss! 03.09.09, 21:03 według mnie to głupota! rodzice zmuszają te biedne dzieci do brania udziału w takich konkursach, malują je, czeszą. dzieci tego nie lubią, to dla nich katorga. poza tym od małego dziewczynki robią się próżnymi 'lalkami' xd Odpowiedz Link Zgłoś
misia_147 Re: Małe miss! 03.09.09, 21:11 To okropne.. Wyglądają jak lalki Barbie... i w dodatku takie wyretuszowane, i strasznie postarzałe ! Jednym słowem : okropność. Moim zdaniem to jest konkurs bezsensowy Odpowiedz Link Zgłoś
awril Re: Małe miss! 03.09.09, 21:16 To straszne ja na ich miejscu weszlabym na wybieg wzieła mikrofon i powiedziała całemu narodowi że to głupie ciągle kazać im sie uśmiechać gadać tekst wuczonyna pamięć i słuchać ciągły nażekań na to że żle zrobiłać to czy tamto Odpowiedz Link Zgłoś
kadzia1996 Re: Małe miss! 03.09.09, 21:36 Fuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!! Jakie one sztuczne !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Re: Małe miss! 03.09.09, 21:38 To jest chore! Z tych dzieci zrobią puste panienki ,które myślą tylko o sobie! Gdy na nie patrzę myślę "One wyglądają starzej niż ja! I do tego tak sztucznie i plastikowo." Współczuję tym dzieciakom. Powinni czegoś takiego zabronić! Odpowiedz Link Zgłoś