Dodaj do ulubionych

Małe miss!

• princess_meg maloltnie miss 03.09.09, 21:43

Oglądałam o tym kiedyś program...te matki są okropne te dzieci maja sztuczne opalanie
      musza ćwiczyć taniec spiew często mają doczepiane wlosy i tone makijażu,mamy sie
      zaporzyczają żeby dziecko wystartowalo w konkursie zdobylo nagrode i miało piękny stroj
      w mawiają sobie ze to dziecko chce, ale skąd dziecko 7 letnie może wiedzieć co chce to
      zwykła ambicja ich matek....kiedy widze te dzieci obrabiane w fotoshopie a tym czasem są
      mlode nie mają jeszcze tradziku zmarszczek maja piekną naturalną urode makijaż im jest
      nie potrzebny powinno się promować piekny naturalny wygląd inteligencje a nie urode.W
      tym programie o ktorym wspominałam wcześniej wspomniali ze 9 letnia zwyciężyni dwa
      dni po konkursach została zamordowana stalo sie to w '98 to tej pory nie znaja sprawcy
      ani porzyczyny.....Jestem za wybormi miss dlaczego nie jak ktoś chce w nich startować nie
      wystarcza mu poczucie ze jest atrakcyjny tylko chce usłyszeć od innych wymyslać
      zainteresowania cuda niewidy i sie idealizowac prosze bardzo ale wybory miss dzieci
      rocznych! [bo są takie] jest dla mnie nie normalne powinna być granica np 12 lat czlowiek
      wtedy ma juz poczesci ukształtowane zdania trzezwiej mysli na inne sprawy patrzy inaczej.
    • jb.fan Re: Małe miss! 03.09.09, 22:35
      Nie ma jak to dzieciom dziecinstwo spaprac...moim zdaniem to bez sensu, ale jesli
      dzieciakom sie podoba to ich wybor chociaz najczesciej chca tego rodzice ;P
    • twilight_6 Re: Małe miss! 04.09.09, 00:23
      One wyglądają okropnie!
      Ale... czego nie robi się dla takiej kasy cool
    • lolka203 Re: Małe miss! 04.09.09, 13:11
      Eee jak zobaczyłam jedną to pomyślałam, że to siostra barbie są takie sztuczne
      nie do opisania ale widać dla kasy zrobią wszystko to smutne lecz prawdziwe...sad
    • monisia1003 Re: Małe miss! 04.09.09, 13:36
      szczerze???????? szkoda mi tych dzieci... później zobaczycie jakie będą na starość skoro
      mając zaledwie5-6 lat mają tonę tapety...
    • cute_princess Re: Małe miss! 04.09.09, 13:59
      Moje drogie kotkowe czytelniczki!
      Według mnie odbieranie dzieci ich wlasnych torzsamości powinno być zabronione i karalne!
      Te biedne, no może i śliczne dziewczynki nic nie mogą za to, że ich "mamusie" jeśli można
      nazwać tak matkę takiego poszkodowanego dziecka zmuszają je do bycia " małą miss "
      gdyż mamunie pragną Pieniążków.. Takie wymalowane, wyczesane, wypięknione dzieci,
      naprawdę mnie przerażają. Ciekawa jestem co odpowiedziala by taka " mała miss " na
      pytanie : "Czy jesteś zadowolona z bycia małą miss, jak się z tym czujesz " Wydaje mi się,
      że odpowiedziała by : " Jestem bardzo zadowolona, kocham to .. itd. " A jak myślicie
      dlaczego? Otóż odpowiedź jesk jasna - Mamusie wyszkoliły sobie dzieciątka. To mnie tak
      strasznie burzy, ale nic za to nie mogę.. z wielką chęcią zapobiegła bym temu "Odbieraniu
      Torzsamości Małym Dziewczynką" Jest mi tak żal tych dziewczynek, ale ich "
      mądrych "mamuni również, ale w innym, przenośnym, złym znaczeniu!
      A teraz czekam na wasze wypowiedzi! Pozdrawiam wszystkich kotkowych czytelników,
      Daria kiss
    • aquamarine_ Re: Małe miss! 04.09.09, 14:43
      to jest beznadziejne, głupota rodziców. Się nie zdziwie jak którąś z małych miss
      zgwałci jakiś czub. ^^ gdy beda spokojnie wracaly ze szkoły, a on ją pozna. ^^

• kasiulka_lol Re: Małe miss! 04.09.09, 15:07
      O FUJ O FUJ O FUJ!!!!! NIGDY NIGDY NIGDY to jest okropne robiąą takąą tapete na
      twarzach małych dziewczynek too jEST takie głupie że ja nie mogee żaangryangryll MI TYCH
      którzy to organizują i żal.pl też dla rodziców tych dziewczynek!!!!!!!!!!!!!!!!!uncertain
    • 300flowers Yyy. o_____O 04.09.09, 15:12
      To dziwne. Moim zdaniem to powinno być zabronione. Jeśli chcą robić takie
      konkursy to przynajmniej te dziewczynki powinny być naturalne, a nie wyglądać
      jak małe ku... o___O
    • madziasz Re: Małe miss! 04.09.09, 15:27
      o bozze te biedne dziewczynki wygladaja jak lalki a nie jak zwykłe dziewczynki ja tam uwazam ze nie powinni czegos takiego robic niech se robia te miss jak benda miały po 18-20 lat a nie 10!
    • malinka1234 My God. ;// 04.09.09, 15:48
      My God.. Co oni zrobili z tych dzieci?! Jakieś dziwolągi, no bez kitu. Ja bym
      nigdy w życiu dziecka nie posłała na takie gó...ane coś, co tylko szpeci te
      słodkie małe dziewczynki. Ehhh ;// no ale cóż.. są i tacy. ;|
    • plotkarka12 Re: Małe miss! 04.09.09, 16:04
      to jest okropne jak rodzice moga na takie cos pozwolić przecież te małe
      dziewczynki przez to że są tak umalowane nie są w ogóle ładniejsze !!!vshock
      • missvictoria112 Re: Małe miss! 06.09.09, 23:02
        plotkarka12 napisał(a):

> to jest okropne jak rodzice moga na takie cos pozwolić przecież te małe
        > dziewczynki przez to że są tak umalowane nie są w ogóle ładniejsze !!!vshock
        Masz rację, te dziewczynki sa tylko bardziej... "Lalkowate"
    • gigi09 Re: Małe miss! 04.09.09, 16:23
      Jak dla mnie to jest beznadziejne robią z tych dziewczynek jakieś sztuczne lalki barbieuncertain i
      po co im to, co im to niby da z czegoś takiego nie będą sławne
    • leyla Re: Małe miss! 04.09.09, 16:29
      o rany to już jest przesada ta ameryka ześwirowała totalnie.
    • urumi123 Re: Małe miss! 04.09.09, 17:28
      yym... fajnie by wygladaly gryby mialy minimum 15 lat uncertain na tych ostatnich
      zdjeciach to juz jagby mialy z 20~!!confused
    • magic.butterfly Re: Małe miss! 04.09.09, 17:38
      To jest kompletna głupota. Te dzieci wyglądają jak powiększone lalki Barbi...
    • justine321 Re: Małe miss! 04.09.09, 19:09
      To dzieci są czy mutanty?shockshock
      Głupota ludzka przekracza wszelkie granice!!!
      Biedne te dziewczynki...Rodzice im zabierają dzieciństwo...
      Jak już to mogli by ich tak nie make-up'ować tylko żeby wystąpiły naturalnie...
      confuseduncertainindifferent
    • ktos_1 Re: Małe miss! 04.09.09, 19:36
      ojeju one wygladaja sztucznie !!!!!!!!!!!!!!!!!! jak lalki barbie xd okropnie
      !!!!!!!!!!
      na niektorych jak nastolatki z tapeta na twarzy !confusedconfusedconfused
    • jesswiolls Re: Małe miss! 04.09.09, 21:45
      To są lALKI nie DZIECI!!<br />
      żallshock
    • kuna20ii Re: Małe miss! 05.09.09, 00:25
      tO JEST TOTALNY BEZSENS, DWIE OSTETNIE DZIEWCZYNKI WYGLĄDAJĄ JJAK BARBIE CZY
      COŚ W TYM STYLU...kiss
    • zuaona Re: Małe miss! 05.09.09, 00:30
      mówiąc krótko, współczuję rodziców.
    • agatka5611 Re: Małe miss! 05.09.09, 13:01
      Rodzice tych małych dziewczynek robią z nich małe- stare lafiryndy, a potem one
      zachowują się tak na co dzień.Oni robią to tylko dla tej kasy, która dostaną za
      wygraną i nawet nie zastanawiają się jaki to będzie miało wpływ na ich młode
      córeczki.Żal mi tylko tych dzieci...sad
    • miley112 Re: Małe miss! 05.09.09, 13:04
      ` ja pier**** żal mi ich !!!!
    • kana_94 Re: Małe miss! 05.09.09, 13:23
      o BOSH! jak one sztucznie wyglądają!! jak lalki
    • domina_wampi_xd Re: Małe miss! 05.09.09, 13:50
      Ci rodzicwe niekturzy to mają tekie pomysły przeciesz ja bym to za zbrodnie uznała tongue_out
      Z dzieci lalki robić kto by pomyślał ?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka