k-th 12.02.06, 09:30 czesc wlasnie tam mam konto. dostalem juz swoja 1sza pensje i tylko jeden problem-w srode mina dwa tyg od zalozenia konta a ja nadal nie mam karty i mozliwosci wyplacenia gotowki. Jak dlugo zajmuje im przyslanie tych kart? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma_wi99 Re: kiedy dostane karte bcee 12.02.06, 13:31 Nie wiem, jak to dziala w Spuerkasie, ale w Dexii potrafilo to trwac do miesiaca i wymagac osobistej interwencji zainteresowanego. Nie pisze o tym, by cie straszyc Odpowiedz Link
flippa Re: kiedy dostane karte bcee 12.02.06, 15:37 ja dostalam poczta po ok 3 tygodniach. przy czym karta do bankomatu mi sie po miesiacu popsula i nie chce dzialac :p wiec poczekam nastepne 3 tygodnie na nowa ;) Odpowiedz Link
k-th Re: kiedy dostane karte bcee 12.02.06, 17:59 Dzieki,czuje sie pocieszony :( tzn ostrzezony :) Adres swoj podalem prawidlowo , 3majcie sie :) Kuba Odpowiedz Link
k-th Re: kiedy dostane karte bcee 12.02.06, 18:01 a jest tam (bcee) mozliwosc wyplacenia w kasie?? wie ktos jakie prowizje? Odpowiedz Link
szymbi Re: kiedy dostane karte bcee 12.02.06, 19:51 Wypłacić w kasie oczywiście możesz, prowizji przy tym nie ma. Odpowiedz Link
kdjpiaskowy Re: kiedy dostane karte bcee 13.02.06, 08:41 hej, więc z s-bankiem to jest tak, że karty (debetową, kredytową) dostaje siepo 3 tygodniach bo sa one, niestety, "robione" na zamówienie w Niemczech. Ale mozesz wypłacać w kasie bez żadnej prowizji. Odpowiedz Link