Dodaj do ulubionych

Single w Lux

28.04.06, 11:38
Rodzice z dziecmi organizuja sie w najblizszym czasie do Eifel, a co z
singlami? Czy taka grupa spoleczna istnieje w Lux?

Moze i my sie gdzies wybierzemy? Jako swiezy lux nie mam zadnych
propozycji... ale czekam na odzew zainteresowanych:-)
Obserwuj wątek
    • tomi_22 Re: Single w Lux 28.04.06, 11:51
      A co wam przeszkadza wybrac sie do Eifel z nimi? Gwarantuje wam, ze nikt nie
      bedzie wam lopata do glowy kladl moralow ze warto miec dzieci i brac sluby ;)

Akurat do Eifel ledzie grupka mocno wyluzowana :P
      • agata.w.wawa Re: Single w Lux 28.04.06, 11:59
        Pewnie, ze nie przeszkadza, ale jak sam wiesz, bez "potworkow" inaczej sie
        wycieczkuje... Co nie znaczy, ze i ja sie nie skusze na Eifel:-)
        Po prostu grzecznie pytalam...
        • tomi_22 Re: Single w Lux 28.04.06, 12:04
          No i znowu cie wyprowadzam z bledu - potworki same sie soba zajmuja, tzn nie
          przeszkadzaja - sprawdzone.

Ja tylko wtracam o tak, ze malo czsu na organizacje czego innego, to mozna w
          zamian sie podczepic pod grupe :)
          • dungoodxb12s Re: Single w Lux 28.04.06, 12:45
            Niektore "syngle", jak ja na przyklad :), wybieraja sie w sobote tez w gory
            Eifel, ale na tor Nuerburgring pojezdzic na moto. W zeszla sobote bylo auto,
            czas rozgrzac gumy przed startem na moto w Poznaniu 14.05 ;)
            • ma_wi99 Re: Single w Lux 28.04.06, 13:17
              dungood, to ty jednak zyjesz??

A juz sie balem, ze cie wlasny motor na zakretasach w szwajcarii luksemburskiej
              wyprzedzil... ;-)

Zyjesz, ale nie dajesz ani znaku zycia w watku na temat niedzielnej pilki
              noznej! A w koncu kto byl prowodyrem tej calej futbolowej awantury, jak nie ty?? ;-)
    • ma_wi99 Sie organizujta!!! 28.04.06, 13:28
      Jak najbardziej! Jestem za "odbrazowieniem" wizerunku Luxa, bo rzeczywiscie
      zaczyna tu wygladac jak w pensjonacie "trzeciego wieku"!

Tymczasem Lux noca takze tetni zyciem (wystarczy zaglebic sie w Grund/Clausen,
      albo przejsc rue de Hollerich), a w dzien jest rownie duzo ciekawych atrakcji
      dla singli jak dla wapniakow. Z braku pomyslow mozna zaczac od studiowania
      niektorych watkow na tym forum:

(jak chocby ten:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30150&w=40770045&a=40776816 ;-)

albo przegladu niektorych portali luksemburskich (adresy w LuxLinku) w celu
      wyszukania atrakcji na ten tydzien. Trzymam wiec kciuki za singli, chociaz sam
      sie nie dolacze, bo ja juz z tego klubu wypadlem ;-)

Agato.w.wawo! Widze, ze jestes kobita z werwa i inicjatywy ci nie brakuje --
      moze po prostu sprobuj cos zorganizowac i zapodac na forum
      • kdjpiaskowy Re: Sie organizujta!!! 28.04.06, 14:22
        > Tymczasem Lux noca takze tetni zyciem (wystarczy zaglebic sie w Grund/Clausen,
        > albo przejsc rue de Hollerich),

tiaa, w tę sobote w La Suite na rue de Hollerich jest Spanish Party, wjazd: 6€.
        No i wogóle polecam singlom, nie-singlom (za przyzwoleniem współmałżonka) i
        niby-singlom imprezy organizowane przez stażystów
        pozdraw
        • maj_ka3 Re: Sie organizujta!!! 28.04.06, 14:34
          Tez jestem za organizowaniem sie :-D
          Impreze stazystow tez polecam. Bywa fajnie. W ta sobote pewnie tez sie
          wybiore :-)
        • dungoodxb12s Pilka 28.04.06, 14:37
          @ma_wi99 - zyje i na razie absorbuje mnie urzadzanie mojego mieszkania w Wiltz,
          stad moze mala aktywnosc forumowa ;). Z tego co widze w niedziele ma lac, ale
          jak bedzie ladna pogoda to chetnie podbije do Walfer, nawet na moto ;)
          • ma_wi99 Re: Pilka 28.04.06, 14:42
            Lac ma. Tak mowia. Ale pogoda bywa przekorna, wiec nie odwolujemy z powodu
            jakichs tam utyskiwan sfrustrowanych meteorologow.

Na szczescie nie jest to wycieczka do Paryzewa, ktora trzeba bookowac z duzym
            wyprzedzeniem
          • tomi_22 dun 28.04.06, 14:42
            Widac, ze zyjesz i monitorujesz forum. Chwali sie :)
            • dungoodxb12s Re: dun 28.04.06, 14:52
              Monitoruje i wlasnie sie wqrwilem na decyzje o okresie ochronnym, bo niby mam
              pozwolenie na prace na x lat, ale jednak mnie to denerwuje...
              • tomi_22 Re: dun 28.04.06, 15:28
                Dun, wyluzuj, gwarantuje ci, ze nie ma problemu obeznie z pozwoleniami :)
    • bamaza42 Re: Single w Lux 28.04.06, 14:45
      hej, agato...znaczy jestes tu juz :))...od dzisiaj?...i tak juz od razu,
      natychmiast taka chec i wola imprezowania?...prosze, prosze... :)) to sie
      nazywa aktywnosc!!! Rozumiem, ze wykorzystujesz ostatnie zupelnie wolne dni,
      przed rozpoczeciem ciezkiej pracy dla dobra "uni"... :))
      • agata.w.wawa Kawa dla Bamazy:-) 28.04.06, 16:17
        Czesc Basiu,
        tak, dojechalam dzis rano. Nie ma na co czekac, trzeba zyc;-) I organizowac
        sobie przyjemnosci.
        I przypominam, ze obiecalam Tobie kawke, wiec jesli masz czas i ochote, to
        zapraszam
        • bamaza42 Re: Kawa dla Bamazy:-) 29.04.06, 22:09
          witaj!!...troche bylam zajeta ostatnie 2 dni, teraz na chwile wpadlam, ale
          zaraz znikam, bo jutro jedziemy na 2-dniowa wycieczke do Holandii - sprawdzic,
          czy tulipany na polach jeszcze kwitna. Ale badzmy w kontakcie, chetnie sie
          spotkam :))
      • kdjpiaskowy Re: Single w Lux 28.04.06, 16:22
        bamaza - pisze się "dla dobra łuni - bo łuni nam płacą" :)
        z weekendowym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka