sylviane 20.08.05, 23:53 Co sadzicie o 10-dniowej głodówce oczyszczającej? Znalazłam stronę www.glodowka.pl/index.php Podobno działa rewelacyjnie. Czy ktos próbował stosować w czasie kuracji candidy? Czy może to zbyt radykalne posunięcie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homeopatkaqq Re: Głodówka 21.08.05, 08:16 ja slyszalam tez, ze podczas glodowki organizm zjada swoje zlogi chorobowe,cysty,grzyby etc. Odpowiedz Link
fiore24 Re: Głodówka 21.08.05, 09:11 Tylko glodowke najlepiej robic w dni wolne od pracy, stresu. Odpowiedz Link
jmgpk6 Re: Głodówka 07.10.05, 10:21 Głodówka działała objawowo bardzo skutecznie.Obawiam się jednak,czy dłuższymi głodówkami sobie nie zaszkodziłem ? czy candida np.w poszukiwaniu pożywienia właśnie wtedy nie wżarła mi się na dobre w jelita?Bo wtedy jeszcze nie wiedziałem na co jestem chory i głodówki robiłem bez leczenia się przeciw kandydozie.Małachow pisze,że najskuteczniejsza jest głodówka "na sucho"-ale kto to wytrzyma?Co na to dr Janus? Odpowiedz Link
grakit Re: Głodówka 07.10.05, 13:16 Glodowka nie przeszkadza grzybom.W zeszlym roku bylam w szpitalu i przez kilka dni podawano mi kroplowki. Owszem,objawy candydozy zanikly na ten czas, ale po powrocie do domu grzyb wrocil na swoje miejsce gdy tylko zaczelam jesc. Zaznaczam ze trzymalam diete przez caly czas. Odpowiedz Link
andrzej.janus Re: Głodówka 07.10.05, 21:53 Proponuje w okresie 7 dniowej glodowki stosować codziennie dobre wiaminy, związki mineralne oraz pić odpowiednią ilość dobrej wody, gdyż pojawić się może toksemia organizmu. Uwaga-pamietać nalezy o uzupelnianiu potasu. Należy oczywiście stosować kuracje przeciwgrzybiczą. Odpowiedz Link