monikx2 19.12.05, 21:03 Wszystkim Forumowiczom zycze Zdrowych,Spokojnych i Pogodnych Swiat Bozego Narodzenia oraz Wszystkiego Najlepszego z Okazji Nowego Roku.Zycze Wam Wszystkim duzo zdrowia i spelnienia najskrytszych marzen.Monika. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
golden24 Re: Zyczenia Swiateczne 19.12.05, 21:16 My Tobie tez zyczymy wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link
jullieta Re: Zyczenia Swiateczne 19.12.05, 21:50 I ja dołączam moje skromne życzenia, dużo dobrego, dużo zdrowia i spokoju, samych serdeczności, choinki pachnącej lasem, ognia w kominku, posrebrzanych gwiazd, magicznej atmosfery. I niech się spełnią! Pozdrawiam gorąco, Julieta Odpowiedz Link
ulaa4 Re: Zyczenia Swiateczne 20.12.05, 12:08 dziękujemy bardzo!! równiez zyczymy zdrowia zdrowia zdrowia.. Odpowiedz Link
maxion1 Re: Zyczenia Swiateczne 21.12.05, 21:12 Tobie Moniko i wszystkim pozostałym "drożdżakom" tu zaglądającym bardzo udanych, radosnych, spędzonych w rodzinnym gronie Świąt i wszystkiego co najlepsze na Nowy Rok - maxion1. PS. A po świętach żadnych narzekań na złe samopoczucie po odstępstwach od diety Odpowiedz Link
masia45 Re: Zyczenia Swiateczne 21.12.05, 22:40 Moniko Tobie i wszystkim pozostałym przede wszystkim zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia. A także pogody ducha , radości i miłości oraz tolerancji. Odpowiedz Link
elpasz Re: Zyczenia Swiateczne 22.12.05, 07:17 I ja dołączam najlepsze życzenia świąteczne, dużo zdrowia dla Ciebie Moniko i dla wszystkich zaglądających na to forum. Pozdrawiam Elżbieta Odpowiedz Link
mariusz1233 Re: Zyczenia Swiateczne 22.12.05, 07:35 Oj tak przydało by sie zdrowie i spokój... tego życze najbardziej Odpowiedz Link
michell Re: Zyczenia Swiateczne 22.12.05, 10:01 i ja sie dolaczam :o) duzo zdrowka wam zycze i pozytywnych mysli - to idzie bardzo w parze ze soba :o) bardzo cieplych swiat zycze!!! :o))) Odpowiedz Link
mama.mimi Re: Zyczenia Swiateczne 22.12.05, 10:19 A ja życzę Wam spokoju ducha w te "zjadliwe" święta. Obyśmy nie pojedli Odpowiedz Link
asiabed Re: Zyczenia Swiateczne 22.12.05, 12:13 Wszystkim zycze pogodnych, pelnych milosci Swiat, smacznych - choc moze troche "ubozszych" jakosciowo niz zwykle - wigilijnych potraw, spokoju i spelnienia marzen - w tym zadowolenia z gwiazdkowych prezentow! A noworoczne zyczenia .... zloze za tydzien pozdrawiam, Odpowiedz Link
sikor_ka Re: Zyczenia Swiateczne 22.12.05, 20:24 Z całego serca Zyczę Wam wszystkim, abyście nadchodzące Swieta Bożego Narodzenia spędzili najpiękniej jak potraficie. W spokoju, miłości i spełnieniu wsród waszych ukochanych bliskich osób. Odpowiedz Link
listek_na_wietrze Re: Zyczenia Swiateczne 23.12.05, 09:20 dołączam się do życzeń- dobrych myśli, wytrwałości i wsparcia od bliskich życzy Kasia Odpowiedz Link
balamutka Re: Zyczenia Swiateczne 23.12.05, 10:53 Życzę wszystkim upragnionego powrotu do zdrowia i wytrwałości. Jednocześnie dziękuję dr Janusowi za wszystko co dla nas zrobił i robi. Dziękuję za to forum i wszystkim Wam za rady i wsparcie. Odpowiedz Link
anika73 Re: Zyczenia Swiateczne 23.12.05, 10:58 i Ja się dołączam, niech tak się stanie, żebyśmy przestali cierpieć z powodu tego paskudztwa Życzę wszystkim, spokoju, pogody ducha, radości i tego żeby w przypadku odstępstw od diety wyjątkowo drożdże nie reagowały )) Odpowiedz Link
frytka2 Re: Zyczenia Swiateczne 23.12.05, 15:03 Ja rowniez dolaczam sie do zyczen.Oczywiscie zycze tego,co najwazniejsze, ZDROWIA!! a przy okazji wytrwalosci w leczeniu Odpowiedz Link
andrzej.janus Re: Zyczenia Swiateczne 23.12.05, 15:29 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wszystkim spędzenią ich w atmosferze pełnej miłości, ciepła rodzinnego i spokoju. Życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia i odzyskania radości zycia. Odpowiedz Link
homeopatkaqq Re: Zyczenia Swiateczne 23.12.05, 15:46 Dolaczam sie do powyzszych zyczen, ... oby te swiata byly cieple, radosne i pachnace zielonym drzewkiem dla wszystkich klubowiczow Odpowiedz Link
nadia0105 Re: Zyczenia Swiateczne 23.12.05, 15:54 Ja rówież życzę wszysktim forumowiczom zdrowych , pogodnych świąt. Odpowiedz Link
artur737 Re: Zyczenia Swiateczne 23.12.05, 20:30 Wszystkiego dobrego - Wesolych Swiat! Odpowiedz Link
grakit Re: Zyczenia Swiateczne 24.12.05, 07:38 Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia Odpowiedz Link
gosia7771 Re: Zyczenia Swiateczne 24.12.05, 10:08 Dołączam się do życzeń i pozdrawiam. Gosia Odpowiedz Link
alutka333 Re: Zyczenia Swiateczne 24.12.05, 13:52 Radości, ciepła, miłości, zdrowia - wygranej z chorobą życzę Wszystkim Odpowiedz Link
bglanda Re: Zyczenia Swiateczne 24.12.05, 15:46 Nie bede sie powtarzał , dołączam sie do wszystkich miłych i ciepłych zyczeń. Odpowiedz Link
iso1 Re: Zyczenia Swiateczne 25.12.05, 18:59 wszystkim życzę zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia Odpowiedz Link