Dodaj do ulubionych

uwaga na amadeo24.pl

09.07.07, 18:40
Juz drugi tydzień czekam na realizację zamówienia z tego sklepu
internetowego. Zapłaciłam przelewem i nie dostałam towaru. Dodzwonić się nie
można do nich a na maile nie odpowiadają. Chciałabym wszystkich przestrzec
przed kupowaniem od nich.
Obserwuj wątek
    • homeopatkaqq Re: uwaga na amadeo24.pl 11.07.07, 14:12
      no to ladne kwiatki...

dotad ci nic nie przyszlo?

Postrasz ich sprawa sadowa. Napisz , ze Ty i kilka innych osob
      skontaktowalyscie sie i ze nikt z was nie dostal przesylki i ze zakladacie im
      sprawe. Moze cos sie ruszy.
      • bubax1 Re: uwaga na amadeo24.pl 11.07.07, 16:52
        Na szczęście otrzymałam dziś przesyłkę. Po 2 tygodniach. nie spotkałam się
        jeszcze ze sklepem internetowym z taką obsuwą. szczególnie,że zapenwniają,że
        jeśli termin przesunie się powyżej 7dni to będą informować mailem.Zestresowało
        mnie to,że wysłałam im maile na wszystkie dostępne adresy i bez odpoweidzi. Pod
        telefonem nie można było nawet nagrać wiadomości bo skrzynka była pełna. To dla
        mnie nauczka,żeby zamawiać za pobraniem a nie przelewem. Pare złoty więcej ale
        nie ryzykuje się całej kwoty.
        Swoją drogą walczę teraz z piciem olejku z oregano i jest to naprawdę spore
        wyzwanie. Nie wiem jak ludzie wypijają tego 5 kropli. Poparzyłam sobie ustasmile
        • mayka00 Re: uwaga na amadeo24.pl 11.07.07, 17:26
          bubax...wypijałam pięc kropli...po jakims czasie wchodzi lepiej niz na
          poczatku...ale nie moglam sie doczekac kiedy go skończęsmile
          • mayka00 Re: uwaga na amadeo24.pl 11.07.07, 17:28
            A z amadeo dostałam zamowiony olejek bez problemu w ciągu 3 dni...moze mieli
            jakis kryzyssmile
          • bubax1 Re: uwaga na amadeo24.pl 11.07.07, 21:39
            Ja na razie piję przez słomkę bo w usta mnie za mocno parzy. Pomogło coś?
            Czytałam na forum,że efekty powinny być widoczne szybko ale jestem trochę
            sceptycznie nastawiona.Czy jeśli to ma miec tak mocne działanie to mam się
            spodziewać pogorszenia zdrowia spowodowanego rozpadem grzybów i toksynami? Może
            powinnam zwiekszać dawkę a nie tak od razu 5 kropli?
        • magnumator Re: uwaga na amadeo24.pl 11.07.07, 17:40
          Zgłosiłem im tą sprawę, mnie jakoś odpowiadają na maile, byli zaniepokojeni
          faktem złej opinii. Może trzeba poszukać też winnych na poczcie?
          • bubax1 Re: uwaga na amadeo24.pl 11.07.07, 21:30
            Z chęcią bym z nimi podyskutowała gdyby odbierali telefony. Próbowałam się do
            nich dodzwonić przez kilka dni a ciągle słyszałam,że skrzynka głosowa jest
            pełna i nie przyjmuje wiadomości.Chciałam poprostu przestrzec ludzi że coś jest
            nie tak. Szczególnie,że namiary na nich wzięłam z tego forum.
            A swoją drogą jesteś z nimi w dobrym kontakcie skoro tobie odpowiadają na
            maile. Ja nie miałam tyle szczęścia.
            Grunt,że dostałam i mogę poddać się piekącej kuracji.
            • mayka00 Re: uwaga na amadeo24.pl 11.07.07, 23:23
              bubax...trudno cos powiedziec bo niedawno zaczęłam kuracje...nie miałam
              żadnych zwiekszonych objawów...zaczelam tylko odczuwac bole trzustki i
              zmniejszylam dawke do 3 kropli ale na krótko.Jesli dobrze znosisz to chyba
              mozesz 5 kropli zazywac.Picie przez rurke to chyba jeszcze gorzej...brrrr.Ja
              piłam duszkiem...a usta przed tym smarowałam kremem...i tak piekłosmile)
              • magnumator Re: uwaga na amadeo24.pl 12.07.07, 00:54
                Kilka razy u nich kupowałem i zawsze odpowiadali na maile. Raz dzwoniłem, to
                wiem, że przyjmują telefony do 18-tej. Oni jako jedyny polski sklep sprzedają
                kapsułki i to w nie należy tych 5 kropli umieszczać, wtedy problem z okropnym
                smakiem nie istnieje, polecam smile
                • bubax1 Re: uwaga na amadeo24.pl 12.07.07, 17:41
                  Po wypiciu wieczorem 5 kropel dostałam napadu smarkania. Było to tak
                  intensywne,że rozbolało mnie prawe ucho i gardło na wysokości migdałów. Do rana
                  przeszło. Czy w przypadku stwierdzonych grzybów w zatokach i gardle nie powinno
                  sie tego pić zamiast łukać kapsułek?
                  • magnumator Re: uwaga na amadeo24.pl 12.07.07, 19:11
                    Te kaspułki rozpuszczają się praktycznie w ciągu minuty w żołądku, niektórzy
                    mogą czuć chwilową zgagę z tego powodu albo odbijanie się samym olejkiem. Nie
                    ma znaczenia, gdzie jest grzyb, to przez żołądek i jelita następuje dystrybucja
                    zawrtych w olejku składników. Jama ustna ma tu niewielkie znaczenie, chyba, że
                    ktoś ma ochotę miejscowo ją płukać, ale to masochizm w odniesieniu do tego
                    produktu.
        • psvpl Re: uwaga na amadeo24.pl 30.07.07, 23:17
          bubax1 napisała:

> Swoją drogą walczę teraz z piciem olejku z oregano i jest to naprawdę spore
          > wyzwanie. Nie wiem jak ludzie wypijają tego 5 kropli. Poparzyłam sobie ustasmile

Rany boskie! Przeciez tam w instrukcji jest chyba napisane, zeby unikac kontaktu
          ze sluzowkami. Do tego sie kupuje kapsulki, ktore sie napelnia olejkiem (u mnie
          byly w zestawie), ewentualnie wkrapla do wody a nie bezposrednio do buzi.

Ja wypilem pierwsza dawke (na druga trzeba czekac pol roku) i jakos nie
          zauwazylem zadnych efektow.

• bubax1 Re: uwaga na amadeo24.pl 01.08.07, 09:56
            Oczywiście nie wkraplałam bezpośrednio do buzi ale olejek nie rozpuszcza się w
            wodzie i pływa po powierzchni. Jak piłam to osiadało na ustach i piekło bardzo.
    • pewugie Re: uwaga na amadeo24.pl 30.07.07, 17:10
      W moim przypadku przesylka byla ekspresowa(zamowilem we czwartek) dzis juz
      olejek mam u siebie w domku smile ale... wlasnie jest jedno ale. Zaplacilem za
      olejek 15ml a zamiast neigo dostalem 10ml i 50 pustych kapsulek. Telefon
      wylaczony, wiec czekam na odpowiedz na maila, bo absolutnie nie jestem
      zainteresowany kapsulkami!
      • pewugie Re: uwaga na amadeo24.pl 13.08.07, 19:37
        Zwracam honor amadeo24.pl nic nie musialem im odsylac a wyslali mi jeszcze raz
        to co chcialem a ze niemieli buteleczek 5ml to wyslali jeszcze raz 10ml wiec
        zachowali sie dobrze smile
        • calgaryjka Re: uwaga na amadeo24.pl 31.08.07, 05:33
          Z własnego doświadczenia wiem ,że krople oregano powinno się dozować 2 do 3
          kropli pod język w zależności od stężenia czystego olejku i po 2 minutach
          połknąć razem z nagromadzoną śliną ,taki mam przepis na moim opakowaniu ,a także
          tak mi kazała przyjmować oregano moja doktor. Spróbuj ,to nawet jest
          przyjemniejsze niż połykanie z wodą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka