asiaaa-stolica 08.08.09, 21:13 wasze ewentualne opinie i przeżycia z nim związane... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miki7773 Re: Anouar - delphin el habib 09.08.09, 11:05 troche tego jest i pewnie nie tylko ja mam cos do powiedzenia o nim ;) napisz na poczte to poopowiadam... Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaa-stolica Re: Anouar - delphin el habib 09.08.09, 11:26 napisałam i czekam na odp. :) Odpowiedz Link Zgłoś
czokolo Re: Anouar - delphin el habib 09.08.09, 11:29 uffffffffff ten Anouar.... :D no a co do przezyc...to troche ich jest...i z tego co wiem nie tylko ja je mam.... :P Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaa-stolica Re: Anouar - delphin el habib 09.08.09, 11:34 z pewnością sama nie jestes ;) ale interesują mnie jakieś szczegóły, np. kiedy, czy macie ze sobą kontakt itp. Odpowiedz Link Zgłoś
czokolo Re: Anouar - delphin el habib 09.08.09, 11:42 jesli chodzi o kontakt tel to jasne ze mam....a o szczegółach napisze na maila...tylko pozniej :D Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaa-stolica Re: Anouar - delphin el habib 09.08.09, 12:16 w takim razie czekam na szczegóły :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaa-stolica Re: Anouar - delphin el habib 10.08.09, 13:32 przeczytałam i odpowiedziałam, dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
julietta3107 Re: Anouar - delphin el habib 10.08.09, 21:14 Anouar=Diego...o tego wam chodzi?? bo nie wiem czy dobrze myśle :) Odpowiedz Link Zgłoś
czokolo Re: Anouar - delphin el habib 10.08.09, 21:56 ta o tego DIEGITTA :P a co???? jakies nowosci??? Odpowiedz Link Zgłoś
miki7773 Re: Anouar - delphin el habib 10.08.09, 22:02 moze jakies nowe przezycia :P ??? Odpowiedz Link Zgłoś
julietta3107 Re: Anouar - delphin el habib 10.08.09, 23:51 Ulalala a to niezły ten nasz Diegito :) Osobiście to jakieś małe zetknięcia z nim miałam(ale nic wielkiego)...Raz go widziałam (a było to może niecałe 2 tygodnie temu) jak WIECZOREM z jakaś Francuzką sam na sam szedł na korty tenisowe... pełna kultura w drzwiach ja pierwszy przepuścił i w ogóle :) A wy dziewczyny miałyście jakieś wielkie przeżycia z nim? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaa-stolica Re: Anouar - delphin el habib 11.08.09, 10:19 Diegito?? a tego to nie słyszałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
czokolo Re: Anouar - delphin el habib 11.08.09, 12:14 haha no widzisz.... ponoc dla ludzi za trudne było Anouar i Nasser to zmienili im "imiona" na Anouar - Diego a Nasser - Nino :D hahahah :D Odpowiedz Link Zgłoś
katrysia Re: Anouar - delphin el habib 11.08.09, 13:04 Potwierdzam anuar nosi w tej chwili imie diego.Na moje pytanie dlaczego odpowiedzial ze szef animatorow mohamed stwierdzil iz imie anuar jest zbyt trudne i malo wpada w ucho.Jest to powod zmiany na diego.O jego wyczynach w ostatnich tygodniach mona wiele opowiadac.Spotykany byl w hotelu daleko po polnocy z jedna polka.Inne natomiast ciagle wodzily za nim tesknum wrokiem.To co pisze znam z autopsji poniewaz kilka dni temu wrocilam z el habib. Odpowiedz Link Zgłoś
julietta3107 Re: Anouar - delphin el habib 11.08.09, 13:05 No i teraz praktycznie to posługują się tylko swoimi pseudo i w hotelu prawie wszyscy turyści się tak do nich zwracają :) Odpowiedz Link Zgłoś
julietta3107 Re: Anouar - delphin el habib 11.08.09, 13:13 Katrysia...ja też a dokładnie to w czwartek :) może nawet się widziałyśmy gdzieś :)) jak będziesz jeszcze jakieś info miała to pisz...bo mnie to strasznie ciekawi a zarazem śmieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
czokolo Re: Anouar - delphin el habib 11.08.09, 13:21 laski napisałam wam na poczte :P czekam na odp :) pozdrówki :) Odpowiedz Link Zgłoś
katrysia Re: Anouar - delphin el habib 11.08.09, 13:36 czokolo jesli chcesz wiedziec cos wiecej na w/w temat to napisz na moj adres katarzyna.batycka@wp.pl.Chetnie odpowiem na twoje pytanka.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czokolo Re: Anouar - delphin el habib 11.08.09, 13:44 hehe napisałam czekam na odp :) pozdrawiam :P Odpowiedz Link Zgłoś
roxii13 Re: Anouar - delphin el habib 01.09.09, 00:05 Diego jest boski, każda kobieta jemu ulegnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
situnia Re: Anouar - delphin el habib 03.09.09, 19:39 dziewczeta, mi tez napiszecie o swoich przezyciach? ;) jestem tego bardzo ciekawa:) Odpowiedz Link Zgłoś