28.08.06, 08:57
Tydzień temu byłam na szkoleniu "Office Manager-jaz zarządzać nowoczesnym
biurem" w Warszawie. Bardzo polecam to szkolenie - nie wiem czy będzie
ponawiane ale warto uczestniczyć w szkoleniach. To szkolenie prowadzili
panowie ale jesli chodzi o prowadzenie biura, podejsćie do interesanta i
wiele innych spraw to informacje na wagę złota. Mam cały tom materiałów
przygotowanych prez nich jeszcze do przeczytania!
A może któraś z was była na tym szkoleniu? :)
Obserwuj wątek
    • gwiazda_polarna Re: Szkolenia 30.08.06, 13:53
      Wg mnie wszystkie szkolenia dla asystentek są podobne i nie wnoszą wiele.
      Prawdę mówiąc kulturę osobistą i maniery ( o których jest większość wykładów )
      wynosi się z domu.
      Nie przeczę że szkolenie mogło być interesujące ale wg mnie jedno tego typu
      szkolenie zupełnie wystarczy, lepiej wybrać sobie coś , co wykorzysta się w
      także na innym stanowisku ( języki, studia podyplomowe lub zaawansowane kursy
      komputerowe)
      • marghot Re: Szkolenia 30.08.06, 15:19
        lepsze są szkolenia podnoszące umiejętnościkorzystania np.l z poszczególnych
        programów komp. niż takie typu profesjonalna asystentka
        • edytka-g Re: Szkolenia 31.08.06, 10:53
          tak zgadzam się że nie warto chodzić w nieskończoność na takie szkolenia ale
          uważam że to szkolenie wnosiło o wiele więcej praktycznych umiejętności niż
          szkolenie pod tytułem "profesjonalna asystentka/sekretarka". Koleżanka była i
          mówili na nim tylko o paznokciach spódniczkach i biżuterii. Tu było tylko
          powiedziane w 2 zdaniach o tym. Reszta to organizacja pracy po kodeksy i ustawy
          o dokumentacji.
          Jasne że kształce się tez w innych kierunkach. Studiuję zaocznie Ekonomię i ide
          na specjalność finanse i rachunkowość, chodze na kurs angielskiego - zaczynam 2
          poziom, i jestem po szkoleniach z Ms Office i Excel. Myśle że to całkiem
          nieźle....
    • altu Re: Szkolenia 29.09.06, 12:57
      a masz może materiały na CD? albo elektronicznie?
    • basia-a Re: Szkolenia 12.11.06, 21:03
      Czy możesz powiedzieć, naprawdę warto iść na to szkolenie? Jestem
      zainteresowana, ale bardziej myslę o szkolenie dla asystentek finansowych, masz
      moze jakiś plan, materiały na płycie?
    • margol28 Re: Szkolenia 26.11.06, 00:03
      A jaka firma je organizowała? Powiedz więcej szczegółów, szkolenie było w
      Warszawie? Temat dla mnie bardzo interesujący:) Pozdrawiam
    • sebas733 Re: Szkolenia 01.10.13, 08:45
      Ja od roku współpracuję z firmą, z której usług korzystam. Leadership Center wykonuje profesjonalne szkolenia zarządzanie projektami, czasem czy szkolenia zarządzanie zespołem ludzi. Teraz zupełni inaczej gospodaruje czasem i potrafię przewidywać konsekwencje podejmowanych decyzji, a wszystko dzięki grom symulacyjnym o których można przeczytać na stronie www.leadership-center.pl.
    • apoloniaz Re: Szkolenia 14.10.13, 15:48
      do Edytka G.
      Przez jaką firmę było organizowany ten kurs? Ja zostałam wysłana na podobne szkolenie - Profesjonalny Office Manager do firmy ProgressProjekt. Szkolenie w grudniu w Zakopanem. Był ktoś na kursach organizowanych przez tę firmę? Nie wiem kto będzie prowadził to szkolenie, ale program wydaje się być ciekawy.

• kami-lia Re: Szkolenia 24.03.14, 10:34
        Witam, u nas w biurach korzystamy ze szkoleń organizowanych przez HPR Group. Prowadzą oni szkolenia z zakresu: biuro i administracja, zarządzanie, marketing, HR. Można też skorzystać z oferty imprezy integracyjnej połączonej z tematycznym szkoleniem ;-) kontakt i więcej informacji znajdziecie na www.hprgroup.pl
        • milenaa123 Re: Szkolenia 27.06.14, 11:52
          W Warszawie ostatnio rozkręciła się jedna firma szkoleniowa Centrum Doskonalenia STIMULUS. Mają wakacyjne kursy dla Sekretarek i Asystentek po promocyjnych cenach. Fajni trenerzy, dobra organizacja. Wszystkie aktualne informacje zamieszczają na stimulus.com.pl/kalendarz_firmy
          • ivonaa27 Re: Szkolenia 07.10.14, 14:18
            Witam. potwierdzam Firma Stimulus pełen profesjonalizm. Byłam na szkoleniu w lato lipiec . Wyszłam pełna energii zainspirowana do działania. Ceny przystępne, trenerzy super prawie indywidualny trening. Zapraszam, Ja wybieram się do nich na Efektywność osobistą mam nadzieje ze również będę zadowolona. Polecam stimulus.com.pl/
            • i.wyrzykowska Re: Szkolenia 09.03.15, 11:25
              Pracodawcy owszem wysyłają nas na szkolenia z obsługi sekretariatu tak są owszem użyteczne ponieważ można spotkać innych ludzi i wymienić się doświadczeniami przypominają o oczywistościach. Niestety zapominają o szkoleniach dla nas np. jak się nie stresować jak być asertywnym nawet dla szefa. Na forum nalazłam Centrum Stimulus która właśnie takie szkolenia robi Zarzadzanie stresem. Szkolenia ma być za tydzień wiec się wybieram i dam znak jak było. Cena chyba tez przystępna około 400,00
    • coach.agnieszkabloch Re: Szkolenia 29.01.15, 10:42
      Jestem executive-assistant coachem – rozwijam kompetencje i postawę asystentów zarządów, asystentów expatów oraz dyrektorów zarządzających. Szkolę i coachuję osoby na stanowiskach wspierających kluczowych managerów w organizacjach.
      Prywatnie prowadzę blog- novel coaching, czyli wspieram ludzi w procesie zmiany poprzez wykorzystanie narzędzia, jakim jest storytelling – opieram proces coachingu o etapy tworzenia opowieści o sobie samym, zapraszam do poczytania: www.napiszsienanowo.blogspot.com.
      Pracuję w oparciu o następujące podejścia:
      • w coachingu – model GROW, model kompetencji coacha ICF, model NOVO,
      • w szkoleniach – model NOVO, podejście skoncentrowane na relacjach.
      Obszary mojej specjalizacji:
      • Executive-assistant coaching (coaching dla asystentów wyższej kadry kierowniczej) – dla firm, które zauważają istotność roli asystenta w efektywnym zarządzaniu na najwyższym szczeblu w organizacji
      • Szkolenia “Profesjonalny Asystent, czyli jak nie być sekretarką?”
      • Novel Coaching – coaching oparty o storytelling, czyli napisz opowieść o swojej zmianie.
      Moje przygotowanie merytoryczne:
      Jestem w trackie akredytacji ICF na poziom Associate Certified Coach (ACC).
      • Certyfikowany Coach Pracowni Coachingu NOVO
      • Dyplomowany Trener Pracowni Trenerskiej NOVO
      • Ponad 11 lat doświadczenia zawodowego w amerykańskiej korporacji, w szczególności w obszarach sprzedaży oraz profesjonalnego asystowania expatom (czyli kontraktowym managerom, m.in. z Finlandii, Irlandii oraz Holandii).
      • Finanse I bankowość – studia podyplomowe
      • Biolog Morza/Oceanograf - Wydział Oceanografii Uniwersytetu Gdańskiego.
      • współautor artykułu w czasopismie Oceanologia, 2006 by Institute of Oceanology PAS "Production of TEP in fixing cyanobacterium"
      Więcej o mnie:
      • Profil na Goldenline.pl – www.goldenline.pl/agnieszka-bloch4/
      • Profil na LinkedIn.pl – www.linkedin.com/pub/agnieszka-bloch/82/53/7b1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka