jedna.z 06.11.07, 08:06 Czy pracując jako sekretarka wypad mi nosić stały aparat na zębach?? Wiem pytanie jest jakie jest ale wlasnie sie nad tym zastanawiam... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babe007 Re: czy wypada?? 06.11.07, 09:34 Oczywiście! W końcu, jak ktos ma kiepski wzrok to nosi okulary i nikomu to nie przeszkadza... To nie kolczyk w nosie ;-). Odpowiedz Link
lillam Re: czy wypada?? 06.11.07, 15:46 no niby tak, ale aparat z reguły noszą dzieci i młodzież, a nie osoby pracujące, co innego, kiedy siedzi się w boxie i przekłada papierki, a co innego też kiedy jest się wizytówką szefa, uśmiecha się do gości i kontrahentów... zależy wszystko jakie szef ma spojrzenie, jeżeli jemu to nie przeszkadza, to nie masz się co martwić Odpowiedz Link
conejito13 Re: czy wypada?? 06.11.07, 17:08 oczywiscie! co za pytanie. przeciez to bedzie tylko na tzw. chwile. kolezanka - rowniez sekretarka - nosila i naprawde nie bylo z tym zadnego problemu. Odpowiedz Link
anthonka Re: czy wypada?? 06.11.07, 20:19 Nie wypadać mogłoby gdyby Twoja praca polegała na czarowaniu klientów promiennym uśmiechem, ale w przypadku pracy biurowej nie ma przeciwwskazań. To przecież nie fanaberia w stylu kolczyki w brwiach, tylko wspomaganie Twojego zdrowia. Odpowiedz Link
tanemori Re: czy wypada?? 07.11.07, 23:00 ja nosiłam. zastanawiałam się czy najpierw czy szefa nie pytać jakie ma zdanie na ten temat ale zaryzykowałam i założyłam bez kosultacji. nie było żadnych problemów. w końcu po roku była tylko zmiana plus tj. piękniejszy usmiech:) Odpowiedz Link