molla7 15.04.09, 21:26 powstrzymam się od komentarza: praca.gratka.pl/pracownik/szukaj/tresc/asystentka_prezesa_hostessa-1005419.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lektorka Re: rewelacyjna oferta pracy 16.04.09, 16:40 Biorąc pod uwagę kontekst seksualny, należy napisać, że asystentkę czeka ciężka, fizyczna praca. Odpowiedz Link
lady.godiva Re: rewelacyjna oferta pracy 16.04.09, 18:30 Ja kiedyś posunęłam się do tego, że bardzo podobną ofertę pracy zgłosiłam do Inspekcji Pracy. Wydrukowałam, opisałam na specjalnym formularzu. Owszem- zgodzili się ze mną, że oferta łamie prawo pracy i prosili o... podanie nazwy i adresu pracodawcy. Jakieś orły w tej Inspekcji pracują, skąd ja im to miałam podać? Też był tylko mail. Ręce mi opadły, przecież nie ja będę firmy pisać, aby podać wszystkie dane, robić za detektywa... Odpowiedz Link
login_niedostepny Re: rewelacyjna oferta pracy 09.05.09, 17:26 takich ofert jest niestety coraz wiecej, "pracodawcy" posuwaja sie juz do tego, ze tytuluja oferty "BARDZO osobista asystentka" Odpowiedz Link