Gość: blejze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 22:02 cojeść albo pić żeby w krótkim czasie ją poprawic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasik Re: Słaba hemoglobina IP: *.aster.pl 31.03.05, 13:44 podobno trzeba uzupelniac braki zelaza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Słaba hemoglobina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 10:35 sok z buraków, "Bycza krew" - wino z żółtakami, ja jadłam dużo pietruszki zielonej - naprawdę poskutkowało, jeżeli chodzi o żelazo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Słaba hemoglobina IP: *.chello.pl 22.04.05, 18:45 Zekazi i krew preparat chinskiej med naturalnej po tygodniu poprawa zdecydowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc jola Re: Słaba hemoglobina IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.05, 16:25 pamietaj tez o marchwi i rodzynki maja duzo zelaza Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Słaba hemoglobina 23.04.05, 16:34 salata, zielona pietruszka, szpinak kielki rzerzuchy, sok z burakow. z tym, ze jesli hemoglobina jest naprawde mizerna to sama dieta moze nie byc wystarczajaca. mi lekarz dal zelazo i witamine c. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iustitia1 Re: Słaba hemoglobina IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.05, 15:50 W szpinaku wbrew pozorom nie ma dużej ilości przyswajalnego żelaza,,, ale za to jest go bardzo dużo i łatwo-przyswajalnego w suszonych morelach,,,ale proponuje zrobić jeszcze badanie w kierunku wiązania żelaza. Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś