usa-viza-11 17.10.05, 04:32 jestem mloda nie chce mi sie pracowac jak wykombinowac sobie rente??? komu i ile zaplacic????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tricolour Strzel sobie w łeb... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 07:19 To rozwiąże większośc problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor z USA Ale pamietaj! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 17.10.05, 07:53 Strzel z GRUBEJ rury! Dla pewnego efektu! Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz wiesz, masz pewne atrybuty; młodość.... :) 17.10.05, 09:28 bo w komisjach orzekających siedzą z reguły dziadkowie... Jak pokombinujesz trochę, mocno się postarasz.... to kto wie - jak skończysz :D Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: wiesz, masz pewne atrybuty; młodość.... :) 17.10.05, 09:52 Słońce..chcesz powiedzieć, że można to załatwić???? :DD kurcze...szkoda ze ja pierwszej młodości już nie jestem:DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Położnik Re: wiesz, masz pewne atrybuty; młodość.... :) IP: 195.117.19.* 17.10.05, 12:51 NIc nikomu nie musisz dawać udaj sie tylko do psychiatry,opowiedz mu o sobie o swoich planach,mażeniach,problemach,on spróbuje dawać Ci jakieś leki ale efekyu nie będzie potem pare lat na oddziale psychiatrycznym i masz załatwione ok 100 Euro renty,powodzenia.Jeszcze jedno nie rozmnażaj sie to szkodzi społeczeństwu. Odpowiedz Link Zgłoś