27.05.05, 02:03
www.gamershood.com/index.php?content=stanley
Obserwuj wątek
    • bluestone Re: Stanley 27.05.05, 16:16
      utknelamsad znalazlam trupa po tym jak ktos mnie walnal, zabral mi rozowy kluczyk
      i nie wiem co mam robic, wzielam walizke od trupa, na gorze tam nad nim nie wiem
      o co chodzi, klikam i nic.mam tez statue z dworu, ale nie moge jej ustawic na polce.
      HELP!smile
      • xemxija Re: Stanley 27.05.05, 17:45
        kliknij na walize (powinna sie otworzyc i wszystkie Twoje dobra sie pokaza znow
        w okienkach)
        Zgas swiatlo w lazience, wtedy moze wetkniesz statue
        • bluestone Re: Stanley 27.05.05, 19:39
          ha1 nie wpadlam na to, dziekujesmile
    • bluestone Re: Stanley 27.05.05, 22:49
      skonczylam, fajna gra, tylko koniec taki jakis niewyrobiony...
      • xemxija Re: Stanley 27.05.05, 23:57
        podejrzewam, ze pracuja w pocie czola nad druga czescia...znaczy, mam nadziejesmile
        • katg1 Re: Stanley 28.05.05, 18:29
          ja w ogóle niczego nie otworzyłam chodzę wokół domu i nic nie mogę zrobić.
          • 1oo Re: Stanley 28.05.05, 18:44
            Zabierz tyczkę z garażu.
            • katg1 Re: Stanley 28.05.05, 20:12
              ok, mam zapalniczkę, klucz- ale nie wiem do czego.
              • katg1 Re: Stanley 28.05.05, 20:25
                zabiłam psa ale nie wiem po co
                • katg1 Re: Stanley 28.05.05, 21:14
                  jak zgasić to światło? Mam też pełen kubek i co z nim?
                  • bluestone Re: Stanley 28.05.05, 21:22
                    psa zabilas bo inaczej bys nie przeszlasmile do swiatla masz jeszcze kawaleksmile jak
                    juz masz kubek do idz na gore i kolo drugiej lazienki rozejrzyj sie za rozowym
                    kluczykiem (wydaje mi sie ze wlasnie nA TYM MOMENCIE JESTES).
                    • katg1 Re: Stanley 28.05.05, 21:24
                      mam różowy kluczyk - co dalej?
                      • bluestone Re: Stanley 28.05.05, 21:27
                        dopasuj do drzwi. czyli idziesz do nastepnych w kolejnosci.
                        • katg1 Re: Stanley 28.05.05, 21:45
                          mam jakiś kabel - wydaje mi się że do kompa - ale nic się nie dzieje
                          kubek też się na razie nie przydał - help
                          • katg1 Re: Stanley 28.05.05, 21:55
                            kabel podłączyłam do telefonu - i też nic z tego nie ma. O co chodzi?
                            • xemxija Re: Stanley 28.05.05, 22:08
                              Do telefonu wroc jak juz otworzysz sejf...wlasciwie bedzie to ostatnia czesc
                              gry...
                              • katg1 Re: Stanley 28.05.05, 22:12
                                to pomóż co teraz?
                                Mam dziennik, różowy klucz, statuetkę, kubek - co z tym zrobić?
                                • xemxija Re: Stanley 29.05.05, 00:12
                                  ten kubek napelnij woda w kuchni...przydaje sie do cuceniasmile
                                  kolor klucza pasuje do koloru drzwi (pewnie wiesz) wiec otwieraj co sie da,
                                  znajdziesz nieprzytomnego czlowieka na jednym z balkonow...
                                  • katg1 Re: Stanley 29.05.05, 14:31
                                    ale ja nie mam żadnych różowych drzwi
                                    • bluestone Re: Stanley 30.05.05, 16:39
                                      rozowy kolor jest dla zmylki, idz do pierwszych, ktorych nie otworzylas.
    • mimbla_x Re: Stanley 30.05.05, 16:34
      ja utknelam na etapie niebieskiej figurki - co z nia zrobic??
      • bluestone Re: Stanley 30.05.05, 16:40
        ona bedzie potrzebna w ostatnim pokoju, wiec na razie nic z nia nie rob. wtedy
        bedziesz musiala ja wstawic w sciane (w taki otwor o jej ksztalcie).
        • rosa_canina Re: Stanley 30.05.05, 16:48
          a ja mam dwa kluczyki, zapalniczke, widze kluczyk za oknem i stoje - ani psa ani
          niczego innegosad pomozcie
          • kalkos Re: Stanley 30.05.05, 16:54
            a w kuchni bylas?
            • rosa_canina Re: Stanley 30.05.05, 17:00
              tak, teraz mam psa i karmie go stekami, ale chyba nie tedy drogasmile
              • rosa_canina Re: Stanley 30.05.05, 17:01
                heh, a jednak tedysmile
                • wilma.flinstone Re: Stanley 30.05.05, 17:07
                  Hmmm, moj pies tylko zre. Co robic? czekac az mu brzuch peknie, czy walic w
                  niego talerzem?
                  • rosa_canina Re: Stanley 30.05.05, 17:10
                    na talerz stek, a na to sosik i bedziesz miala psa na sumieniu
                    • rosa_canina Re: Stanley 30.05.05, 17:11
                      utknelam w dziwnym miejscu - nie moge wyjsc z pokoju z komputeremsad
                      • wilma.flinstone Re: Stanley 30.05.05, 17:24
                        Idz z niego na balkon
                    • wilma.flinstone Re: Stanley 30.05.05, 17:12
                      probowalam, ale nie wiem jak to zrobic! Nie wiel jak polozyc stek na talerzu!
                      • kalkos Re: Stanley 30.05.05, 17:14
                        o ile pamietam najpierw powiekszyc talerz, potem rzucic na niego stego i polac
                        przyprawa. smacznego. mam nadzieje, ze tego psa sie usypia a nie zabija...
                        • rosa_canina Re: Stanley 30.05.05, 17:26
                          hmm
                          dziwne to bylo.
                          • wilma.flinstone HELP! 30.05.05, 17:42
                            Wyciagnelam z sejfu w lazience to cos i poszlam oddac spiacemu dziadkowi, ktory
                            przedtem juz wypil wode. Co dalej? Jeden pokoj jest wciaz zamkniety (na
                            pietrze, ciemnoniebieskie dzrwi)! Czy cos schrzanilam po drodze? Mam jeszcze
                            zapalniczke, metalowy kluczyk, kartke, talerz, walizke. Co robic?
                            • bluestone Re: HELP! 30.05.05, 18:58
                              no to juz tylko telefon +kabelek, i koniecsmile
    • michaellka Re: Stanley 02.06.05, 00:02
      Ludzie ! Jestem na koncu tej gry mam to cos z sejfu w lazience i co dalej ?
      Ktos tu pisal, zeby to dac temu dziadkowi ale ja nie wiem jak i nic wiecej nie
      przychodzi mi do glowy. Zawyje blagalnie pomocyyyy !!! .... kabel mam juz w
      telefonie CO ROBIC TAM DALEJ ???
      • michaellka Re: Stanley 02.06.05, 00:55
        oki,oki, spoko smile juz po wszystkiemu...udalo sie, skonczylam gre ....fajna
        byla !
        • fk4i4 macie napisy? 04.06.05, 12:35
          przepaszam z góry za może głupawe pytanie, ale:
          Czy wy to macie po angielsku? takie małe podpisy jak się na cos kliknie, bo mi
          się tylko kreseczki pokazują zamiast napisów.
        • gabrielka_k Re: Stanley 07.06.05, 13:42
          gdzie jest ta niebieska figurka, pokój z komputerem i dziadek? sejfu w łazience
          też nigdzie nie mogę znaleźć
          • majkanew Re: Stanley 24.06.05, 13:37
            Jeżeli jeszcze kiedyś ktoś tu zajrzy to ponawiam pytanie gabrielki, gdzie jest
            figurka?
            • inka28 Re: Stanley 24.06.05, 20:39
              Mnie się udało grę przejść dziś rano, za drugim podejściem, wczoraj wieczorem myślałam, że nie dam rady.
              Figurka leży na zewnątrz domu, gdzieś na ziemi, trzeba wyjść i poszukać.
              Żeby przejść grę trzeba chyba oddać śpiącemu dziadkowi walizkę, klucz i szklankę, tzn. mnie wziął te rzeczy.
              Napisy są w formie "patyczków".
              Na talerz kładziemy mięcho, potem klikamy na butelkę z sosem i to się łączy w jeden przedmiot, tak się daje psu.
    • 1anian Re: Stanley 24.06.05, 19:41
      Jak złatwić psa daję mięso próbuję to zalać sosem i nic się nie dzieje. Pies nadal szczeka.
    • 1anian Re: Stanley 25.06.05, 12:04
      Podłączyłam kabel do telefonu, leżący dziadek niechce ani wody , ani walizki ( jak go znalazłam to miał już walizkę), ani klucza. Sejfu też nie mogę znalźć. Zostały mi dwie pary drzwi do otworzenia.
      • inka28 Re: Stanley 25.06.05, 13:42
        To znaczy chyba, że nie znalażłeś wszystkich kluczy, bo da się otworzyć w tej grze wszystkie drzwi. A komplet kluczy otwiera sejf w łazience w jednym z pokojów.
        Próbowałeś klikać np. w okna? One czasem też gdzieś prowadzą.
        • drzewko_szczescia Re: Stanley 27.06.05, 13:52
          Nie mogę uspić psa! Mam na talerzu steka polanego sosem, wychodzę na zewnątrz,
          klikam na psa, a ten nic!
          Czy Wam też odpada klamka w kuchni?
          • bedada Re: Stanley 27.06.05, 15:03
            Stek musisz przełożyc do miski która stoi obok psa. A klamka też mi odpadła
    • 1anian Re: Stanley 27.06.05, 18:10
      Stoję w miejscu. Nie wiem czy czegoś nie zauważyłam?
      Brakuje mi klucza do drzwi pomarańcz. i j.zielonych.
      Po tym jak znalazłam śpiącego, nie chciał wody(a może nie wiem jak mu dać). Nadal leży. Po tym jak znalazłam śpiącego znalazłam klucz niebieski, przy otworzeniu drzwi zamroczyło mnie obudziłam sięv w popkoju z telefonem. znalazlam klucz brąz. na balkonie , mam kabel. Teraz stoję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka