xemxija 27.05.05, 02:03 www.gamershood.com/index.php?content=stanley Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluestone Re: Stanley 27.05.05, 16:16 utknelam znalazlam trupa po tym jak ktos mnie walnal, zabral mi rozowy kluczyk i nie wiem co mam robic, wzielam walizke od trupa, na gorze tam nad nim nie wiem o co chodzi, klikam i nic.mam tez statue z dworu, ale nie moge jej ustawic na polce. HELP! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Stanley 27.05.05, 17:45 kliknij na walize (powinna sie otworzyc i wszystkie Twoje dobra sie pokaza znow w okienkach) Zgas swiatlo w lazience, wtedy moze wetkniesz statue Odpowiedz Link Zgłoś
bluestone Re: Stanley 27.05.05, 22:49 skonczylam, fajna gra, tylko koniec taki jakis niewyrobiony... Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Stanley 27.05.05, 23:57 podejrzewam, ze pracuja w pocie czola nad druga czescia...znaczy, mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Stanley 28.05.05, 18:29 ja w ogóle niczego nie otworzyłam chodzę wokół domu i nic nie mogę zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Stanley 28.05.05, 20:12 ok, mam zapalniczkę, klucz- ale nie wiem do czego. Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Stanley 28.05.05, 21:14 jak zgasić to światło? Mam też pełen kubek i co z nim? Odpowiedz Link Zgłoś
bluestone Re: Stanley 28.05.05, 21:22 psa zabilas bo inaczej bys nie przeszla do swiatla masz jeszcze kawalek jak juz masz kubek do idz na gore i kolo drugiej lazienki rozejrzyj sie za rozowym kluczykiem (wydaje mi sie ze wlasnie nA TYM MOMENCIE JESTES). Odpowiedz Link Zgłoś
bluestone Re: Stanley 28.05.05, 21:27 dopasuj do drzwi. czyli idziesz do nastepnych w kolejnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Stanley 28.05.05, 21:45 mam jakiś kabel - wydaje mi się że do kompa - ale nic się nie dzieje kubek też się na razie nie przydał - help Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Stanley 28.05.05, 21:55 kabel podłączyłam do telefonu - i też nic z tego nie ma. O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Stanley 28.05.05, 22:08 Do telefonu wroc jak juz otworzysz sejf...wlasciwie bedzie to ostatnia czesc gry... Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Stanley 28.05.05, 22:12 to pomóż co teraz? Mam dziennik, różowy klucz, statuetkę, kubek - co z tym zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Stanley 29.05.05, 00:12 ten kubek napelnij woda w kuchni...przydaje sie do cucenia kolor klucza pasuje do koloru drzwi (pewnie wiesz) wiec otwieraj co sie da, znajdziesz nieprzytomnego czlowieka na jednym z balkonow... Odpowiedz Link Zgłoś
bluestone Re: Stanley 30.05.05, 16:39 rozowy kolor jest dla zmylki, idz do pierwszych, ktorych nie otworzylas. Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla_x Re: Stanley 30.05.05, 16:34 ja utknelam na etapie niebieskiej figurki - co z nia zrobic?? Odpowiedz Link Zgłoś
bluestone Re: Stanley 30.05.05, 16:40 ona bedzie potrzebna w ostatnim pokoju, wiec na razie nic z nia nie rob. wtedy bedziesz musiala ja wstawic w sciane (w taki otwor o jej ksztalcie). Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: Stanley 30.05.05, 16:48 a ja mam dwa kluczyki, zapalniczke, widze kluczyk za oknem i stoje - ani psa ani niczego innego pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: Stanley 30.05.05, 17:00 tak, teraz mam psa i karmie go stekami, ale chyba nie tedy droga Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: Stanley 30.05.05, 17:07 Hmmm, moj pies tylko zre. Co robic? czekac az mu brzuch peknie, czy walic w niego talerzem? Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: Stanley 30.05.05, 17:10 na talerz stek, a na to sosik i bedziesz miala psa na sumieniu Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: Stanley 30.05.05, 17:11 utknelam w dziwnym miejscu - nie moge wyjsc z pokoju z komputerem Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: Stanley 30.05.05, 17:12 probowalam, ale nie wiem jak to zrobic! Nie wiel jak polozyc stek na talerzu! Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Stanley 30.05.05, 17:14 o ile pamietam najpierw powiekszyc talerz, potem rzucic na niego stego i polac przyprawa. smacznego. mam nadzieje, ze tego psa sie usypia a nie zabija... Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone HELP! 30.05.05, 17:42 Wyciagnelam z sejfu w lazience to cos i poszlam oddac spiacemu dziadkowi, ktory przedtem juz wypil wode. Co dalej? Jeden pokoj jest wciaz zamkniety (na pietrze, ciemnoniebieskie dzrwi)! Czy cos schrzanilam po drodze? Mam jeszcze zapalniczke, metalowy kluczyk, kartke, talerz, walizke. Co robic? Odpowiedz Link Zgłoś
michaellka Re: Stanley 02.06.05, 00:02 Ludzie ! Jestem na koncu tej gry mam to cos z sejfu w lazience i co dalej ? Ktos tu pisal, zeby to dac temu dziadkowi ale ja nie wiem jak i nic wiecej nie przychodzi mi do glowy. Zawyje blagalnie pomocyyyy !!! .... kabel mam juz w telefonie CO ROBIC TAM DALEJ ??? Odpowiedz Link Zgłoś
michaellka Re: Stanley 02.06.05, 00:55 oki,oki, spoko juz po wszystkiemu...udalo sie, skonczylam gre ....fajna byla ! Odpowiedz Link Zgłoś
fk4i4 macie napisy? 04.06.05, 12:35 przepaszam z góry za może głupawe pytanie, ale: Czy wy to macie po angielsku? takie małe podpisy jak się na cos kliknie, bo mi się tylko kreseczki pokazują zamiast napisów. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielka_k Re: Stanley 07.06.05, 13:42 gdzie jest ta niebieska figurka, pokój z komputerem i dziadek? sejfu w łazience też nigdzie nie mogę znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
majkanew Re: Stanley 24.06.05, 13:37 Jeżeli jeszcze kiedyś ktoś tu zajrzy to ponawiam pytanie gabrielki, gdzie jest figurka? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Stanley 24.06.05, 20:39 Mnie się udało grę przejść dziś rano, za drugim podejściem, wczoraj wieczorem myślałam, że nie dam rady. Figurka leży na zewnątrz domu, gdzieś na ziemi, trzeba wyjść i poszukać. Żeby przejść grę trzeba chyba oddać śpiącemu dziadkowi walizkę, klucz i szklankę, tzn. mnie wziął te rzeczy. Napisy są w formie "patyczków". Na talerz kładziemy mięcho, potem klikamy na butelkę z sosem i to się łączy w jeden przedmiot, tak się daje psu. Odpowiedz Link Zgłoś
1anian Re: Stanley 24.06.05, 19:41 Jak złatwić psa daję mięso próbuję to zalać sosem i nic się nie dzieje. Pies nadal szczeka. Odpowiedz Link Zgłoś
1anian Re: Stanley 25.06.05, 12:04 Podłączyłam kabel do telefonu, leżący dziadek niechce ani wody , ani walizki ( jak go znalazłam to miał już walizkę), ani klucza. Sejfu też nie mogę znalźć. Zostały mi dwie pary drzwi do otworzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Stanley 25.06.05, 13:42 To znaczy chyba, że nie znalażłeś wszystkich kluczy, bo da się otworzyć w tej grze wszystkie drzwi. A komplet kluczy otwiera sejf w łazience w jednym z pokojów. Próbowałeś klikać np. w okna? One czasem też gdzieś prowadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
drzewko_szczescia Re: Stanley 27.06.05, 13:52 Nie mogę uspić psa! Mam na talerzu steka polanego sosem, wychodzę na zewnątrz, klikam na psa, a ten nic! Czy Wam też odpada klamka w kuchni? Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: Stanley 27.06.05, 15:03 Stek musisz przełożyc do miski która stoi obok psa. A klamka też mi odpadła Odpowiedz Link Zgłoś
1anian Re: Stanley 27.06.05, 18:10 Stoję w miejscu. Nie wiem czy czegoś nie zauważyłam? Brakuje mi klucza do drzwi pomarańcz. i j.zielonych. Po tym jak znalazłam śpiącego, nie chciał wody(a może nie wiem jak mu dać). Nadal leży. Po tym jak znalazłam śpiącego znalazłam klucz niebieski, przy otworzeniu drzwi zamroczyło mnie obudziłam sięv w popkoju z telefonem. znalazlam klucz brąz. na balkonie , mam kabel. Teraz stoję. Odpowiedz Link Zgłoś