Dodaj do ulubionych

aktualizacja TS2 Na studiach

20.04.06, 17:35
Otóż ma probem. Przy końcu instalacji pojawia się okienko by przeprowadzić
aktualizację(włóż CD 4) . Ja nie mam orginalnych Simsów 2. Wkładam CD 4 i
klikam zatem i po niespełna 20 sekundach pojawia sie błąd... co mam zrobić??
Obserwuj wątek
    • laszlo_14 Re: aktualizacja TS2 Na studiach 30.04.06, 22:09
      To pozycz 4 plyte oryginalna od kogos kto ma Sims 2 ja tez tak robie
      • sonia0014 Re: aktualizacja TS2 Na studiach 01.05.06, 20:38
        A ja miałam identyczny problem...i wiele osob mi pomagało ale nic nie
        pomagało.Może to nie jest to najlepszy pomysł ale rozwiązuje problem..otóż jak
        juz masz ta "ychym" auktualizacje to nic nie rob tylko(zaraz jak ci sie ona
        właczy) zresetuj kompa .Poźniej to już tylko włanczasz gre (z Cd w napedzie)
        klikajac na ikonke na pulpicie albo gdzie ja tam masz..(jak nacisniesz na te co
        jest w moim komputerze to wyskoczy ci ponownie instalacja gry)..powodzenia smile
        • opal20 Re: aktualizacja TS2 Na studiach 07.05.06, 03:21
          ten sposób zdaje egzamin tylko wtedy jesli nie instalujesz innych dodatków
          jesli zainstalujesz następny i zresetujesz komp to będą dzialaly ale tylko
          oddzielnie. Próbowałem wszystkiego , pomogło sci.ągnięcie obrazu płyt 4 z emula
          i zainstalowanie go w dysku wirtualnym ( zrobienie obrazu z płyty która
          posiadałem nie pomogło)
        • anulcik Re: aktualizacja TS2 Na studiach 08.05.06, 12:03
          nie powinno sie resetowac podczas instalacji. nawet jezeli teraz ci gra dziala, to przy instalowaniu nastepnego dodatku bedzie wiekszy problem.
          • sonia0014 Re: aktualizacja TS2 Na studiach 10.05.06, 18:37
            tzn.to co mam zrpobic zeby tego problemu nie bylo???napisz jak wiesz bo narzie
            mi dziala ale sokro mowisz ze nie moglabys napisac (ze szczegolami)co trzeba
            zrobic bo tak nie bylo???
            • sonia0014 Re: aktualizacja TS2 Na studiach 10.05.06, 18:38
              c-z-e-k-a-m !
            • anulcik Re: aktualizacja TS2 Na studiach 10.05.06, 20:07
              przyczyny moga byc rozne. ja na intuicje tego nie ocenie. u mnie chodzilo o dodatki. odinstalowalam simy i pozniej zainstalowalam na nowo i dzialalo. ktos kiedys przerwal instalacje i nie umial gry odinstalowac, bo komp nie wiedzial czy ta gra w koncu jest czy jej nie ma. podobne bledy sie robia, gdy sie usuwa gre nieumiejetnie (powinno sie przez uninst lub dodaj/usun prog.)
              innych powodow jest b.duzo.

jezeli na razie dziala, to bedzie dzialac. problem pojawi sie jak bedziesz chciala odinstalowac simy lub zainstalowac nowy dodatek.
              • sonia0014 Re: aktualizacja TS2 Na studiach 11.05.06, 08:52
                ja juz wiele razy tak odinstalowywalam simsy i nic sie nie dzialo.Mozliwe cos
                sie moze stac ale narazie nie mam tego problemu.Jagby sie cos dzialo moge
                napisac?? dzieki
                • anulcik Re: aktualizacja TS2 Na studiach 11.05.06, 17:18
                  pytac mozesz zawsze... przeciez od tego jest forum.
                  a dzisiaj akurat tutaj przeczytalam nowy sposob radzenia sobie z ta aktualizacja, ktory napisala bejbz13 i po tym na pewno bledow nie bedzie:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24324&w=39410409&a=41604327
    • sonia0014 Re: aktualizacja TS2 Na studiach 12.05.06, 14:13
      a moglas by podac jak sie wabi ten watek ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka