Gość: mr zoom IP: *.chello.pl 05.01.09, 10:07 NIE zdecydowanie NIE (mimo że gta4 nie było jakieś tam super ekstra ) Ale co kto lubi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piooreq Re: Saints Row 2 - wideorecenzja 05.01.09, 11:02 Czy tylko mnie razi styl tej recenzji? Nie można było jej trochę dopracować przed oddaniem? Chociaż przeczytać raz co się napisało(wiem, że to trudne, sam tak nie robię )? Dwukrotne użycie zwrotu "zajumać", jakby nie było innych synonimów kradzieży, a zdania "Jeśli lubisz tytuły, w których jako król ulicy lubisz przemierzać ulice..." nawet komentować nie warto. Panowie, proszę, postarajcie się lepiej jak wyjdzie Saints Row 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Saints Row 2 - wideorecenzja IP: *.k2.pl 05.01.09, 11:10 w gta4 grało mi się jak w dobry serial o mafii a to wygląda bardziej jak GTAA (świetne ale jakieś takie hmm głupkowate) no i to JEST kalka z gta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mc Re: Saints Row 2 - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 11:51 IMO, GTA posiada juz naprawde sprawdzone rozwiazania. Skoro rozwiazania juz sa, to czemu ich nei uzyc, bo po co wymyslac swoje. Taka zasada panuje w programowaniu, kozystaj (w miare mozliwosci) z juz wymyslonych algorytmow, a nie wymyslaj swoich Odpowiedz Link Zgłoś
leon691 Re: Saints Row 2 - wideorecenzja 05.01.09, 12:09 wygląda na mniej nudne od gta4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yourek Re: Saints Row 2 - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 14:53 Myślałem ze nic nie przebije gta ... No ale jak kupiłem SR2 to się zdziwilem... Naprawde jest świetne... Najlepsze podsumowanie jakie slyszałem to GTA = realism SR2 = fun Gdyby polączyc te 2 tytuly to byla by gra idealna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaro Re: Saints Row 2 - wideorecenzja IP: *.ngates.nasze.pl 05.01.09, 17:09 czy osoba czytająca w filmiku to czasem nie Jaskier z Wiedźmina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XdeX Re: Saints Row 2 - wideorecenzja IP: *.chello.pl 05.01.09, 18:00 Przebije GTA ale dwójkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nevermind Re: Saints Row 2 - wideorecenzja IP: *.chello.pl 05.01.09, 19:33 A ja grałem u kumpla na X'ie i uważam, że to świetna gierka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Saints Row 2 - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 16:58 grałem chwile na xsie i grało mi sie tak jak w gta sa. na piecu czyli fajnie. myśle ze pobije gta chocby wlasnie ze względu na fun z zabawy.W gta 4 (grałem kilka razy na pozyczonym xsie) i jest to gra mimo wszystko nudna (łooooooo) fun z san andreas był duzo większy chocby taka glupie zwiedzanie mapy odzutowcem i odwalanie jakichś kombo czy jazda z kazdym nowym napotkanym wozem do salonu tuningowego i sprawdzenie jak da sie go przerobic, i to było fajne własnie ,a w gta iv to co gra polega głównie na robieniu misji bo bez nich sie nudzi, swiat gry jest monotonny (wiem wiem zyje ale wszedzie miasto gdzie pustynia lasy itd.) i to przemawia za tym ze jednak mimo wszystko SR jest grą lepszą od gta iv i grą porównywalna do gta sa. mniej wiecej ta sama klasa. . gościu "Y" jeżeli chcesz gry oo mafii to zagraj w mafie albo zaczekaj na mafie 2 i nie mów że GTA to gra mafi bo tylko rozbawisz tym ludzi... jakby porównac gta iv nawet do mafii jedynki (o 2 niemówie) to mafia jedynka by zmiotła gta pod kazdym względem (z wyjątkiem grafiki no ale troche ta gra ma) a wraz z premierą mafii 2 to własnie ona ponownie zajmie tron tak jak jedynka zajeła tron 7 lat temu. Pozdro. Barakudo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rerwe Re: Saints Row 2 - wideorecenzja IP: *.chello.pl 07.01.09, 11:48 Szkoda tylko, że jak zwykle recenzja nierzetelna i nic nie wspomina o koszmarnych wymaganiach sprzętowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaytzev Re: Saints Row 2 - wideorecenzja IP: *.toya.net.pl 17.01.09, 10:20 Może konsolowa wersja jest fajna, ale ta na PC to porażka! Chodzi mi głównie o sterowanie które jest koszmarne i odrzuca po kilku minutach gry. Plusy za świetne pomysły, które przydałyby się w GTA IV, ale niestety wykonanie . Grafika byłaby do przeżycia (choć wiadomo że nie dorówna superprodukcjom jak GTA IV), ale nie wspiera rozdziałki 1680x1050!! Jedna z najpopularniejszych rozdzielczości dla 22 calowych monitorów panoramicznych!! Co do wymagań sprzętowych, to GTA IV na które tak wszyscy wrzucają wygląda 5 razy lepiej na średnich ustawieniach niż SR2 na maksymalnych (na których nawiasem mówiąc SR2 mi się tnie - a mam Phenoma 9850 i Radka hd 4870). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Specter Re: Saints Row 2 - wideorecenzja IP: *.75.53.25.debica53.ptc.pl 01.03.09, 17:53 Z tego co widze to ta gra jest zrobiona na zarty. Zero klimatu (czego nie moge powiedziec o GTA IV) Grafika jak w GTA Vice City (zreszta bardzo mi Saints Row 2 je przypomina) nie dam się do tego przekonać. Zostaje przy GTA IV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan GTA Re: Saints Row 2 - wideorecenzja IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.09, 00:09 SR 2 jest lepsze od Gta SA ale co do Gta 4 to raczej nie a po za tym SR 2 mi wejdzie a GTA 4 musiałbym miec lepsza dwurdzeniówę i na tym się za wiodłem co do Gta 4 ah.... ;-( SR 2 wydaje mi się tylko trochę lepsze bo możesz rzucac ludźmi i brac ich jako żywe tarcze a chowanie się raczej nie jest potrzebne gdyż nie jest to trudna gra taka jak Kane&Lychead Men. Polecam SR 2 a co do GTA 4 to radzę miec czterordzeniówkę jeżeli chcecie do dobrze grac na kompie ! Żal do rockstar Odpowiedz Link Zgłoś