Gość: gosc IP: *.156.216.81.static.m-kr.siw.siwnet.net 30.03.09, 17:03 Tylko Reset!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lcls Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa C 30.03.09, 17:08 Dobrze pamiętam, że Reset to było pismo mające b. dobre artykuły i oczomordującą szatę graficzną? Jeśli tak, to głosuję na Reset Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEAMON Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa C IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.09, 17:08 zagłosowałem byle jak ale liczę następny pojedynek ciekawszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilthanas Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa C IP: 217.153.86.* 30.03.09, 17:15 W tej grupie nie ma zadnego czasopisma wartego glosu, mam nadzieje ze w grupie D znajdzie sie Gambler. Odpowiedz Link Zgłoś
1.kamiloss Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa C 30.03.09, 17:19 Stary ŚGK wymiatał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 17:30 Moj głos jest dla ciebie Click.Zawsze bedziesz moja miloscia,pierwsza i jedyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babka z Marsa Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa C IP: *.chello.pl 30.03.09, 17:33 Reset, ale tylko z lat 1997-1998. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chainsaw Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 17:39 Aż nie wierze że Reset z Clickiem przegrywa... Hańba ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temujin Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa C IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.09, 17:44 Gazetka która dała światu "48 stron" druga? Ciekawych czasów dożyliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa C 30.03.09, 17:49 Zagłosowałem jak obiecałem. Ale za to z drugiego komputera z pięcioma przeglądarkami... ha ha hahahahaBUHAHAHAHAHA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m461k Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa C IP: *.acn.waw.pl 30.03.09, 17:56 znaczy się że jedyny żyjący tutaj to engarde ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa C IP: *.is.net.pl 30.03.09, 17:58 Głos na Click!. Ubolewam z powodu wstrzymania produkcji tego czasopisma, było dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kangaraxx Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa C IP: *.as.kn.pl 30.03.09, 18:08 Z tych gazet czytałem tylko jedną. ŚGK (i to też tylko kilka numerów). Także głos na ŚGK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmo Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa C IP: *.tessel.pl 30.03.09, 18:17 Jeszcze wyjdzie na to, ze caly DM wygra Click bo ludzie maja jakas dziwna maniere pocieszac lezacego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa C IP: 94.254.144.* 30.03.09, 18:18 Na pierwszy rzut oka - grupa śmierci ŚGK vs Reset. A tu taki niespodziewany wynik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa C IP: *.chello.pl 30.03.09, 18:28 Kupilem pare numerow clika, jeszcze za czasow ss'a sgk, i jeszcze z jeden pare lat pozniej i zawsze prezentowala niski poziom... Reset nawet niewiem czemu nigdy nie mialem okazji przejzec tego pisemka, engarde pierwsze slysze Glos na sgk. Odpowiedz Link Zgłoś
crinos_pl Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa C 30.03.09, 18:33 Reset to nie było pismo dla mnie. Gry to było jakieś 30-40% zawartości, reszta to właściwie wszystkiego po trochu. Trochę archiwum x, recenzje jakichś płyt, trochę RPG, hip-hopu, deskorolek... Wolę jednak bardziej wyspecjalizowane pisma. Głos na Clicka, coś jak Oskar dla Heatha Ledgera. Odpowiedz Link Zgłoś
truten_org Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa C 30.03.09, 18:41 Reset, zdecydowanie. Na drugim miejscu ŚGK, ale kupowałem go sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: necrohronos Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa C IP: *.chello.pl 30.03.09, 18:44 @crinos_pl z całej grupy może żywy jest en garde, ale nie jestem pewien bo w życiu go nie widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBQ Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa C IP: *.chello.pl 30.03.09, 18:46 Go, go Reset! Odpowiedz Link Zgłoś
goku94 Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa C 30.03.09, 18:48 Click!(ten stary!) Mam jednak wrażenie, że ten "koniec Click'a" to jeden wielki żart primaaprilisowy ich redakcji, bo na oficjalnej stronie internetowej nawet żadnej informacji nie podali. Nie zdziwiłbym się jeśli podadzą ją 1 kwietnia, a 2 kwietnia napiszą, że to joke tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
prezii Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa C 30.03.09, 18:50 Reset, jedyne czasopismo na które miałem prenumeratę, rewelacja, do tego wspomniane, genialne 48 stron. Reset przegrywa z clickiem bo idzie nowe idą młodzi. A en garde też nie widziałem na oczy, może to ściema jakaś;p Odpowiedz Link Zgłoś
michalbayern Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa C 30.03.09, 18:56 Tylko Click ps szkoda że wstrzymali produkcję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa C IP: *.ds14.agh.edu.pl 30.03.09, 19:14 ja sie waham ŚGK czy Reset, w końcu wybrałem Reset, a tu @#$^#$^ no Dzizas? click? wtf? Odpowiedz Link Zgłoś