Dodaj do ulubionych

Stało się

• cr4nk Re: Stało się 31.03.09, 19:25
      hehe, nigdy tutaj reklamy nie widziałem. ale ciiiiiiii
    • shadow493 Re: Stało się 31.03.09, 19:26
      @truten_org : "Chyba są, Adblock mi podaje, że 4 wyciął na tej stronie big_grin"

I po co tu dawać w ogóle te reklamy na strony skoro wszyscy mają Adblock'a?...
    • Gość: Gość Re: Stało się IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.03.09, 19:27
      Może i więcej wrzuciliście na tą stronę, ale jak dla mnie to minus... Mamy już wiele stron o grach, które są tak przepełnione ikonkami, reklamami i innymi bzdetami, że można się pogubić. Wasz serwis podoba mi się głównie za prosty ( ala blogowy ) design. Im więcej władujecie tu bzdetów, tym gorzej. Jestem na nie.
    • Gość: Kangaraxx Re: Stało się IP: *.as.kn.pl 31.03.09, 19:36
      Stary layout był o wiele lepszy. Teraz na GC jest cholernie ciasno i nie idzie się połapać.

Proponuję zrobić ankietę z pytaniem "Czy bardziej podoba Ci się stary czy nowy layout?" i na podstawie wyniku zdecydować czy wrócić do starego. W końcu GC jest dla czytelników, nie? smile
    • Gość: aminio0 Re: Stało się IP: 82.160.49.* 31.03.09, 19:49
      ponieważ słusznie zauważyłem, że jest dość sporo komentarzy, proponuję by redakcja zainwestowała w expressivo albo chociaż ivonę do pomocy w czytaniu smile
    • Gość: greg Re: Stało się IP: *.lewandow.net.pl 31.03.09, 20:06
      nowy layout daje rade. szczególnie wyszczególnione po lewej stronie wyczekiwane premiery i tak dalej, super pomysł z patchami. ogólnie na plus.
    • Gość: 123 Re: Stało się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 20:19
      ogółem najpierw myślałem, że otworzylem nie ta strone ;asd ale pozniej patrze... to gamecorner! Szczerze mowiac poki co bardzo srednio mi podchodzi nowy layout, przede wszystkim bolą troche u góry po prawej te reklamy, no i nie wiem teraz jakoś tak czuję, że gamecorner stał się mniej ważny, wszystko jakies takie mniejsze i bardziej pospolite, szczerze - wroccie do starego i swietnego moim zdaniem layout jednak ;]

• astron21 Re: Stało się 31.03.09, 20:35
      Nie jest źle, ale dajcie troszkę ciemniejsze tło, ta biel jakoś strasznie wali po oczach wink
    • Gość: :) Re: Stało się IP: *.zabrze.net.pl 31.03.09, 20:44
      hu j nia smile
    • Gość: Gosc Re: Stało się IP: *.acn.waw.pl 31.03.09, 20:50
      Stracilo przejrzystosc i blogowy charakter. Na dodatek duzo trudniej nawiguje sie po tych wszystkich ramkach na komorce. Proponuje te dodatkowe rzeczy zepchnac na prawo i pomniejszyc, a newsy zostawic po lewej i zrobic najwieksze. Obrazek do recenzji wideo jest ze 4x za duzy, no a jakkolwiek bysmy nie lubili Slawka to jednak kiepsko pelni on role 'ozdobki' serwisu big_grin
    • pawel.wolak Re: Stało się 31.03.09, 20:51
      Mi pasuje. Nie ma to jak zmiany na plus, w końcu bez ascetyzmu na GC smile
    • Gość: Temujin Re: Stało się IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.03.09, 20:58
      Widzę że łebdwazero się rzuca wszystkim na mózg ;]
      A z reklamami to wszyscy wiedzą jak jest naprawdę,
      ale cicho-sza. GC dostaje fundusze, reklamodawcy są przekonani że trafiają do potencjalnych klientów
      i wszyscy są zadowoleni.
      A jeden Palant chichocze. ;>
    • Gość: micz Re: Stało się IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.03.09, 21:21
      ble
    • truten_org Re: Stało się 31.03.09, 21:36
      @Kangaraxx

"W końcu GC jest dla czytelników, nie? smile"

Ale naprawdę jesteś taki naiwny, czy udajesz wink
    • Gość: Kuba Re: Stało się IP: 90.156.114.* 31.03.09, 21:43
      WAŻNE !!!!!

BYŁ TO SERWIS INNY NIŻ WSZYSTKIE.... A widze staje się taki sam jak wszystkie.... oczywiście treść artykułów będzie taka sama... ale chyba wzięliście na siebie za dużo... jakieś patche itp. Ogólnie Ok ale trzeba dużo popracować nad oprawą graficzną... Artykuły trzeba by jakoś rozdzielić ramkami.. żeby się nie zlewały... Mam nadzieje że dalej to bedzie mój ulubiony serwis o grach smilesmile
    • errabundi Re: Stało się 31.03.09, 22:25
      Fajnie wygląda, ale chyba wolniej działa. Przynajmniej takie ma pierwsze wrażenie. Ale S.S. na pierwszym ekranie powala!!! big_grin
    • Gość: Rid Re: Stało się IP: *.hardcom.3s.pl 31.03.09, 22:27
      Tandeta..
      Kiedyś było lepiej uncertain
      Nietuzinkowo.
      Teraz jest standardowo...
    • jabbur Re: Stało się 31.03.09, 22:31
      @part of the all
      Dopisuja sie do postulatu nieco wyrazniejszego rozdzielenia notek. Sie nieladnie zlewa.
    • Gość: crises Re: Stało się IP: *.ghnet.pl 31.03.09, 22:35
      Beznadzieja! Chaotyczny i nieczytelny layout. Gdzie się kończy jeden news a zaczyna drugi? Nie mówie "wroćcie do starego" ale zmieńcie coś, bo design nie daje rady.
    • Gość: Kangaraxx Re: Stało się IP: *.as.kn.pl 31.03.09, 23:22
      @Truteń,

"@Kangaraxx

/"W końcu GC jest dla czytelników, nie? smile/"

Ale naprawdę jesteś taki naiwny, czy udajesz wink"

O co Ci chodzi? Na czytelnikach (a właściwie ich kliknięciach) się zarabia. Tak więc im bardziej czytelnikom podoba się serwis, tym więcej odwiedzin. Proste. Gdzie tu naiwność?
    • radek.zaleski Re: Stało się 01.04.09, 00:16
      Dopisuja sie do postulatu nieco wyrazniejszego rozdzielenia notek. Sie nieladnie zlewa.
      --
      Będzie lepiej jutro. Coś się nie chce "przepchać" zmiana kolejności tytułu i fotki (administracja działami i takie tam). Sam wiesz najlepiejwink.
    • oglocdogg Re: Stało się 01.04.09, 00:27
      Wole stary wyglad!!! Bardziej czytelny
    • Gość: ozor Re: Stało się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 03:11
      Syf pelen reklam i tyle - dobrze ze zmieniliscie - szybciej upadniecie.
    • Gość: Dr Re: Stało się IP: *.hsk.com.pl 01.04.09, 07:08
      nie prosciej bylo umiescic na bialej pustej stronie link do Polygamia.pl ?
    • Gość: :) Re: Stało się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 07:15
      Nowy wygląd fajny, ale stary był trochę przejrzystszy i... moim zdaniem trochę lepszy wink Nie lubię takiego "rozbudowanego" wyglądu, to miała być taka strona-blog, więc moim zdaniem kiedyś było lepiej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka