mariolka55 13.05.09, 17:14 mam wolne miejsce na moje skarby tfu tfu oby sie nie pogubiły w drodze przeniesiesz? najpierw jajca (te rarytaski co mi połapałas) a potem mozesz przezucic czarnego smoczka z powrotem na głowne (z marzena11) on ma ok. 3 dni to w momencie dorosnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycja_kopiuj_wklej Re: Edycja:) 13.05.09, 22:17 Poprzenosilam.Czarny wybralwolnosc, z to ci wrzucilam z czerwona grzywa bo takiego niemasz na skladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Edycja:) 14.05.09, 07:05 dzięki grunt ze jajka dotarły,super!!! dopiero teraz mogę piskać z radości a ten z grzywa,jak najbardziej się przyda Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Edycja jeszcze Ci pozawracam głowe 14.05.09, 11:03 na mariolce wykluły sie 2 przecudnej urody czarne maleństwa zdążysz jeszcze coś pokombinować? moze najpierw jednego przenieść hmmm albo przenieść tego z czerwoną grzywa na mariolke a alty przenieść obydwa ,a jutro mi może srebro dorośnie to poproszę ikobiete żeby mi przeniosła z powrotem tego z grzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Edycja jeszcze Ci pozawracam głowe 14.05.09, 11:37 O,masz alta altowego. Przeciez sie dopiero wykluly,nie wrzucaj ich do zadnej hydry, czy podpisow,asobie spokojnie 3 dni poczekaja. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Edycja jeszcze Ci pozawracam głowe 14.05.09, 11:41 własnie,czemu te alty sa 2 rodzaje? no wiem 3 dni spokojnie,ale pisałas ze Cie nie ma do 20 to jest 7 dni ,liczac od dzis a ikobiety tez nie ma przez weekend Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Edycja jeszcze Ci pozawracam głowe 14.05.09, 11:50 Alt altowy przerzucony Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Edycja jeszcze Ci pozawracam głowe 14.05.09, 11:58 dzieki mam juz drugiego takiego alta altowego ,ten dorosły co mam tez tak wyglądał jako młody czyli sa dwa rodzaje altów,a ten przypadek jest jeszcze rzadszy czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Edycja jeszcze Ci pozawracam głowe 14.05.09, 12:13 dobra Edycja,to serdecznie dziekuje grzywacza dobrze ze nie ruszałas,bo widze ze czesciej sa z fioletowa grzywa,wiec fajnie jest mieć tez czerwonego jak mi sie zrobi miejsce to poprosze ikobiete Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 o w morde 15.05.09, 07:08 papierka widze,czyj on Edyta mój czy twój? no i kurde chyba mi ikobieta nie zdąży dziś przenieść alta,bo gady nie dorosną ,ide ustawić hydre może coć ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: o w morde 15.05.09, 07:19 Ale pamietaj,ze smok i tek ci nie dorosnie wczesniej niz 3 dni i 12 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: o w morde 15.05.09, 07:23 i wogole przestan panikowac. Tamten hatchling czarny ma 6 dni, czyli minimum 2 doby zanim ruszy dupe i sie wykluje. A papier twoj, sie lapia jak glupie papierzaki, ami juz nie potrzebne. Zresztamam na drugim koncie jakiegos papiera co sie znowu przypaletal Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: o w morde 15.05.09, 07:24 no to ma 4 dni 3 godz chyba do konca to dupa,nie dorosnie dzis hmm nie wiedzialam ze wczesniej jak 3 i 12 godz. nie dorosnie wydawało mi sie ze niektóre wyrastały wyjatkowo szybko majac 4 dni z hakiem wlasnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: o w morde 15.05.09, 07:25 to fajnie mi sie moga łapac,ja jeszcze ich nie mam dosc Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Edycja 16.05.09, 07:50 gdybys była za 2-3 godziny i ......no nie smiem prosic.... srebrny ma 3 i 2 godz. czyli za 2 godziny moge go dodac do klikania i bedzie miejsce na alta jak juz bede miec alta na koncie to dopiero moge uruchomic klikanie na jajka,wczesniej nie da rady bo znowu bede miec blokade konta. Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Edycja 16.05.09, 09:13 Przykro mi, ale jestem w pracy. Co najwyzej jak wroce, o ile dziecko mnie dopusci do kompa (ostatnio bylo mama nie klkaj) i nie padne zaraz na pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Edycja 16.05.09, 19:28 no i po problemie przynajmniej dzięki za próbę i sorki ze Cie męczyłam dziś. zaraz sie biorę za złotko i dino Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Edycja 16.05.09, 19:51 nom, bo jak zobaczylam, ze czarny odlecial,to chcialam ci papier przerzucic, ale to jednak trzeba robic rano, jak dragon tak nie zacina. le z papierem nie ma sprawy, nawet przed chwila prawie zlapalam na twoje konto,ale musialas sie chyba w tym czasie zalogowac, bomnie wywalilo Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Edycja 16.05.09, 21:41 pewnie tak,albo mnożyłam srebra z których wyszło rozowe jajko Odpowiedz Link Zgłoś