yanogore 24.07.09, 14:10 "PS Ciekawym smaczkiem jest też kontroler od Dreamcasta... " Mi sie zawsze dc kojazyl z x'ami a moze na odwrot... to taki duchowy nastepca dc imo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razermail Re: Awatary grają w gry 24.07.09, 17:14 Łojezu ale straszne te animowane avatary Będą mnie straszyć po nocach. Nie wiem co wspólnego ma DC i X360 (może kolor obudowy?), ale mam obie konsole i konstrukcja pada jest podejrzanie podobna Ten od DC był dla mnie bardzo wygodny, a X'owy to prawie ideał. Faktycznie, poniekąd duchowy następca. Odpowiedz Link Zgłoś
pankracyk Re: Awatary grają w gry 24.07.09, 17:23 "Mi sie zawsze dc kojazyl z x'ami a moze na odwrot... to taki duchowy nastepca dc imo" Dreamcast był o tyle podobny, że miał układ przycisków ABYX oraz takie same kolory guzików (zielony, niebieski, czerwony i żółty). "PS Ciekawym smaczkiem jest też kontroler od Dreamcasta... " Tak samo widać Master Sworda z Zeldy Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.cz Re: Awatary grają w gry 24.07.09, 17:32 PS Ciekawym smaczkiem jest też kontroler od Dreamcasta... --- ciekawe jest chyba bardziej zauważenie tylko kontrolera od Dreamcasta, bo najpierw pojawia się joystick od Atari 2600, później kontroler od ColecoVision, pad Dreamcasta, psd pierwszego xboxa i na końcu pad xboxa360, więc może to po prostu pokazana ewolucja kontrolerów do gier? Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.cz Re: Awatary grają w gry 24.07.09, 17:34 a za Avatarkiem odpowiednie dla poszczególnych generacji tła eeech Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: Awatary grają w gry 24.07.09, 19:59 No i ta ewolucja ominęła DualShocka i kontrolery od Ninny - buahaha . Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.cz Re: Awatary grają w gry 24.07.09, 20:15 może zignorowali dualshocka przez jego ergonomiczność a może po prostu głupio wsadzać do swojego filmiku pada koŃkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
kryllyn Re: Awatary grają w gry 25.07.09, 09:26 W ostatniej scenie (party games) widać różdzki Sony, wtf? Odpowiedz Link Zgłoś
repoman1 Re: Awatary grają w gry 25.07.09, 16:50 Porównujecie Joypad od Dreamcasta do Joypada od Xboxa 360, i słusznie nie dość że układ rozstawienia przycisków i analoga jest podobny(no tylko brak tego ekranika ) , to też sama konsola miała na pokładzie system operacyjny Windows CE ....wiec porównanie jest wielce prawdopodobne Odpowiedz Link Zgłoś