Dodaj do ulubionych

Rozgrywka: Halo 3: ODST

28.07.09, 14:22
Może zaczną mnie wyzywać od fanboi, ale ja za cholere nie wiem co ludzie widzą w tej serii, laserki? I do tego ta przedpotopowa grafika?
Jak zobaczyłem dzisiaj trailer z MW2 jestem pod ogromnym podziwem, to sie nazywa król FPS, oczywiście jest to tylko moje nic nie znaczące zdanie wink
Obserwuj wątek
    • glupota_mnie_drazni Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 14:51
      bo Halo jest fajne, jak sie w nie gra, a nie jak sie je oglada. no i ja mimo wszystko chetnie oddalbym MW2 na wylacznosc XBoxowi, zeby moc zagrac w Halo na PS3 wink
    • graczz11233 Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 14:54
      @tomasz_pl1989, zagraj a nie pisz recenzji z jutuba..
    • vujicis Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 14:59
      tomasz_pl1989 co Ty mozesz wiedziec jak nawet w to nie grałes, o zapoznaniu się z multiplayerem juz nie wspominając.
    • kauczuchowski Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 15:00
      Halo jest średnią gra - po prostu był strasznie haypowany - ale do jednego się zgodzę ma najlepsze multi na konsole.
    • juggernaut87 Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 15:07
      Ogromna przepaść do Killzone 2, lata świetlne do Modern Warfare 2. Swego czasu grałem w Halo 3 i gra jest po prostu biedna, powyższy filmik to potwierdza, postęp w serii prawie zerowy tongue_out
    • mi-go Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 15:10
      Możecie mi powiedzieć co takiego najlepszego ma Halo w multi? Grałem w kampanię, fakt nie skończyłem ale troszkę pograłem. Do multi zasiadłem i zagrałem jakieś 20 meczy. Nie bardzo rozumiem co takiego genialnego jest w tej grze. Może ja po prostu tego nie widzę. Możecie mnie w tym temacie oświecić? Poważnie pytam, bez podtekstów.
      pozdro
    • cypisek.cz Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 15:14
      faaajnie smile
      chociaż taktyka będzie musiała być inna, chociażby z tego powodu, że nie będzie regeneracji tarczy a pasek zdrowia :]

@juggernaut87
      @tomasz_pl1989

nie martwcie się - nie każdemu dane jest pojąć o co chodzi w Halo wink
    • xiem Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 15:17
      Trzeba zagrać.
      Nic dodać, nic ująć.
      Fakt, grafika jest brzydka ale zabawa? Przednia!
    • mi-go Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 15:31
      No właśnie grałem i dalej nie widzę tego czegoś, dla którego tyle milionów ludzi w to klepie smile
    • quickpete Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 15:32
      Halo ma w sobie klimat. Jednak do Killzone brakuje mu milion lat świetlnych. Nowe Halo stoi w miejscu, grafika ciągle taka sama, zobaczymy jak będzie z grywalnością.
    • cypisek.cz Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 15:34
      @mi-go

niektórzy oglądają Star Wars i nie mogą pojąć czemu miliony się zachwycają - może masz tak z Halo? smile
    • swayzak77 Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 15:41
      Grałem, nie jestem pod wrażeniem. Grafika też biedna
    • cienki_bolek_2 Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 16:03
      rzeczywiście mizeria ...
    • gunardan Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 16:16
      Ja nie rozumiem, co widzą ludzie w takich Simsach, ale jak widać, sprzedają się one w milionach, a to znaczy, że ta gra musi być naprawdę dobra. I tak samo jest z Halo.
    • cichoociemny Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 16:19
      @juggernaut87:
      Powiedz to 10-ciu milionom graczy którzy się zagrywają w tą"biedną"grę...Sam za Halo nie przepadamwink
    • mulin303 Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 16:19
      @quickpete
      Grafika ta sama,bo to tylko dodatek("Stand alone",ale jednak)-czytaj ten sam silnik co w "Halo 3"po lekkim liftingu(Na większe zmiany trzeba poczekać na"Halo reach).Porównywanie do "Killzona",uważam za naciągane.
      @cypisek.cz
      Dokładniewink
    • r0l3k Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 16:31
      miliony much nie mogą się mylić, a jednak wątpię, że np. cypisek.cz żywi się tym samym wink
    • muzi80 Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 17:49
      gdyby Halo poszło w kierunku dorosłego gracza i wprowadziło mroczny klimat to byłoby tytułem dla mnie..
      przeszedłem w singlu, spróbowałem multi i wrazenia na ok..denerwuje mnie kolorystyka i popierdółkowatość tego tytułu
    • cypisek.cz Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 18:12
      @r0l3k

Przyp. 26:4

i tyle w temacie wink
    • r0l3k Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 19:38
      @cypisek.cz

MAT. 7,5

skoro się już bawimy...
    • cypisek.cz Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 20:04
      na początek
      Przyp. 12:16

nie mniej jednak masz po części rację, ale...
      Przyp. 10:8

żegnam smile
    • don_wroc_love Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 21:54
      pamiętacie jak zgadywałem, że być może Halo4 będzie robić Gearbox? smile

www.vg247.com/2009/07/28/gearbox-silent-as-the-grave-on-halo-4-talk/

coś się rzeczywiście zaczyna dziać w temacie smile
    • donsterydo Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 22:34
      Halo po prostu ma w sobie to coś, nikt nie wie co to jest, ale "wszystkim" się to podoba, nie ma co się nad tym zastanawiać, jedni to czują inni nie i tyle w tym temacie smile A co do Gearbox i Halo 4, to gdyby nie ten komentarz gościa od PR, który był już poza kamerą to nie byłoby o czym mówić, ale chyba jednak coś jest na rzeczy.
    • mikas2 Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 23:23
      Filmik jest beznadziejny i nie ma co po nim oceniać "Halo" gameplejem bije wszystko.Jest zawsze w pierwszej trójce najpopularniejszych gier na klocka
      W pierwszej 10-ce najpopularniejszych gier na x360 aż 6 pozycji to gry z "Halo"
      http://www.teamxbox.com/
      "Halo" pierwsza gra wyszła chyba w 2002 roku a jest bardziej popularna od "COD".Czy rozumiecie ten fenomen ? Reklama i cały rozgłos nie ma zadnego znaczenia.Gra jest po prostu dobra tylko trzeba w nia zagrać. Po pierwsze na konsoli a po drugie to nie powtarzać głupot internetowych zamieszczonych na róznych forach że "Halo" jest be i do d..y
      Po trzecie co mi po grafice jak nie ma grywalności
      A to jest najsilniejszy atut tej gry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka