rafi5451 03.08.09, 18:52 oni zawsze tak mówią :p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kauczuchowski Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 18:58 Czyli jednak to prawda - GT5 w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 19:03 Jak Sony nic nie powie o GT5 na najbliżej imprezie to będzie ich największy FAIL w tym roku. Takiej kpiny z użytkowników konsoli już dawno nie widziałem . Odpowiedz Link Zgłoś
dukakabubu Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 19:16 Tak wszyscy zdzierają z Sony (nie twierdzę że niesłusznie) a jakoś zapomnieli jak to Microsoft obiecywał na e3 że wszystkie zaprezentowane tytuły trafią do naszych napędów jeszcze w tym roku....a tu FAIL - Alan Wake obsuwa, Conviction też obsuwa i z exów została im tylko Forza 3 w tym roku. NO ale na konferencji było kolorowo i dużo światełek migało więc nikt nie zapamiętuje wtedy takich szczegółów... Odpowiedz Link Zgłoś
teegade Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 19:16 hehe mam nadziej ze skoncza ja przed wejsciem konsol nastepnej generacji, chyba ze planuja to na playstation 4 Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 19:21 Co mnie obchodzi Microsoft? Nie mam ich konsoli i póki co nie mam zamiaru jej posiadać. Patrze na podwórko Sony i bardzo nie podoba mi się takie podejście do graczy. Pokazali na E3 trailer (pewnie mocno podretuszowany) i myślą, że są fajni . Odpowiedz Link Zgłoś
kistler Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 19:35 Nie ma co się tam przejmować. Sony lubi trzymać w niepewności. Poczekajmy do Gamescomu. I jeśli tam nie podadzą to wtedy można spekulować. Odpowiedz Link Zgłoś
donsterydo Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 19:44 dukakabubu: Forza + Left 4 Dead 2 i ODST, Alan stał cały czas pod znakiem zapytania i fakt zaskoczenie z tym SC:C. Oczywiste jest, że nawet jak mają takie plany to nic nie powiedzą. Ciekawe tylko czy będzie to kolejny "The worst kept secret" :-p Ciśnienie jest tak duże, że muszą coś zadeklarować, masa ludzi czeka na tę grę od samego startu konsoli. Odpowiedz Link Zgłoś
simon_x Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 19:49 sony zawsze zaprzecza, nawet jeżeli jutro mieliby ogłosić datę, to dzisiaj będa zaprzeczać Odpowiedz Link Zgłoś
nemesisxian Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 19:54 Sony nawet PSP Go! zaprzeczało, a jak wyszło, to już wszyscy wiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
pips3 Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 19:58 Będzie można wyłączyć zniszczenia, jeżeli w ogóle je dodadzą? Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 20:33 Wszystko co nie jest potwierdzone jest plotką i spekulacją, ciężko żeby Sony w takiej notce to potwierdziło Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_ka5 Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 20:34 pips3 będą zniszczenia. Czy do wyłączenia? Kto to wie. Wszytkie znaki na niebie i ziemi mówią o Gt5 w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
sonyboy Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 20:35 Ach to "zUe" Sony. Znowu dopieszcza jakiś tytuł, żeby gracze otrzymali wysokiej jakości produkt a wszyscy się plują. Nie podoba się podejście Sony do exów to kupcie sobie X360. Będziecie dostawali nowe tytuły znacznie szybciej, a że żaden z nich niczym specjalnym się nie wyróżni bo nikt go dopieszczać nie będzie to inna sprawa. M$ wydaje w większości przypadków przeciętniaki ale robi wokół nich wielkie halo. Wolą wkładać kaskę w marketing niż dopieszczenie danej gry. Sony robi odwrotnie, nie szczędzi kaski na dopieszczenie produkcji a nie wiedzieć czemu szczędzi na marketing. Podejście M$ jest bardziej zyskowne a podejście Sony lepsze dla klienta. Co kto lubi, więc jeśli nie odpowiada komuś polityka Sony to zmieńcie platformę a przestańcie biadolić;P Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_ka5 Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 20:46 sonboy najgłośniej ujadają ci co nie mają ps3 Odpowiedz Link Zgłoś
gnysek Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 20:49 @pips3: skoro nie wiadomo, czy je dodadzą, to skąd mamy wiedzieć, czy można je wyłączyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_ka5 Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 21:05 gnysek to, że będą zniszczenia potwierdzono już dawno Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_ka5 Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 21:06 www.gry.v10.pl/Gran,Turismo,5,nocne,wyscigi,i,zniszczenia,aut,potwierdzone,31253.html Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 21:35 No tak, to oczywiste. Kupiłem PS3 i mam je wychwalać pod niebiosa . Nie podoba mi się ich polityka względem GT5 i kropka. Oczywiście standardowo: Ktoś narzeka na Sony - odzew: kup inną platformę!!!1111one Odpowiedz Link Zgłoś
shadowriver Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 22:04 @sonyboy, zobacz czym jest Sony a czym jest Microsoft jako korporacje. Obydwie korporacje mają korzenie w ogóle innej branży, Sony pochodzi z takiej gdzie marketing nie jest taki ważny Odpowiedz Link Zgłoś
adamus7856 Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 22:28 Ja mam nadzieję na koniec 2009 - początek 2010 - ale wogóle jeśli podadzą jakąkolwiek datę premiery to będę zadowolony - najgorzej jeśli nie podadzą wcale... Odpowiedz Link Zgłoś
robberpl Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 22:29 a ja jestem za PC. PEACE4ALL! Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 23:02 @shadowriver niezle brednie... Odpowiedz Link Zgłoś
makuhy23 Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 23:44 Shadowriver, człowieku, zanim zaczniesz szpanowac swoją (nie)wiedza - pomysl. Od kiedy elektronika użytkowa nie wymaga marketingu? Rotfl! Odpowiedz Link Zgłoś
bigdaddyy Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 23:50 @sonyboy - co do jakości gier wydawanych przez MS to na polygami był artykuł o jakości gier wydawanych przez wszystkich wydawców. MS był na 2gim miejscu pod względem jakości/ocen swoich gier a sony nawet w pierwszej 10-tce się nie załapało, tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś