Dodaj do ulubionych

Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje

03.08.09, 18:52
oni zawsze tak mówią :p
Obserwuj wątek
    • kauczuchowski Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 18:58
      Czyli jednak to prawda - GT5 w tym roku.
    • tytacz Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 19:03
      Jak Sony nic nie powie o GT5 na najbliżej imprezie to będzie ich największy FAIL w tym roku. Takiej kpiny z użytkowników konsoli już dawno nie widziałem tongue_out.
    • dukakabubu Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 19:16
      Tak wszyscy zdzierają z Sony (nie twierdzę że niesłusznie) a jakoś zapomnieli jak to Microsoft obiecywał na e3 że wszystkie zaprezentowane tytuły trafią do naszych napędów jeszcze w tym roku....a tu FAIL - Alan Wake obsuwa, Conviction też obsuwa i z exów została im tylko Forza 3 w tym roku. NO ale na konferencji było kolorowo i dużo światełek migało więc nikt nie zapamiętuje wtedy takich szczegółów...
    • teegade Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 19:16
      hehe mam nadziej ze skoncza ja przed wejsciem konsol nastepnej generacji, chyba ze planuja to na playstation 4
    • tytacz Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 19:21
      Co mnie obchodzi Microsoft? Nie mam ich konsoli i póki co nie mam zamiaru jej posiadać. Patrze na podwórko Sony i bardzo nie podoba mi się takie podejście do graczy. Pokazali na E3 trailer (pewnie mocno podretuszowany) i myślą, że są fajni tongue_out.
    • kistler Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 19:35
      Nie ma co się tam przejmować. Sony lubi trzymać w niepewności. Poczekajmy do Gamescomu. I jeśli tam nie podadzą to wtedy można spekulować.
    • donsterydo Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 19:44
      dukakabubu: Forza + Left 4 Dead 2 i ODST, Alan stał cały czas pod znakiem zapytania i fakt zaskoczenie z tym SC:C.

Oczywiste jest, że nawet jak mają takie plany to nic nie powiedzą. Ciekawe tylko czy będzie to kolejny "The worst kept secret" :-p Ciśnienie jest tak duże, że muszą coś zadeklarować, masa ludzi czeka na tę grę od samego startu konsoli.
    • simon_x Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 19:49
      sony zawsze zaprzecza, nawet jeżeli jutro mieliby ogłosić datę, to dzisiaj będa zaprzeczać smile
    • nemesisxian Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 19:54
      Sony nawet PSP Go! zaprzeczało, a jak wyszło, to już wszyscy wiemy...
    • pips3 Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 19:58
      Będzie można wyłączyć zniszczenia, jeżeli w ogóle je dodadzą?
    • lethaldoze Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 20:33
      Wszystko co nie jest potwierdzone jest plotką i spekulacją, ciężko żeby Sony w takiej notce to potwierdziło
    • jarek_ka5 Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 20:34
      pips3 będą zniszczenia. Czy do wyłączenia? Kto to wie. Wszytkie znaki na niebie i ziemi mówią o Gt5 w tym roku.
    • sonyboy Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 20:35
      Ach to "zUe" Sony. Znowu dopieszcza jakiś tytuł, żeby gracze otrzymali wysokiej jakości produkt a wszyscy się plują. Nie podoba się podejście Sony do exów to kupcie sobie X360. Będziecie dostawali nowe tytuły znacznie szybciej, a że żaden z nich niczym specjalnym się nie wyróżni bo nikt go dopieszczać nie będzie to inna sprawa. M$ wydaje w większości przypadków przeciętniaki ale robi wokół nich wielkie halo. Wolą wkładać kaskę w marketing niż dopieszczenie danej gry. Sony robi odwrotnie, nie szczędzi kaski na dopieszczenie produkcji a nie wiedzieć czemu szczędzi na marketing. Podejście M$ jest bardziej zyskowne a podejście Sony lepsze dla klienta. Co kto lubi, więc jeśli nie odpowiada komuś polityka Sony to zmieńcie platformę a przestańcie biadolić;P
    • jarek_ka5 Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 20:46
      sonboy najgłośniej ujadają ci co nie mają ps3
    • gnysek Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 20:49
      @pips3: skoro nie wiadomo, czy je dodadzą, to skąd mamy wiedzieć, czy można je wyłączyć ?
    • jarek_ka5 Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 21:05
      gnysek to, że będą zniszczenia potwierdzono już dawno
    • jarek_ka5 Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 21:06
      www.gry.v10.pl/Gran,Turismo,5,nocne,wyscigi,i,zniszczenia,aut,potwierdzone,31253.html
    • tytacz Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 21:35
      No tak, to oczywiste. Kupiłem PS3 i mam je wychwalać pod niebiosa big_grin. Nie podoba mi się ich polityka względem GT5 i kropka. Oczywiście standardowo:

Ktoś narzeka na Sony - odzew: kup inną platformę!!!1111one
    • shadowriver Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 22:04
      @sonyboy, zobacz czym jest Sony a czym jest Microsoft jako korporacje. Obydwie korporacje mają korzenie w ogóle innej branży, Sony pochodzi z takiej gdzie marketing nie jest taki ważny suspicious
    • adamus7856 Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 22:28
      Ja mam nadzieję na koniec 2009 - początek 2010 - ale wogóle jeśli podadzą jakąkolwiek datę premiery to będę zadowolony - najgorzej jeśli nie podadzą wcale...
    • robberpl Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 22:29
      a ja jestem za PC. PEACE4ALL!
    • seruch Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 23:02
      @shadowriver
      niezle brednie...
    • makuhy23 Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 23:44
      Shadowriver, człowieku, zanim zaczniesz szpanowac swoją (nie)wiedza - pomysl. Od kiedy elektronika użytkowa nie wymaga marketingu? Rotfl!
    • bigdaddyy Re: Sony: Data GT 5 to plotki i spekulacje 03.08.09, 23:50
      @sonyboy - co do jakości gier wydawanych przez MS to na polygami był artykuł o jakości gier wydawanych przez wszystkich wydawców.
      MS był na 2gim miejscu pod względem jakości/ocen swoich gier a sony nawet w pierwszej 10-tce się nie załapało, tyle w temacie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka