Dodaj do ulubionych

czy uważacie to za normalne?

10.06.15, 15:43
Mam do Was pytanie,
czy uważacie to za normalne, że mężatka zakłada do pracy i na wyjazdy służbowe najlepszą bieliznę (seksi), podczas gdy w relacji żona-mąż założyła ją zaledwie kilka razy i podkreśla, że jest ona na specjalne okazje? wink
Jak to można rozumieć ? suspicious
Obserwuj wątek
    • obrotowy chyba tak, ze 10.06.15, 15:59
      ze prace traktuje jak gielde erotyczna, a dom jak panszczyzne...

no przestawila sobie priorytety, a Ty doczekasz skutkow tego

• niezawodny80 Re: chyba tak, ze 10.06.15, 16:20
        Może jeździ na pokaz bielizny
    • nerika Re: czy uważacie to za normalne? 10.06.15, 20:26
      W domu brak motywacji, nuudaaaasmile
      • agus-ia76 Re: czy uważacie to za normalne? 10.06.15, 21:30
        postaraj sie by dla Ciebie zechciała ją ubierać wink
    • mariuszg2 Re: czy uważacie to za normalne? 10.06.15, 21:45
      nie zaglądam pod kiecki mężatkom podczas wyjazdów służbowych....

niemniej fajny wątek...faktycznie coś jest, że mężatki się wyraźnie lepiej ubierają do pracy niż mężów....nie umiem znaleźć rozsądnego wytłumaczenia tego zjawisko poza tym, że to kolejny przejaw braku równouprawnienia w relacjach damsko męskich - na niekorzyść mężczyzn naturalnie
      • niezawodny80 Re: czy uważacie to za normalne? 11.06.15, 08:37
        Może bielizną chcą nadrobić urodę poprawić swój wizerunek
    • grey101 Re: czy uważacie to za normalne? 11.06.15, 09:46
      Żona zaczyna się stołować poza domem. Może jeszcze tylko przegląda menu ale niewykluczone, że już jest po konsumpcji.
      Pogadaj z nią, zamiast z nami.
      No i weź zadbaj o nią lepiej, bo widać ma jakieś domowe deficyty z Twojej strony.
      • 3-mamuska Re: czy uważacie to za normalne? 11.06.15, 20:43
        niemniej fajny wątek...faktycznie coś jest, że mężatki się wyraźnie lepiej ubierają do pracy niż mężów....nie umiem znaleźć rozsądnego wytłumaczenia tego zjawisko poza tym, że to kolejny przejaw braku równouprawnienia w relacjach damsko męskich - na niekorzyść mężczyzn naturalnie

Powiem ci tak, jestem mężatka od 20 lat, w domu bielizna nie gra roli bo wolimy siebie nago.
        Do pracy kupuje ładne dobre staniki /bieliznę bo lepiej sie czuje jako kobieta i trzeba sie pokazać bo wychodzisz do obcych ludzi.
        W Domu mi sie nie opłaca bo szybko pozbywamy sie bielizny.
        Ostatnio córka pyta mamo jak możesz "chodzić" w stringach? Przecież to musi byc mega niewygodne...?
        Wiec odwracam sie do meza i śmieje sie, głupawka mnie ogrania...Haha i szeptem do meza i co mam jej powiedzieć ze mam je na sobie 3 minuty???
        • obrotowy corka Ci sie marnuje 14.06.15, 06:19
          3-mamuska napisała:
          .Haha i szeptem do meza i co mam jej powiedzieć ze mam je na sobie 3 minuty???

Pewnie ze tak.
          a po co ma do tej prawdy sama dochodzic 15 lat ?
    • na_karte Re: czy uważacie to za normalne? 22.06.15, 21:16
      to na wypadek gdyby uległa wypadkowi
      jak ją będą opatrywac sanitariusze to nie wypada zeby maiala na sobie barchanowe gatki z posiepana gumą
      • natipiszko Re: czy uważacie to za normalne? 22.06.15, 23:13
        Otóż to smile))) ! Zawsze mam to na myśli gdy wychodzę z domu . Poza tym czuje się bardziej kobieca i pewniejsza siebie w dobrej bieliźnie niż w rozciągniętych gaciach . A co gdy mój młody adorator znienacka zdecyduje się ???smile) . Z mężem natomiast jak 3-mamuska - właściwie nie istotne smile .
        • 3-mamuska Re: czy uważacie to za normalne? 23.06.15, 22:28
          Hehe ostatnio w pracy Kolezanka rozmawiać ze mna położyła sie na stoliku ,żeby mi cos na ucho powiedzieć, zawarła sie jej spódnica do góry i oczom kolegów ukazały sie "reformy" uciskające... Polewkę mieliśmy cały dzien z sexi😝gaci....
          • natipiszko Re: czy uważacie to za normalne? 24.06.15, 00:20
            No ja też mam taką , sympatyczną skąd inąd koleżankę , która chce się odchudzić i nie może i za każdym razem jak się schyla wychodzą jej takie okropnej struktury , wielkie gacie . Wiem , że kolega , który z nami pracuje też to widzi ale ja przez tą babską solidarność nie chcę dać po sobie poznać , że też to widzę . Aczkolwiek wiele razy mieliśmy oboje ochotę parsknąć śmiechem . Dlatego bielizna w pracy jest ważna smile .
            • rose01 Re: czy uważacie to za normalne? 20.08.15, 17:35
              Fajny wątek, jak dla mnie zawsze trzeba wyglądać kobieco i ogólnie schludnie, czysto itp. przecież bielizna nie jest taka droga, trzeba chcieć, mieć pomysł, wyprzedaże itp. także można ja się chce wyglądać wszędzie dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka