Dodaj do ulubionych

Tylko przyjaźń

14.06.20, 09:09
Banalnie , jak w większości przypadków . Miła rozmowa , przyjaźń , bratnia dusza , niebezpiecznie . Oboje rodziny , nastoletnie dzieci . Po 5 latach , znajomosci , coś drgnęło i zaczął się Zaskakujący romans . Świadomy , obgadany , przyjemny dla obu stron . Trwał 3 lata . Głównie rozmowy , czułości i namiętność . Codziennie smsy , o polityce , wakacjach , rzeczach ważnych i banalnych . Ucięłam , bo rodzina liczy się najbardziej . Moja i jego . Nigdy nie mówiliśmy ze siebie kochamy .Mówiliśmy tylko o tęsknocie i jak ze sobą lubimy spędzać każda wolna chwile . Gdybysmy się wcześniej spotkali to może byłaby jakas szansa . On Od czasu do czasu próbuje się spotykać na gruncie biznesowym, dąży do spotkań niby przypadkowych , imprez w pracy . Urwałam tą relacje . I nadal chce by był moim przyjacielem ale nikim więcej . Czy facet się zblokował , zraniony ze poczuł chłód odemnie ? Czy z tego wynika ze te 3 letnie rozmowy nic nie znaczyły ? Czy jednak chodziło tylko o namiętność ? Ot taka zagwozdka .
Obserwuj wątek
    • odkochana Re: Tylko przyjaźń 16.06.20, 08:05
      nie ma przyjaźni po romansie
      • 3-mamuska Re: Tylko przyjaźń 17.06.20, 20:53
        odkochana napisał(a):

> nie ma przyjaźni po romansie

To nie ty masz kontakt z była kochanka ?
        • odkochana Re: Tylko przyjaźń 17.06.20, 22:33
          a pewna jesteś, że miałam kochankę??
        • odkochana Re: Tylko przyjaźń 17.06.20, 22:34
          nie myl kontaktu z przyjaźnią
    • 3-mamuska Re: Tylko przyjaźń 17.06.20, 20:52
      Zaganwostka to to czemu po 3 latach romansu nagle rodziny zaczęły być ważne?
      Wcześniej nie były?

Moim zdaniem głupia wymówka nagle po 3 a właściwe po 8 latach nagle rodzina zaczęła być ważna? Heheh znudziłaś się. A on złe się z tym czuje zabrano ku kawałek życia przyjemności każdy by się wkurzył.

A pomyśl jak się czuje osoba odtrącona bez wyraźnego powodu?
      • stasi1 Re: Tylko przyjaźń 15.02.21, 10:19
        Mogła stwierdzić że kochanek nie jest wart utraty rodziny i zrezygnowała z kochanka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka