kawka1809 17.08.24, 16:54 Jak często i gdzie spotykacie się z kochanka/kochankiem? Chadzacie np. Do kina jeśli mieszkacie w większym mieście? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eagle.eagle Re: Gdzie 17.08.24, 21:19 3-4 razy w tygodniu, w hotelu. Raz w miesiącu wspólny weekend w innym mieście. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Gdzie 24.08.24, 13:45 Przecież kochankę nie ma się do chodzenia do kina. Do kina to z żoną można Odpowiedz Link
kawka1809 Re: Gdzie 24.08.24, 23:21 Mi chodzi o takie miejsca typu plener, czy udaje się wam wyskoczyć gdzieś na weekend itp Odpowiedz Link
stasi1 Re: Gdzie 26.08.24, 14:56 Pewnie na weekend to już chyba taka bardziej oficjalna kochanką. Idzie mąż z żoną: na przeciw ida dwie kobiety i dziwnie patrzą. Żona pyta się co to za jedne. On odpowiada ta pierwsza to kochanką kumpla. A druga? Druga to moja. Żona na to: nasza ładniejsza Odpowiedz Link
naiwna11 Re: Gdzie 27.08.24, 11:47 Wszystko zależy na ile może sobie pozwolić. No i jak się bardzo boi żony. Odpowiedz Link
eagle.eagle Re: Gdzie 29.08.24, 09:21 A ile znasz przykładów oficjalnych kochanek ? Poza tym to nie chodzi głównie o żonę, tylko o dzieci, rodzinę. Bo nawet jak żona wie, to dzieci czy rodziców, a nawet znajomych nie wtajemnicza się w takie sprawy więc i tak trzeba byc bardzo dyskretnym. Odpowiedz Link
naiwna11 Re: Gdzie 29.08.24, 12:28 Jak oficjalna, to na więcej można sobie pozwolić. Raczej pełna dyskrecja i nie kuszenie losu. Odpowiedz Link
eagle.eagle Re: Gdzie 29.08.24, 12:47 Więcej ale też nie wszystko. Bo dzieci przecież będą widzieć że tata przestał wracać na noc do domu. Więc aby wszystko trwało bez większych komplikacji trzeba się jednak dużo ograniczać nawet jak żona wie. Można mieć za to stały kontakt telefoniczny a to już bardzo dużo . Odpowiedz Link
naiwna11 Re: Gdzie 29.08.24, 22:41 Wiele czynników na to wpływa. Jakie życie ktoś prowadzi. A dzieci też nie są głupie i widzą co się dzieje w domu. Odpowiedz Link
eagle.eagle Re: Gdzie 31.08.24, 16:46 Widzisz, nie tylko przed żoną trzeba się chować. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Gdzie 05.09.24, 19:45 Dawno temu miałem znajomego który miał kochankę. Dla odmiany inny nasz wspólny znajomy spotkawszy go z laską stwierdził: jak fajnie w końcu spotkać żonę kolegi. Oczywiście laska nie wiedziała że on ma żonę Odpowiedz Link
eagle.eagle Re: Gdzie 06.09.24, 15:51 Tak sobie przypominałam że miałam podobnie. Tylko w drugą stronę. Pojechałam z moich ówczesnym żonatym kochankiem obejrzeć samochód który chciał kupić . Po kilku dniach ten facet zadzwonił do niego - a wtedy jeszcze były telefony stacjonarne, nie było komórek, i mówi do jego żony że byliście u mnie oglądać - ta trochę się zdziwiła. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Gdzie 07.09.24, 09:30 A nie miałaś nigdy nie żonatych kochanków? Ktoś , chyba obrotowy, pisał co nie należy robić z kochanką. I twój przykład pasuje w to idealnie. Ja podałem ten swój i do swojej listo to dopisał Odpowiedz Link
eagle.eagle Re: Gdzie 07.09.24, 10:07 Kochanków nie żonatych ... Z tym jest trudniej bo to w domyśle jest związek. Bo jak spotykać się parę razy w tyg, rozmawiać codziennie i nie być w związku ? Obrotowy pisał co nie należy robić z kochankami i ja się z nim zgadzam, też tego nie robię z kochankiem. Z żonatym kochankiem jest dużo łatwiej, od razu wiadomo o co chodzi i czego się można spodziewać. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Gdzie 08.09.24, 10:39 Akurat on pisał co z tą kochanką robić aby nie wydało się że ma kochankę. Nie interesowało go czy kochanką ma męża czy też. On chyba jednak panienki wolał Odpowiedz Link
eagle.eagle Re: Gdzie 08.09.24, 11:07 No to ja pamiętam o czym nie rozmawia z kochankami - i do tego się odniosłam. Co do mojego kochanka, to czasami mam wrażenie że to ja bardziej pilnuję aby nikt nas nie skojarzył niż on. Odpowiedz Link
eagle.eagle Re: Gdzie 08.09.24, 16:14 Może, albo po prostu ma straszną ochotę złapać mnie za rękę i wtedy nie myśli że ktoś może zobaczyć. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Gdzie 10.09.24, 08:23 Skoro jesteś oficjalną kochanką to nie ma co się wydawać przecież Odpowiedz Link
eagle.eagle Re: Gdzie 10.09.24, 08:40 stasi1 napisał: > Skoro jesteś oficjalną kochanką to nie ma co się wydawać przecież Już pisałam że żona może o mnie wiedzieć ale nie znajomi, rodzina czy dzieci i niech tak zostanie. Odpowiedz Link