Dodaj do ulubionych

Pogaduchy kochanek

07.11.24, 11:28
Cześć dziewczyny!
Mam 27 lat, w obecnym związku jestem ponad 8 lat z czego 3 po ślubie.
I jak to zazwyczaj wygląda w związkach wrodziła się u nas rutyna, znudzenie itp.
Ze strony mojego męża nie dzieje się miedzy nami nic, a moje działania nie przynoszą żadnego efektu.
Ogólnie jest to szczęśliwe małżeństwo, po prostu brakuje czułości, namiętności i oczywiście seksu.
Pojawił się w moim życiu drugi mężczyzna- kolega z pracy, który zaproponował układ ,,tylko seks”.. zgodziłam się.
Co prawda jeszcze między nami do niczego nie doszło, ale jestem bliska wybuchu, bo te emocje czuć w powietrzu.

Powiedzcie jak to było u Was wink
Obserwuj wątek
    • naiwna11 Re: Pogaduchy kochanek 07.11.24, 11:46
      W Twoim małżeństwie to brakuje chyba najważniejszego, z tego co piszesz. Może jeszcze warto coś zmienić. A co do ukladu, jak się zaangażujesz uczuciowo, to napewno będzie ciężko. Lepiej
      • niespokojnadusza Re: Pogaduchy kochanek 07.11.24, 12:07
        Próbujemy ponad 2 lata to składać. Nie chce się rozwodzić. Raczej chciałabym zaspokajać swoje potrzeby i czuć się dla kogoś ładna i porządana..
        W tym układzie nie chcę żadnych uczuć.
        A dodatkowo potrzebuje się komuś wygadać smile
        • naiwna11 Re: Pogaduchy kochanek 07.11.24, 12:25
          Klasyka gatunku. Nie chcesz uczuć, a one i tak będą. Słowa, gesty, czułość, seks to powoduje uczucia. Zakochasz się i to bardzo. A on wolny?
          • niespokojnadusza Re: Pogaduchy kochanek 07.11.24, 13:58
            Nie chciałabym właśnie żeby tak było. Nie jest wolny, ma żonę i dzieci.
            Dlatego pierwsze zasady tego układu, to bez rozwodów, bez miłości, tylko seks.
            • eagle.eagle Re: Pogaduchy kochanek 07.11.24, 14:19
              Jak dla mnie to wcale nie musisz się zakochać. Choć pewnie zauroczenie będzie , ale dla takich chwil warto żyć. wink
              Jesteś pewna że będziesz umiała żyć w kłamstwie? Co będziesz czuła jak twój kochanek będzie jechał na wakacje ze swoją żoną?
              Gdzie będziecie się spotykać ? Co będziesz wtedy mówić w domu?
              Masz wszystko zaplanowane ?
              • stasi1 Re: Pogaduchy kochanek 16.11.24, 16:44
                Na razie ma same plany, jak już dojrzeją do praktyki to na te tematy zaczną rozmawiać. Zawsze jest możliwość że z tego tylko seksu wyjdzie u kogoś miłość. Gdy w jednej osobie to będą dopiero problemy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka