Gość: kobo84@gmail.com Co autor tego tekstu miał z matury z polskiego?? IP: 213.31.11.* 09.10.09, 09:34 Literówki, błędy gramatyczne, logiczne i interpunkcyjne. Tak słabego tekstu nie czytałem od dawna!!! Błagam poprawcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZG Piłka ręczna. Cud w Karlsruhe, Wenta znów miał ... IP: 80.50.165.* 09.10.09, 09:46 Brawo Vive! Oglądałem mecz, żeby zobaczyc ile kielczanom brakuje do klasy światowej... a tu proszę - zasłużony remis! A tak na marginesie, to przez Wentę i jego drużyny sąsiedzi mnie znienawidzą - znów dziki ryk po bramce w ostatnich sekundach :) Osobne brawa dla Karola Bieleckiego, oby w tej formie na najbliższych ME! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znikadek Piłka ręczna. Cud w Karlsruhe, Wenta znów miał ... IP: 212.191.200.* 09.10.09, 10:22 wenta wygląda jak elf na tym zdjęciu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQ Re: Piłka ręczna. Cud w Karlsruhe, Wenta znów mia IP: *.compi.net.pl 09.10.09, 11:03 Raczej jak Mobil 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sofa Piłka ręczna. Cud w Karlsruhe, Wenta znów miał ... IP: 62.233.226.* 09.10.09, 10:24 Tego się NIE DAŁO czytać, ale jakoś przebrnąłem... Brawo szczypiory!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Piłka ręczna. Cud w Karlsruhe, Wenta znów miał ... IP: 91.212.223.* 09.10.09, 10:30 Czy ktoś zrobił korektę stylistyczna tego tekstu??? Przecież az roi sie od błędów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tellico Żenada 09.10.09, 10:50 Czytanie tego artykułu to jak jedzenie gwożdzi na pace terenówki z kwadratowymi kołami. Czy jednego z najpopularniejszych portali w Polsce nie stać na zatrudnienie jednego korektora?! "Marcus Cleverly zatrzymuje dopiero drugi raz w meczu Karola Bieleckiego." - kto to jest Cleverly, gdzie który z nich gra? Muszę znać składy wszystkich drużyn zeby przeczytać ze zrozumieniem wiadomości sportowe? "Pierwsza próba ataku nie udana - przedziera się 3 sekundy (!) przed końcem Tomasz Rosiński i trafia między nogami Henniga Fritza." - czy zatem chodzi o nieudaną próbę ataku na bramkarza?? "odśpiewali chóralnie przypominający nieco tempem bawarską przyśpiewkę klubową" - Czym się różni wróbelek? Bo ma jedną nożkę bardziej. "Na boisku też polski pojedynek (właściwie jeden na jednego, bo Sławomir Szmal pojawił się w bramce Lwów za dobrze dysponowanego Henniga Fritza dopiero w 51 min. na karnego, a kontuzjowany przynajmniej do stycznia Grzegorz Tkaczyk przechadzał się tylko po hali o kulach). " Czytałem trzy razy, ale nie mam pojęcia o jakim pojedynku autor pisze. Szmal z Tkaczykiem się pojedynkowali?? No, ale w takim razie nie na boisku tylko poza nim, przynajmniej do 51 min bo wtedy jak rozumiem Szmal musiał przerwać pojedynek i wszedł na parkiet. Swoja drogą pojedynkować się z chodzącym o kulach to jakoś tak nie wypada... "Naprzeciw siebie i w obronie i w ataku stanęli Jurasik bombardier Lwów Karol Bielecki." Domyślam się, że zabrakło literki "i" przed bombardierem, ale nawet wtedy styl przypomina wypracowanie piątoklasisty. "Jurasik czuł się jednak bardzo dobrze w końcu swojej hali." Tak, bo na końcu hali miał swój cichy kącik, w którym mógł spokojnie poczytać wiadomości sportowe pisane przez prawdziwych dziennikarzy. "To on otworzył bramką na początku 3 minuty spotkanie, które niespodziewanie dobrze układało się dla kielczan." Otworzyć można wynik spotkania. Rozumiem, że spotkanie układało się tak dobrze bo do 3 minuty było 0:0? "Lekko załamywał podopiecznych Wenty, trafiając nawet na czasie w osłabieniu (14:11 w 24 min.)." Trafiać na czasie w osłabieniu to jakiś slang? Czy tylko półanalfabetyzm? "Najpierw za sprawą Rosińskiego (17:18), a szansę na kolejny remis zmarnował nie trafiając z karnego w bramkę Henrik Knudsen, a potem oczywiście Jurasika (25:26 w 52 min.). " No ale Knudsen w tego Jurasika trafił czy nie trafił? I dlaczego oczywiście? Polował na niego przez cały mecz? "Wydawało się, że więcej nie pozwoli Karol Bielecki." Na co? Trudno mieć pretensje do autora, każdy orze jak może, nie jego wina, że jest półanalfabetą. Ale Sport.pl się skompromitował kompletnie umieszczając bełkot jakiegoś przygodnego kibica a Gazeta.pl dając do niego linka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Ta meska qurfa ,ni to polak ,ni to Niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 11:14 Ten facet sprzedaje sie narodowo kazdemu ,kto da wiecej.Meska PROSTYTUTA.I cos takiego,taka szmata ,jest uwielbiana w tym spoleczenstwie.Takie samo jak ta gurfa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Żenada IP: *.com.pl 09.10.09, 11:37 Jesteś moim idolem! Twój komentarz rozbawił mnie do łez :-D Tak trzymać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Żenada IP: *.com.pl 09.10.09, 11:41 Oczywiście chodzi mi o komentarz tellico. Komentarz Johanna zbyję milczeniem. Żal kropka pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 11:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZESIO Re: Żenada IP: *.nowinynet.pl 09.10.09, 14:58 Johann wreszcie wróciłeś!Ale było nudno bez Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dumny Polak :-) [...] IP: *.chello.pl 09.10.09, 15:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Piłka ręczna. Cud w Karlsruhe, Wenta znów miał ... IP: *.compi.net.pl 09.10.09, 11:07 Czy kontuzjowany Grzegorz Tkaczyk naprawdę będzie się przechadzał po hali o kulach do stycznia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadan-werft nie w TVP Sport, tylko w TVP otwartym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 11:47 Piłki ręcznej się nie wypromuje w kanałąch zamkniętych, które odbiera 16 osób, tylko w kanałach otwartych. Przecież to oczywista oczywistość. Polsat wypromował siatkówkę za pomocą Polsatu otwartego i TV4. Co za kretynie siedzą w tej telewizji publicznje. Skoro i tak kupiło się prawa do transmisji, to chociaż niech zobaczy mecz dużo osób a nie kilkanaście. Przyt okazji wejdą reklamodawcy itd. Czy trzeba to tłumaczyć tym kretynom. Korzeniowski - obudź się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily Re: nie w TVP Sport, tylko w TVP otwartym IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.10.09, 23:27 dokladnie! i plac tu abonament.. ale co tam napewno pan robert pokaze nam jakies okregowe rozgrywki w chinczyka , bierki czy cos rownie fascynujacego.. Odpowiedz Link Zgłoś