Gość: exe Lato: Nie było żadnego bojkotu??? IP: *.szczecin.mm.pl 15.10.09, 16:08 Nie dosyć że durny to jeszcze na dodatek ślepy i głuchy.Zyjący symbol polskiej PIŁKI NOZNEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubin300 Lato: Nie było żadnego bojkotu. Piechniczek: za... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 16:33 Wielki Antoś chyba przejrzał na oczy co się dzieje (bojkot kibiców), i nawet wyrwały mu się krytyczne uwagi na temat gry kadry eksperta Majewskiego,co dziwne po meczu który zagrali jako tako w poruwnaniu z poprzednim.Znaczy to że chyba zaczyna się bać o ciepłą posadkę. A prezio Lato nie kruszeje.TWARDY BETON!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Lato odstaw leki IP: 160.83.30.* 15.10.09, 16:56 Lato odstaw leki, które bierzesz bo tracisz kontakt z rzeczywistością ! Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Lato: Nie było żadnego bojkotu. Piechniczek: za... 15.10.09, 17:18 Jedno nie ulega wątpliwości. Leśne dziadki zaczynają reagować bardzo nerwowo. Strach im do dupy zagląda. Co prawda jeszcze kłapią, jeszcze kąsają, ale już są osaczeni i czują to. Znamienna była wczorajsza wypowiedź Engela w studio TVP tuz po meczu. Otóż stwierdził on, że PZPN przy wyborze nowego selekcjonera musi się liczyć z głosem opinii publicznej. Działacz Lach też już pęka i oświadczył, że będzie przeciw Majewskiemu. Wszystko wskazuje na to, ze w PZPN zacznie się burza, te wszystkie akcje protestacyjne przynoszą skutek. Ogromne straty z tytułu nie zakwalifikowania się na mundial i reakcje sponsorów zmuszą leśnych dziadków do opamiętania się. Widmo pustej kasy jest dla nich przerażające... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek :-) Re: Lato: Nie było żadnego bojkotu. Piechniczek: IP: *.chello.pl 15.10.09, 18:17 Trochę się pożyło i pooglądało, i pamiętam i mundial 78 i 82 i 86, niestety w 74 byłem zbyt zafascynowany zabawkami aby mecze oglądać :-P No dobra wstęp występem, do sedna pora :-) na pora :-) Drogi panie nad trenerze Antoni, trzecie miejsce w 82 z tą kadrą którą pan miał (lub nie miał - no cóż własna selekcja...) to nie jest powód do wiecznej chwały, raczej do pytania co zrobiłem źle że nie zdobyłem złota... ale czytając pana wypowiedzi wiem że to pytanie pana nie dręczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń TW Atlasa Lato, gdzie twój honor? Sprzedałeś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 18:02 Rok temu Lato powiedział OFICJALNIE w PZPN, że jeśli po roku nie będzie wyników, to sam odejdzie. Dopóki tego nie zrobi jest dla mnie OFICJALNIE pozbawionym honoru zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Lato: Nie było żadnego bojkotu. Piechniczek: za... IP: *.rene.com.pl 15.10.09, 18:09 Grzegorzu Lato, uwielbiałem Twoją grę. Daj mi zachować tę pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 Powijało epoką PRL-u IP: *.toya.net.pl 15.10.09, 18:26 Eeech Grzesiu. Gadasz jak władza ludowa. Nic nie było. Pogoda wystraszyła, a ci co gadają to pewno wywrotowcy? Eeech. Yapachniao komun. Odpowiedz Link Zgłoś
do100jnik lato to już się skończyło panie Lato napluli a nie 15.10.09, 18:38 napadało, a swoją kolejny, któremu jak ktoś napluje w twarz to mówi, że deszcz pada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tupkal Lato: Nie było żadnego bojkotu. Piechniczek: za... IP: *.ghnet.pl 15.10.09, 19:54 Pan Lato sprawiał wrażenie bardzo zadowolonego z faktu, że to jego drużyna strzeliła gola. Czy ktoś poinformował, że ostatecznie jednak jego amatorzy przegrali mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
231955ali Lato: Nie było żadnego bojkotu. Piechniczek: za... 15.10.09, 20:29 1.Glupi 2.Glupszy 3.Najgluprzy 4.lato/wiadomo o jakie lato chodzi/ 5.Johan Przykro mi bardzo ale Johan w piatym stopniu glupoty przegral z latem /wiadomo o jakie lato chodzi/ w 1974 lato bylo dla mnie 24 latka najwspanialsze teraz jest po lecie , lato szesc trafien w mozg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha czwa Lato: Nie było żadnego bojkotu. Piechniczek: za... IP: 195.205.171.* 15.10.09, 20:47 ociemniali - widzą, głupcy!!!! interpretują kataklizm - bojkot ależ nie. białe jest czarne i odwrotnie, ju~ż to znamy, ~że tez czarne owce same nie odchodzą przed snem qur. same wypowiedzi ciś. 140/100. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anatol Bęc Lato gada bzdury: IP: *.centertel.pl 15.10.09, 22:34 Pogoda zawaliła się w jeden dzień, a bilety były w sprzedaży od miesiąca i nikt ich nie kupował Odpowiedz Link Zgłoś
nojman0 Lato: Nie było żadnego bojkotu. Piechniczek: za... 15.10.09, 23:21 Bojkot był ,a jak mały to .....przyjdzie bojkotować sponsorów -oni sobie poradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
wieprzowinapozydowsku Lato: Nie było żadnego bojkotu. Piechniczek: za... 16.10.09, 08:29 "- Bojkot? Jaki bojkot? To warunki pogodowe sprawiły, że tak mało kibiców zasiadło na trybunach Stadionu Śląskiego podczas meczu Polska - Słowacja - stwierdził po spotkaniu prezes PZPN Grzegorz Lato. " Tak, grzesiu, napluc ci w twarz to tez bedziesz mowic, ze deszcz pada, a jak nakopac do dupy, to bedziesz twierdzic, ze boli od siedzenia, nie?!? Co za zenada. __________________________________________ Warto przeczytac co o tym grzegorzu lato (moze lacie, hgw) mowi Jacek Gmoch, dla mnie autorytet jesli chodzi o pilke nozna: "Grzesiek na prezesa związku? Przecież to trzeba przynajmniej umieć czytać i pisać!" www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,5374482,Z_Czuba_Watch__Jacek_Gmoch_chyba_nie_ceni_Grzegorza.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roj1974 Lato: Nie było żadnego bojkotu. Piechniczek: za... IP: *.b-ras1.cld.dublin.eircom.net 16.10.09, 09:08 SUPER Pomysl z praca przy budowie stadionu - POPIERAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skiba69 Lato: Nie było żadnego bojkotu. Piechniczek: za... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 13:46 Proponuje resztę meczów rozgrywać we Wronkach!!!Jest tam stadion mieszczący tylu widzów,że wystarczy miejsc dla decydentów z PZPN i ich rodzin.Zapełnią go w 100%.Nikt nie będzie mówił o bojkocie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Lato: Nie było żadnego bojkotu. Piechniczek: za... IP: *.clt.bellsouth.net 16.10.09, 15:48 ja myslalem ze grac dobrze w pilke moze tlko zwodnid utaletowany ale przedewszystkim intelegentny.okazuje to sie nieprawda po przykladzie prezesa pzpn chyba sie mylylem Odpowiedz Link Zgłoś