Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zidane: Henry popełnił błąd tak jak ja kiedyś

22.11.09, 09:38
    Zidane,niestety,powiedzial tylko polowe z tego,co powinien.Gdyby byl
    wielkim sportowcem powinien powiedziec,ze Henry popelnil blad i
    Francja nie powinna z powodu oszustwa szczycic sie udzialem w
    Mundialu.
    Koszula jednak blizsza cialu.To nie jest fair play,galijskie
    koguty.To jest syfilis.I tak zostanie zapamietany...
    Obserwuj wątek
      • Gość: ace Re: Zidane: Henry popełnił błąd tak jak ja kiedyś IP: *.icpnet.pl 22.11.09, 09:44
        Sportowca oceniasz po słowach, czy po tym jak dobry był w danym sporcie i co w
        nim osiągnął? Zidane akurat wielkim sportowcem był i cokolwiek by nie powiedział
        nie masz podstaw uważać inaczej.
        • Gość: Gościu Re: Zidane: Henry popełnił błąd tak jak ja kiedyś IP: *.serv-net.pl 22.11.09, 10:04
          Zidane pokazał jakim dobrym był piłkarzem przy pewnym włoskim materazzu.
        • Gość: ontos2 Apologeto głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 10:18
          idąc twoim zboczonym tokiem myślenia należy gloryfikować Hitlera, bo zmniejszył
          bezrobocie.
          • wwredny Re: Apologeto głupoty 22.11.09, 10:28
            Gość portalu: ontos2 napisał(a):
            > idąc twoim zboczonym tokiem myślenia należy gloryfikować Hitlera, bo >
            zmniejszył bezrobocie.
            Super komentarz :) trafiles w sedno
            • manhu Re: Apologeto głupoty 22.11.09, 12:47
              Pudło. To była drugorzędna działalność Hitlera, nie to co u piłkarzy. Maradona jest zerem i śmieciem, ale jako piłkarz jest najlepszy w historii. Zidane też postąpił bardzo źle, ale to było impulsywne więc łatwiej zrozumieć, niż celowe z premedytacją oszustwo Henry-ego (widać jak celowo ustawia rękę, a nie jak sugeruje że mu się odbiła i on to wykorzystał).
              • Gość: Szkot Reka Furtoka z San Marino IP: *.cable.ubr18.sgyl.blueyonder.co.uk 22.11.09, 15:41
                Reka Furtoka z San Marino jako nr 5 w zestawieniu najslynniejszych rak
                swiata.... przestancie sie czepiac Henry'ego. Czepiajcie sie FIFA / PZPN i siebie...
                • Gość: Szkot Re: Reka Furtoka z San Marino IP: *.cable.ubr18.sgyl.blueyonder.co.uk 22.11.09, 15:46
                  www.youtube.com/watch?v=uadKRrEIoKc
        • Gość: qwerti Re: Zidane: Henry popełnił błąd tak jak ja kiedyś IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.09, 15:02
          Sportowca się ocenia po całokształcie jego kariery. Wyniki jak najbardziej ale
          idea fair play powinna być chyba ważniejsza niż takie oszustwo. A już w
          przypadku francuza dyskredytuje go to pokrętne tłumaczenie. Podejrzewam, że
          Henry byłby bohaterem świata wtedy kiedy podszedłby do sędziego po zdobyciu
          bramki i powiedział, żeby ten nie uznał gola bo świadomie zagrał piłkę ręką.
          Może Francja by nie awansowała do RPA ale Fair Play roku dla Thierry'ego
          Henry'ego by był i szacunek milionów kibiców za to, że umiał przyznać się do
          błędu nawet kosztem wyjazdu do RPA.
      • Gość: Tomek Re: Zidane: Henry popełnił błąd tak jak ja kiedyś IP: 86.96.226.* 22.11.09, 09:52
        Gorycz przemawia przez Ciebie, ale czy od razu musisz innych
        obrazac? Co to zmieni co Oni powiedza? A wiesz wogole co tak
        naprawde powiedzieli? Przeciez to nie oni sa wszystkiemu winni.
        Jesli grales w pilke to wiesz, ze kazdemu zdazy sie instnktowne
        zagranie, nawet reka. To nie wina T. Henry. Nawet jak sie do tego
        przyznal to i tak nikt nie zmienil wyniku meczu. NIKT. To wina
        kiepskiego sedziowania i braku zapisow video. Ale tego FIFA nie
        chce. Moze trzeba sie zastanowic dlaczego? BO TO IM PASUJE, ze
        czasem wyniki sa inne niz powinny byc!!!
      • koham.mihnika.copyright Henry popełnił błąd, Francja korzysta z okazji 22.11.09, 09:53
        pieniadz nie smierdzi. Obali sie flaszke cienkiego Beaujolais i sumienie spi
        nadal.
        Meeeerde!!!
      • Gość: bebe Boiskowy chuligan broni boiskowego oszusta IP: *.ghnet.pl 22.11.09, 10:24
        Ale się dobrali.
        • Gość: qwerti Re: Boiskowy chuligan broni boiskowego oszusta IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.09, 15:04
          Idealne porównanie. Nic dodać nic ująć .
      • Gość: / Re: Zidane: Henry popełnił błąd tak jak ja kiedyś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.09, 10:32
        dotkniecie reka - on zagral reka - jak koszykarz
        dotkniecie reka jest w przypadku nastrzelenia i bez zwiazku z celowa
        akcja
        po pilkarzykach mozna sie tego spodziewac
        cala pilka nozna ze swoja otoczka nie jest juz sportem a biznesem
        stad nie mozna mowic o sporcie a raczej o zyskach i stratach - a to
        juz zupelnie inny swiat
        i wtedy mozna mpwic o musnieciu nawet pilki
        • pw.2221 Zidane, ty zakłamany ch...! 22.11.09, 10:40
          pl.northrup.org/photos/crap/Animals2/nl-65.htm
      • Gość: asia35 Zidane: Henry popełnił błąd tak jak ja kiedyś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 10:37
        Kopacze to prymitywy.A od prymitywa czegóż się spodziewać?
        • Gość: 1 Re: Zidane: Henry popełnił błąd tak jak ja kiedyś IP: *.tktelekom.pl 22.11.09, 11:03
          a wszystkie asie sa takie i owakie.
      • Gość: music0 Czy to przypadek, że to francuzi ? IP: *.zb.osi.pl 22.11.09, 11:32
        Dwa ostatnio tak głośne skandale o których się mówi i wspomina są dziełem
        piłkarzy drużyny francuskiej, choć oboje tak naprawdę korzenie mają zupełnie
        gdzie indziej. Jeden pochodzenia Algierskiego drugi gdzieś rodem z Afryki. Czy
        to przypadek ? Czy po prostu takie wychowanie przeplatane kompleksami. Jednego
        i drugiego uważam za wspaniałych graczy, ale gdzieś tam głęboko w psychice
        tkwią u nich jakieś upiory z dzieciństwa, które w sytuacjach gdzie działa
        instynkt wychodzą na jaw. U nas Jan Furtok strzeli gola ręką i co ? Wszyscy
        widzieli, kamery nagrały a nikt z nas nawet nie pomyślał o tym że należy
        powtórzyć mecz. Sędzia nie widział, to się liczy. Koniec - kropka. Oczywiście
        ranga obydwu meczy była niewspółmierna, ale tak to już w sporcie jest. My
        dobrzy, oni źli. Niech teraz Francja udowodni na MŚ że awans jej się należał i
        po sprawie. Choć patrząc na tego ćwoka Domeneca trudno uwierzyć, że potrafi on
        poukładać tą drużynę.
      • Gość: Polak Zidane: Henry popełnił błąd tak jak ja kiedyś IP: *.rev.numericable.fr 22.11.09, 14:43
        Odezwal sie Arabisko !!!!!!
        • Gość: fakrounka Re: Zidane: Henry popełnił błąd tak jak ja kiedyś IP: *.fbx.proxad.net 22.11.09, 23:22
          a ty jestes rasista!!
          Wstyd!
      • bogumil.bogumil Trafił swój na swego 22.11.09, 14:48
        Zidane - jeden z największych brutali w historii piłki i MŚ, Henry - jeden z
        największych oszustów. Nic dziwnego, że jeden wspiera drugiego.
        • Gość: gosc Re: Trafił swój na swego IP: *.hud.ac.uk / *.hud.ac.uk 22.11.09, 17:44
          Zidane?! Bynajmniej. W calej karierze dostal tylko 2 czerwone kartki. Jaki inny
          pilkarz moze pochwalic sie takim wynikiem?!
          • Gość: Luc Re: Trafił swój na swego IP: 95.108.39.* 22.11.09, 23:11
            Dobre/////<hahaha>
          • bogumil.bogumil Re: Trafił swój na swego 23.11.09, 00:50
            Dwie czerwone w całej karierze? Heh :) Dostał dwie czerwone w finałach MŚ, co
            czyni go - obok Rigoberta Songa - najbrutalniejszym zawodnikiem w historii, a w
            całej karierze zarobił 11, w tym jedną jak C+ robił o nim film i kręcił cały
            czas podczas meczu Realu z kimśtam.
        • Gość: fakrounka Re: Trafił swój na swego IP: *.fbx.proxad.net 22.11.09, 23:14
          Jestes Hipokryta!!!
          Popatrz w lusterko i co widzisz aniola swietego, ktory nigdy
          pochopnie nie postapil i nigdy sie nie pomylil. Gratuluje bo jestes
          wyjatkiem tacy ludzie nie istnieja...
        • Gość: jacek Re: Trafił swój na swego IP: *.Red-217-126-135.staticIP.rima-tde.net 23.11.09, 08:34
          Henry oszust? A co ty bys zrobil na jego miejscu? POszedlbys do
          sedziegi w 110 minucie i powiedzial mu ze prosze pana ale ja reka
          zagralem, prosze nie liczyc tego gola? Wtedy Francuzi by Cie zabili.
          Jestes jedna wielka ciota, dlatego tak absurdalnie myslisz
      • Gość: stoper Zidane uderzył " z bańki" jak zwykle. IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.09, 16:20
        To kolego Henrego czyli taki sam oszust.
        • piotr7777 Re: Zidane jest rodowitym Francuzem 22.11.09, 19:43
          ...urodził się w Marsylii.
          Henry na pewno też ma więcej wspólnego z Francją niż Roger i jemu
          podobni w Polsce.
      • ellmunzai Zidane: Henry popełnił błąd tak jak ja kiedyś 23.11.09, 02:36
        Męczy mnie ta cała hipokryzja, ta krytyka Zizou za to co zrobił w ostatnim meczu swojej kariery.

Nie oszukujmy się, każdy z was (zwracam sie do panów), jeżeli ma trochę jaj i z dumą nosi nazwisko swojej rodziny, gdyby usłyszał od Materazziego teksty obrażające wasze córki, waszą matkę, żonę - nie jest do końca pewne, którzy członkwie rodziny Zidane zosali zwymyślani - postąpiłby tak samo. Przynajmniej mam taką nadzieję.

Czerwona kartka czerwoną kartką. Przepisy regulują, że za taki "kontak fizyczny" jest odpowiednia kara, ale odpowiednio: zniewaga zniewagą - ja w każdym razie przy takim śmieciu, jak Materazzi nie zastanawiałbym się nawet sekundy, nie zdążyłby skończyć zdania.

Zizou i tak się powstrzymał i uderzył Materaza główką w klatkę, co nie mogło nawet boleć, tak się trykają dzieci w podstawówce. Szkoda, że nie zdzielił go w pysk tak, by cały świat widział, a potem powinien na konferencji prasowej nie przepraszać, tylko żądać przeprosin.

Co do Henry'ego, to jest to trochę tak, jak mówi Zizou, i zarazem trochę inaczej. Henry oszukał, czym popełnił poważny błąd - jak bardzo poważny? Myślę, że gwaizda francuskiej reprezentacji, wypominająca ostatnio otwarcie Domenechowi mierną szkołę trenerską, albo jej całkowity brak, pokazała jak nie należy dowodzić swoich racji. Zrozumie, że popełnił błąd, kiedy Francja znów w mistrzostwach nie wyjdzie z grupy - bo widać że jest fatalnie słaba - i ludzie będą pytali właśnie jego, a nie Domenecha, dlaczego tak przerąbali i czemu grał ręką. Wtedy się zacznie.

Ale przede wszystkim błąd popełnili sędziowie. Wszyscy trzej, cztetej, czy ilu tam tych zasranych obiboków teraz jest (tego, który czsami ma dostęp do powtórek)
        • Gość: 1pitrek2 Re: Zidane: Henry popełnił błąd tak jak ja kiedyś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 16:48
          Ja wypowiem się krótko i na temat..: W pełni popieram
          wypowiedz "ellmunzai"..!
      • Gość: oliver Zidane: Henry popełnił błąd tak jak ja kiedyś IP: *.fbx.proxad.net 23.11.09, 20:55
        zidane podobnie jak henry i amstrong to ta sama rasa oszustow,henry
        moze spokojnie zakonczyc kariere bo z punktu sportowego jest umarlym,
        francuski trener i cala federacja pokazala swiatu ze po trupach mozna
        isc do przodu,tak wyglada sport w wykonaniu zlodzieji,
        pozalowania godne,miejmy jednak nadzieje ze istnieja jeszcze sportowcy
        prawdziwi ktorzy pokaza swoim zachwaniem ze idea sportu jeszcze isnieje
      • Gość: JA Zidane: Henry popełnił błąd tak jak ja kiedyś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.09, 13:34
        Wg mnie nikt nie powienien winić Henry'ego za to zagranie ręką. Na
        boisku był sędzia, który najwyraźniej nie zwrócił uwagi na to
        zagranie i nie zapytał się Thierry'ego czy zagrał ręką czy nie.
        Podejrzewam, że przyznałby się ponieważ to było ewidentna ręka. W
        trakcie meczu o taką stawkę nikt nie podszedłby do sędziego i nie
        powiedziałby "panie sędzio zagrałem ręką więc nie powinno być
        bramki".
        A od Zidana się odczepcie, ponieważ był i jest to jeden z
        najlepszych piłkarzy świata. A gdyby ktoś na serio obraził moją
        matkę zrobiłbym tak samo jak zidane i podejrzewam, że większość
        facetów by tak zrobiła.
      • Gość: Miro Zidane: Henry popełnił błąd tak jak ja kiedyś IP: *.dip.t-dialin.net 24.11.09, 17:13
        Przeprosiny przeprosinami,ale to bylby gest gdyby podszedl do sedziego i
        powiedzial ze zagral reka.To by go dopiero ludzie szanowali na stadionach
        calego swiata.A teraz ma naprawde na wszyskich stadinach (oprocz Francji i
        Barcelony) przechlapane.Przeciez ten mecz mozna bylo wygrac jeszcze w karnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka