Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kostecki: Jestem najlepszym kibicem

IP: *.chello.pl 23.11.09, 22:19
    Byłem na meczu,widziałem te nabazgrane idiotyzmy. Czy te głupki nie rozumieją,
    ze obrażają takimi bzdurami aktualnych gdańskich hokeistów. Dzięki naturalnej
    rotacji młodzi gdańszczanie szybko wchodzą na mecze ekstraklasy, mają szansę
    pokazać się, budować swoją karierę. Zrobią się wielcy i pójdą w wielki
    hokejowy świat. Tego im wszystkim życzę.Szkoda że transparentowi pisarze nie
    słyszeli co o gdańskiej drużynie mówił w ub.tygodniu w transmisji tv Mariusz
    Czerkawski. Podkreślał znakomitą pracę z młodzieżą dzięki której drużyna jak
    żadna w naszej lidze opiera się na wychowankach. To praca permanentna, często
    niewdzięczna, bo młodzi szybko uważają się za gwiazdy NHL choć "sodówa" co
    podkreśla trener Słowakiewicz już niejednego zgubiła. Wszystko przed nimi,
    emocje przed nami,mam nadzieję ze szczęśliwym zakończeniem.
    Obserwuj wątek
      • Gość: student Re: Kostecki: Jestem najlepszym kibicem IP: *.chello.pl 23.11.09, 22:36
        Bardzo dobrze, ze szkolą młodzież ale to nie jest SMS żeby co rok był inny
        skład. Praca z młodzieżą tak ale żeby utrzymali ich przez 3-4 sezony i będzie
        mistrzostwo, proste.
      • Gość: sen Kostecki: Jestem najlepszym kibicem IP: 94.78.180.* 23.11.09, 22:40
        kuzwa bzdury bzdury i jeszcze raz bzdury co za debil podpisuje sie pod tym
        artykulem on najlepszy kibic zaraz padne z krzesla hahahahaah
      • Gość: kuba Re: Kostecki: Jestem najlepszym kibicem IP: *.gdynia.mm.pl 23.11.09, 23:05
        jakie obrażanie? jakie chamstwo ? to co w końcu było na tych transparentach ?
        Zarząd jest grabarzem...to kłamstwo? A może to, że synalek prezesa który jest
        hokejowym dnem, jest wystawiany w składzie jest chamstwem ? Bezczelność pana
        Kosteckiego nie zna granic. Dlaczego pan redaktor nie pyta się o "inne" sprawy?
        Czyżby udawał, że nie wie o Arturku w składzie?
      • Gość: Sfrustrowany Kostecki: Jestem najlepszym kibicem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 23:20
        Panie Kostecki. Niech Pan przestanie się ośmieszać. Która treść zamieszczona
        na transparentach poniżyła Pana? To Pan swoimi wypowiedziami typu
        "sfrustrowane nastolatki" obraża gdańskich kibiców - cała hala wstawiła się za
        tymi "sfrustrowanymi nastolatkami". To chyba o czymś świadczy.

"Tak było, jest i będzie. Ale powiem bez żenady - najlepszym kibicem
        Stoczniowca jest Marek Kostecki. Nie ma wierniejszego. Codziennie przez 14
        godzin "zapierniczam" dla klubu kosztem własnego zdrowia."

Najlepsza cześć wywiadu :)!!!! MARKU!!! DZIĘKUJEMY!!! Zapierniczasz całe dnie
        na hali "za darmo" nie pobierając żadnego wynagrodzenia!!! O jaki ty dobry i
        wspaniałomyślny!!! Co byśmy bez ciebie zrobili!!! Wolontariusz roku!!! Śmiechu
        warte.... Sam kiedyś Pan powiedział w stanie niezbyt wyraźnym, iż nigdy nie
        dopuści Pan, ażeby Stoczniowiec zajął 1 bądź 2 miejsce bo wtedy ludzie z
        zewnątrz zaczęliby się za bardzo interesować klubem :). Byc może tego Pan nie
        pamięta.

"Jesteśmy na drugim miejscu w Polsce pod względem wyników młodzieży. Szczycę
        się tym, że w zespole grają praktycznie tylko gdańszczanie."

Zgodze się. Mamy zdolną młodzież:
        -Mikołaj Łopuski (Cracovia)
        -Maciej Urbanowicz (Jastrzębie)
        -Adam Bagiński (Tychy)
        -Adam Borzęcki (Niemcy)
        -Filip Drzewiecki (Cracovia)

Kojarzy ich Pan, Panie Marku ;)?
      • Gość: K8 Re: Kostecki: Jestem najlepszym kibicem IP: *.chello.pl 24.11.09, 00:00
        Wszystko prawda, jednak kibice oczekują sukcesów. Już chyba od
        kilkunastu lat słyszę, że mamy młodą drużynę. Prezes standardowo na
        początku sezonu mówi o młodych co będą wchodzić do składu, ale za te
        kilka lat będą stanowić o trzonie drużyny, która będzie walczyć o
        najwyższe cele. Zanim jednak te kilka lat minie, ci zawodnicy
        znajdują inny klub. Tak odeszli przecież Drzewiecki, Łopuski,
        Urbanowicz i inni. Skoro brakuje pieniędzy to po co, co roku
        powtarzać tą samą formułkę skoro nic z niej nie wynika?
      • Gość: eeaauuoo Kostecki: Jestem najlepszym kibicem IP: *.chello.pl 24.11.09, 01:11
        Sukcesy juniorów - fajnie, ale nie ma to żadnego przełożenia na sukcesy w
        seniorskim hokeju, gdyż każdy, kto się wypromuje choć trochę ucieka na Śląsk,
        a za niego wchodzą co raz to młodsi. Młodzież jest przyszłością, ale klub rok
        w rok odmładzający skład nie ma przyszłości....
      • Gość: Alan Kostecki: Jestem najlepszym kibicem IP: *.chello.pl 24.11.09, 01:17
        Nie będzie tolerancji dla chamstwa. Zresztą jak by się pan czuł, kiedy do
        pana domu wszedłby ktoś obcy i zaczął sobie robić, co mu się żywnie podoba?

A od kiedy to klub Stoczniowiec jest domem prezesa lub jakąkolwiek własnością
        jego mości?
        Widać ze chłop traktuje klub jak prywatny folwark.

Co do sponsorów to sporo firm nie chce mieć z tym panem nic wspólnego.
        Nie bez przypadku klubem i powiązaniami strategicznego sponsora zajęło się
        CBA, ABW i prokuratura? Dlaczego redaktorek o to nie zapytał?

Dlaczego też nie spytał co robi Artur Kostecki w podstawowym składzie i w
        dodatku w pierwszej formacji...?

Gdyby dziennikarz był konkretny zadał by też pytanie o hotel który ogranicza
        korzystanie z hali, remont po którym prawie nie ma śladu a jako osoba
        korzystająca prawie na co dzień z dobrodziejstw na Olivi mogę powiedzieć że
        użyteczniejsze są szatnie których remont nie dosiągł - tam przynajmniej leci
        normalnie woda i nic nie zalewa.
        Wypadałoby też zapytać dlaczego są takie wysokie ceny na wynajem lodu i skąd
        taka aptekarska dokładność na wyrzucanie z lodu nawet po 22...

Zrozumie jeszcze że zarzuty niegospodarności, lewizny i wynoszenia materiałów
        bez jakiś poważniejszych przesłanek czy świadków nie mogą być publikowane ale
        wypadało by bardziej rzeczowo podejść do tematu a jak się ma małe pojęcie to
        skonsultować z ludźmi z klubu, kibicami, amatorami.
      • Gość: Szako Kostecki: Jestem najlepszym kibicem IP: *.tmark99.revers.nsm.pl 24.11.09, 09:48
        Panie Marku, Pana bezczelność nie zna granic! Szczyci się Pan tym że
        mamy wspaniałą młodzież? Oczywiście, tylko dlaczego ta młodzież
        zdobywa tytuły w innych klubach? 18 lat bez spadku z ekstraklasy?
        Chyba 18 lat z jednym brązowym medalem i niczym więcej! Rzeczywiście
        nie lada osiągniecia!!! Dochody z biletów to tylko 10-11% a czyja to
        wina przepraszam? Co Pan zrobił dla promocji gdańskiego hokeja?
        Gdzie walka o kibica? Gdzie plakaty zachecające do przyjścia na
        mecz, reklamy w radiu bądź tv? Nie stać Pana na kupno "gwiazd" a na
        utrzymywanie Pańskiego pożal się Boże synka który nigdy nie powinien
        zakładać łyżew, w składzie na to są pinieniądze? Takich argumentów
        są tysiące, szkoda czasu by je tu wymieniać, szkoda też czasu na
        prywatną rozmowę z Panem, bo jak Pan już wie kiedyś takowa się już
        odbyła. Dla przypomnienia (KOŚĆ NIEZGODY) i wie Pan co się zmieniło
        od tamtej pory? Zamiast 4 miejsca w tabeli mamy teraz grupe B i
        marne szanse na Play Off!!! I co Pan jeszcze może powiedzieć
        Panie "najwierniejszy kibicu"?
      • Gość: o_O Kostecki: Jestem najlepszym kibicem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.09, 11:26
        Prezesie pan nie tylko niszczy Hokej, ale i cały Gdański sport zimowy.
        Niektóre sekcje nie maja nawet warunków do trenowania, weźmy taki short track.
        Był pan kiedyś w ich szatni. Rury na wierzchu brak ogrzewania, nieskończona
        podłoga jedna ławka na 20 osób. O braku reklamowania tego wspaniałego sportu
        nie wspomnę.

A hokej, praca z młodzieżą tak wspaniale pan wytrenował Macka, Mikołaja itp.
        Teraz strzelają nam bramki w innych drużynach. WYCHOWANKOWIE PANIE PREZESIE
        WYCHOWANKOWIE.

Pan jest urażony ja mogę to powiedzieć a nie pan. Po tym jak nazwał mnie pan
        sfrustrowanym nastolatkiem! Od ilu lat obiecuje pan medale, i ile z nich udało
        się zdobyć! Pewnie sam pan nie wie to ja przypomnę jeden jedyny brązowy medal
        w 2003r. !!! Gdański Hokej!! to są jego osiągniecie !

takiego Prezesa nie chce nikt!!! KIBICE CHCĄ ZMIANY PREZESIE. ZACZNIJ PAN COŚ
        ROBIĆ, ALBO ODDAJ KLUB KOMUŚ KTO COŚ Z NIM ZROBI!!
      • Gość: kibic anty #22 Kostecki: Jestem najlepszym kibicem IP: *.chello.pl 24.11.09, 11:36
        ten kretyn chyba sam wierzy w te swoje farmazony. napisal prywatny artykulik z
        jakims znajomym pisarczykiem i szpanuje. a mlodziez kto szkoli on, klub czy
        moze szkola???? ten czlowiek osiagnol juz kompletne dno i niech sie lepiej z
        niego nie odbija. komediant
      • Gość: kris Kostecki: Jestem najlepszym kibicem IP: *.chello.pl 24.11.09, 11:43
        co ty czlowieku bierzesz zmien dilera zaczynam wierzyc ze ty sam w to wierzysz
        ---to jest nieuleczalne
        stocznia to my ......
      • Gość: kibic Kostecki: Jestem najlepszym kibicem IP: *.chello.pl 24.11.09, 12:50
        jak pan to elokwentnie nazwał sfrustrowany nastolatek...tyle, że ten
        sfrustrowany nastolatek od ok 8 - 9 lat ogląda mecze stoczni i non-stop
        słyszy tę samą śpiewkę...
        Stawia Pan na naszą młodzież:
        Łopuski(cracovia), Urbanowicz(JKH), Borzęcki (gdzieś w niemczech),
        Bagiński(GKS Tychy)...dalej mam wymieniać?
        Dziwi mnie fakt, że nigdy kasy na nic nie było aż tu nagle abrakadabra i jest
        kasa tyle, że na super wypasiony hotel...magia? Wątpię...
        Powiem jeszcze jedno w tych czasach zdobycie czegokolwiek własną młodzieżą
        jest niewykonalne ponieważ zanim do tego dojdzie zostanie ona wykupiona przez
        inne drużyny...
      • Gość: Kibic Kostecki: Jestem najlepszym kibicem IP: 153.19.0.* 24.11.09, 13:01
        Od wielu lat chodzę na "Stocznię". Wiele lat jestem też związany z
        tym sportem i takiej bzdury jeszcze nie czytałem. Z tego wynika że
        nasza Oliwia stała sie domem i prywatnym folwarkiem państwa
        Kosteckich. Prezez na szczycie, Artur jako destrukcja na lodzie i
        córa w barwach stoczni. Co wazne wszyscy maja możliwośc oddania
        głosu na Tatę bo są delegatami. Prezes sobie tak ustawił wszystko że
        większość tzw. delegatów jest zalezna od niego i nigdy nie bedzie
        zmieniony prezes. Przykład był na ostatnich wyborach gdzie prezes
        aby nie dopuścić do kandydowania na prezesa kogoś z zewn. zrobił
        zebranie w restrum bo tam zmieścili sie tylko delegaci.
        A jak można zostać delegatem? Można!!! Trzeba napisać pismo o
        członka klubu a o przyjęciu na członka klubu decyduje Prezes. Zatem
        jak to zrobić?.
        Panie Marku! Apeluje żeby Pan nie mówił że Pan sie umówi na rozmowę
        na godzinę nawet 23. Owszem umówi sie Pan ale jak to zawsze bywa
        zapomina Pan o spotkaniu albo daje Pan do zrozumienia że ma Pan
        wszystkich w D... bo wielokrotnie sie u Pana czeka po 2 godziny. Tak
        postępuje Manager?. Poprostu nie umie Pan zarzadzać i tyle.
      • Gość: Amator Kostecki: Jestem najlepszym kibicem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 15:31
        Witam,

Jestem kiicem Stoczniowca od ponad 20 lat, ze Stocznia na dobre i na zle.
        Prosze o przeprowadzenie ze mna wywiadu na temat Stoczniowca...nie wiem jednak
        czy ta gazeta ma na tyle odwagi, zeby sie przeciwstawic swoejmu guru z Unii
        Wolnosci....przeciez macie za darmo reklamy na lodzie w Olivii zeby pisac
        pozniej takie brednie!!!Jestescie tuba Kosteckiego i zabijacie Gdanski Hokej!!!

Precz z Gazeta Wyborcza!

1 grudnia przyjdziemy na mecz i pogonimy cala cholote!
      • Gość: ekolog69@wp.pl Kostecki: Jestem najlepszym kibicem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 16:02
        panie kostecki szybcej pan kłamiesz niz pies biega ustąp pan tego miejsca są
        inni mniej pazerni
      • Gość: ekolog69@wp.pl Kostecki: Jestem najlepszym kibicem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 16:11
        zapraszam kibiców lechii niech ta łajza zobaczy dopiero jak będzie
        dyskryminowany kostecki won złodzieju
      • Gość: najgorszy kibic Kostecki: Jestem najlepszym kibicem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 17:17
        Najlepszy Prezesie i Kibicu naszej ukochanej Stoczni zwracam się do Pana z
        prośbą aby tyle 'pracując' nie cieszył się z tego co mamy,bo za chwilę nic nie
        będziemy mieć,nie czas pracy, a efekty pracy się liczą !!! Jeżeli jest Pan
        Najlepszym,jak sam Pan to określił, to chciałbym aby efektami pracy codziennej
        przez 14 godzin podzielił się z nami.Jak na razie efektów Pana pracy i Pana
        współpracowników nie widzimy,wprost przeciwnie,jest coraz gorzej.Może się
        mylę,ale w artykule nie ma żadnej wzmianki co chce Pan zrobić z aktualną
        trudną sytuacją finansową w klubie.Jaki ma Pan plan rozwoju naszego klubu?? Do
        jakich firm w ostatnim roku zwracał się Pan w sprawie sponsoringu
        Stoczniowca??Co zrobił Pan aby przekonać firmy do sponsorowania Stoczniowca???
        A może przez 14 godz. siedzi Pan i" cieszy się z tego co mamy "??? Najlepszy
        Prezesie i Kibicu.
        Z wyrazami szacunku Najgorszy kibic z 20 letnim stażem.Moja "Praca"jako
        kibica,tylko jakieś (licząc z dojazdami na mecze wyjazdowe) 14godz tygodniowo.
        (nie licząc zakupu biletów,samochodu prywatnego itp.)
      • Gość: gdansky Kostecki: Jestem najlepszym kibicem IP: *.static.hnet.pl 24.11.09, 21:32
        Dlaczego nie ma nigdzie napisane - artykuł sponsorowany???
        Co to za dziennikarz to nasmarował??? A gdzie jest rozmowa z kimś innym niż prezes???? Jakaś "druga strona medalu"??? Może niech się ten ktoś, kto to napisał, zastanowi czy się nadaje do takiej pracy! Jeszcze jedno pytanie - a jakiś naczelny to czytał??? Co za żenada ta cała gazeta........
      • Gość: der Re: Kostecki: Jestem najlepszym kibicem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 21:39
        dobrze sie czujesz? co interesuje nas ze pojda w hokejowy swiat, tu
        maja grac Ci co chca budowac druzyne w gdansku i grac dla gdanskich
        kibcow a nie wybijac sie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka