ant44 ME piłkarzy ręcznych. Polska pokonała Hiszpanię... 25.01.10, 00:33 bohaterzy gawiedzi, kjm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxon Takiej przyjemności dawno nie było IP: *.infinity.net.pl 25.01.10, 00:49 Brawo szczypiorniści ! Super emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Super napisany artykuł. Czyta się z pasją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 01:03 A że jakieś błędy, nie ważne. Widać, że pisany z pasją, a nie szablon jak na reportaż z meczu X. Czekam na jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martinez Dzidziuś? IP: *.MAN.atcom.net.pl 25.01.10, 01:21 Dla mnie on już nie jest Dzidziuś - to KungFu Panda! od dziś będę o nim mówił Michał "Panda" Jurecki Odpowiedz Link Zgłoś
wieczyslaw124 ME piłkarzy ręcznych. Polska pokonała Hiszpanię... 25.01.10, 03:14 Panowie dziękujemy.Prosimy o jeszcze!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Brawo rodacy! Brawo Polska! 25.01.10, 04:28 Jesteśmy z was dumni. Oby tak dalej. Cały naród jest z was dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahlas Aha, "z Czechami wszyscy sobie poradzą" IP: 77.79.192.* 25.01.10, 08:01 tak jak Słowenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KutaSboga ME piłkarzy ręcznych. Polska pokonała Hiszpanię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 08:32 BOGDAN WENTA CYCKI W ODMENTACH LALALALA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty Gratulacje chłopaki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.10, 08:56 rzeczywiście mecz był super, bez horroru końcówkowego :)))) wciąż podświadomie czekałam na obudzenie Hiszpanów i pokazanie przez nich jakiegos błysku a tu Polacy wciąż ich gromili az miło, taktyka super cudo, wykonanie genialne, wreszcie skrzydła zagrały i poprawiła się skuteczność a obrona przeszła samą siebie :) brawo, brawo, brawo :) trzymam dalej kciuki za następny mecz naszych biało-czerwonych ps. moi sąsiedzi pewnie chcą już końca tych wrzasków ale nic z tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
opty2 Re: ...i trza wrzeszczeć naszym do końca ! 26.01.10, 10:29 qast napisała: > opty, lubię cię dziękuję :) a wiesz jaki to wrzask, kiedy moja rodzina siada do kibicowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
macy5 Bielecki coś nie w formie.. 25.01.10, 09:07 Mnie martwi kiepska forma Karola Bieleckiego, pocieszam się , że to chwilowe tylko w meczu z Hiszpanami, a może to to, że ogolił głowę? Odpowiedz Link Zgłoś
qast Rudy co prawda nie rzuca... 25.01.10, 15:21 ... ale za to wiąże obronę przeciwnika, bo oni wszyscy właśnie na niego muszą ustawiać obronę - na wypadek , gdyby właśnie w tej formie był ! Bo wszyscy za granicą wiedzą o polskiej drużynie przede wszystkim to, kto to jest Karol, on jest dla nich gwiazdorem i własnie jego najbardziej się boją Tymczasem inni nasi strzelają chytrze bramki Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 ME piłkarzy ręcznych. Polska pokonała Hiszpanię... 25.01.10, 09:26 To był piękny mecz i miejmy nadzieję, że następne też takie będą. Teraz Czechy i znów nie będzie łatwo. Ten ich Jycha (czy jak mu tam) jest strasznie groźny, ale myślę, że chłopaki go znają i zajmą się nim jak trzeba. Nieźle też bronił ich bramkarz, ale nie ma co się martwić na zapas. Bramkarz Słoweńców Skof w meczu z nami bronił jak natchniony a z Czechami nie istniał. Mecz meczowi nie równy, dziś Czesi zagrali świetnie, ale za to Słoweńcy beznadziejnie. Za dwa dni wszystko się może zmienić. To uroki turnieju. Na szczęście nasza drużyna nie ma takich huśtawek i nawet jak nie idzie i jest trudno, to ambicja i niesamowity charakter naszych chłopaków sprawia, że nie przegrywamy meczów... Odpowiedz Link Zgłoś
ari.vatanen Jesteśmy z Was dumni! 25.01.10, 10:11 Będziemy Was dopingować do upadłego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener ME piłkarzy ręcznych. Polska pokonała Hiszpanię... IP: *.3s.pl 25.01.10, 10:24 30 meczy po 1-0!!i jestesmy mistrzami!!to powtarzam swoim zawodnikom!!a ten co pisal ten artykul ...niech sobie pogra w ..lidze amatorskiej.i tak bedzie lichutki!!trzeba kopnac rzucic dobrze aby sie wypowiadac na temat sportu!w sp byla 2 z w-efu? Odpowiedz Link Zgłoś
mietkol111 ME piłkarzy ręcznych. Polska pokonała Hiszpanię... 25.01.10, 12:27 nie lekceważcie czechów bo to może być zgubne dla was podchodzcie do każdego rywala z szacunkiem a wygracie te mistrzostwa czesi pokazali w meczu ze słowenią ile są warci.Teraz 150% koncentracja na mecz z francuzami to tylko drużyna jak każda inna do ogrania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m&m Re: ME piłkarzy ręcznych. Polska pokonała Hiszpan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.10, 13:02 chyba po meczu Czechów ze Słoweńcami nie będą ich lekceważyć. poza tym jest to mecz co by nie było o półfinał więc mam nadzieję, ze Wenta odpowiednio ich przygotuje i zmotywuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic liverpulu ME piłkarzy ręcznych. Polska pokonała Hiszpanię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 01:46 dlaczego nie grał fernando torres? Odpowiedz Link Zgłoś