Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Droga do Vancouver. Kowalczyk walczy w sprincie...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 20:56
    przy kombinezonie kowalczyk to chyba jakiś wybitny projektant pracował. tyle
    gadania że ma być narodowo i wyjątkowo a dostała zwykłe czerwone portki i
    białą górę - ktoś musiał ciężko wytężyć mózgownicę aby tak skomplikowany wzór
    wykoncypować
    Obserwuj wątek
      • Gość: wiesiek Re: Droga do Vancouver. Kowalczyk walczy w sprinc IP: *.versanet.de 06.02.10, 21:12
        strój strojem, ale żeby tylko Justyna nie dala się ponieść. Moze ja naumyślnie
        odpuszczają, bo za tydzień przecież dopiero zaczną się zawody.
        • edyta1972 Re: Droga do Vancouver. Kowalczyk walczy w sprinc 06.02.10, 21:14
          oby tak dobrze szło w Kanadzie. Trzymam kciuki...
          • josef_miejski [...] 06.02.10, 21:43
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • kovala Re: Droga do Vancouver. Kowalczyk walczy w sprinc 06.02.10, 21:59
          Justyna im odpuscila, ale zadna nie podjela walki. 7,6 sek. przewagi bez nacisku zadnej innej.
      • Gość: Kreig [...] IP: *.146.216.117.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.02.10, 21:35
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Ja_mowie Re: Że też dziewczyna nie boi się tak koksować. IP: *.devs.futuro.pl 06.02.10, 22:35
          Zgadzam sie z Tobą w całej wypowiedzi.
          Ma sie jedno życie i najlepiej spędzić je w necie ujadając jak kundel i robiąc z siebie idiotę.
          Bez odbioru.
          • Gość: Kreig Re: Że też dziewczyna nie boi się tak koksować. IP: *.147.18.27.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.02.10, 23:50
            Dlatego właśnie nigdy nie mogłem się dogadać z fanami (kibolami) tzw. sportu,
            czy jak kto woli "wojny bez strzelania" (to wg Orwella).
            • dr.krisk No, no, no.... 06.02.10, 23:54
              Gość portalu: Kreig napisał(a):

>> czy jak kto woli "wojny bez strzelania" (to wg Orwella).
              To ty taki więcej intelektualista jesteś, Orwella cytujesz.
              Ale oprócz tego jesteś dość przygłupi - to dla twojej informacji,
              gdybyś zapomniał :)
              • Gość: Kreig Re: No, no, no.... IP: *.147.18.27.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.02.10, 00:04
                Że tak zapytam wprost - dlaczego twierdzisz, żem "przygłupi"? :)
                • Gość: prawnik Re: No, no, no.... IP: *.chello.pl 07.02.10, 01:01
                  Bo koń jaki jest, każdy widzi...
      • Gość: ruff Droga do Vancouver. Kowalczyk walczy w sprincie... IP: *.pason.com 06.02.10, 21:36
        Szkoda, ze nie udalo sie pojechac do Canmore...w Albercie...
        Dzieci sie napalily zeby zobaczyc Justyne a ja musialem jechac do
        pracy, hotel trzeba bylo odwolac a do Vancouver za daleko Z Edmonton.
        Jedyna szansa byla w Canmore, to tylo 100 km od Calgary i 20 do
        Banff. Od nas z Edmonton ...400 km.
        Szkoda, ale trzumamy kciuki Justyna
        • Gość: kapi151 Re: Droga do Vancouver. Kowalczyk walczy w sprinc IP: *.icpnet.pl 06.02.10, 21:45
          Ma ktoś jeszcze jakieś wątpliwości???Justyna jest
          najlepsza!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: prawnik Jest wielak niczym Adaś.. IP: *.chello.pl 06.02.10, 21:48
        w najlepszych latach. Po prostu nieziemska, w dodatku sympatyczna skromna i
        zna angielski. Z naszych sportowców młodego pokolenia, to tylko te załosne
        piłkarzyki nocne nic nie potrafią pokazać. Justynka dajesz, dajesz, Vancouver
        czeka, na swoja królową.
      • Gość: Warka z Tych Droga do Vancouver. Kowalczyk nokautuje rywalki... IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.10, 21:51
        Jej gratuluję a za was się wstydzę bo zdjęcie w nowym stroju ja już
        mam w swoich zbiorach! A was na to nie stać?
      • Gość: Polski Żyd Droga do Vancouver. Kowalczyk nokautuje rywalki... IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.10, 22:01
        Gratulacje dla Justyny, to fenomen pobiegła szybciej niż mężczyźni i to o 3
        sekundy nie mogę zrozumieć dlaczego biegów Kowalczyk nie pokazuje tego żadna
        polska stacja telewizyjna?????
        • Gość: ruff Re: Droga do Vancouver. Kowalczyk nokautuje rywal IP: *.pason.com 06.02.10, 22:18
          idz na
          www.cbc.ca/sports/amateur/
          to zobaczysz vidio or live stream
      • Gość: Czytelnik Droga do Vancouver. Kowalczyk nokautuje rywalki... IP: *.ss.shawcable.net 06.02.10, 22:04
        Ty Kreig musisz byc idiota pierwszej klasy
      • Gość: IOGTNTO Brawo Justyna, walcz tak dalej :-) IP: *.cust.tele2.se 06.02.10, 22:06
      • Gość: bruno Droga do Vancouver. Kowalczyk nokautuje rywalki... IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.10, 22:08
        Cztery biegi medalowe,przy takiej formie w jakiej widze Justyne,wydaje sie
        nieprawdopodobne,zeby nie zdobyla zlota przynajmniej na jednym z
        dystansow.Chyba mamy fenomen kobiecego sportu jakiego nie widzielismy od
        czasow Szewinskiej.Wiem,wiem nie bylo Norwezek i Finek,mimo wszystko zadzi
        chyba jednak Justyna.Zycze nam wszystkim tzn. kibicom Justyny wielkich emocji
        ale zarazem spodziewanego sukcesu.Dziewczyna wydaje byc sie naprawde wielka.
      • wybitniemadry co za dupa! 06.02.10, 22:09
        co za styl!
        • Gość: Arek Re: co za dupa! IP: 81.15.175.* 06.02.10, 22:20
          To co zrobiła w 1/2 i w finale do nokaut. Oby na IO też tak odsadziła
          konkurencje. Choć zawsze mam obawy, że skoro tak gniecie je przed IO (niby nie
          zostało dużo czasu) to forma może zginąć. Ale z drugiej strony nie chcę się
          wierzyć, żeby straciła ją w tydzień.

----

www.golden-slumbers-blog.blogspot.com
      • behemot17-13 Droga do Vancouver. Kowalczyk nokautuje rywalki... 06.02.10, 22:21
        różni się kręcą na forum, jak np. josef miejski i inne debile. wybór mają
        niewielki, albo dłubać w nosie, albo w d...,a jak się wysilą to przy
        klawiaturze. wielkie brawa pani Justyno!
      • Gość: bruno Droga do Vancouver. Kowalczyk nokautuje rywalki... IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.10, 22:34
        Zwyciestwo Justyny o tyle wazne ze wzbudzilo zapewne po raz wtory respekt
        rywalek tych z gornej polki.Mam tu na mysli panie
        Saarinen,Bjoerglund,Sachsenbacher.Przewaga mentalna jest po stronie panny
        Kowalczyk,zwlaszcza,ze jest ona i tak najmlodsza w gronie czolowki
        biegaczek.Wyjdzie cos nie tak? Korekta i tak nastapi w Soczi,inne zawodniczki
        ze wzgledu na wiek nie zaprzataja sobie glowy nastepna wielka impreza wiec
        presja psychiczna na tu i teraz jest zapewne wieksza w stosunku do rywalek
        Kowalczyk a nie jej samej.
      • Gość: MARECKI CALGARY TURBO ENGINE IP: *.abhsia.telus.net 06.02.10, 22:37
        Turbo engine tak mówił na Justyne Kanadyjski komentator,byłem na zawodach
        super ,pod góre szła jak burza
      • Gość: witia Droga do Vancouver. Kowalczyk nokautuje rywalki... IP: *.chello.pl 06.02.10, 22:42
        Justysia RULEZ!!!
      • adam81w Oby tak dalej! Brawo Justyna! 06.02.10, 22:47
        Kolejny sukces Polki.
      • dr.krisk Justyna jest wspaniała! 06.02.10, 23:09
        A głupim trollom forumowym proszę nie odpowiadać: to ci sami
        kretyni, którzy cieszą się gdy uda im się komuś elewację zapaskudzić
        grafitti. Ten sam stopień skretynienia.

Trzymamy kciuki za Justynę, jest naprawdę znakomita!
      • Gość: bb Droga do Vancouver 2010. Kowalczyk nokautuje ry... IP: *.icpnet.pl 07.02.10, 15:25
        wspaniały bieg.Pani Justyno trzymać tak dalej
      • Gość: Z KATOS Nindźa!! IP: *.chello.pl 07.02.10, 18:33
        Nindźa na nartach. Pozdrowienia dla Justyny "Nindźa" rządzi!
        ZDROWIA I ZŁOTA WINSZUJĘ!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka