Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była za...

28.02.10, 00:25
    czy autor ma czytelników za bandę idiotów? chodzi mi tu o podpis pod
    zdjęciem...
    Obserwuj wątek
      • Gość: brad nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 00:28
        nie. sam autor to idiota.
        • Gość: juk Re: nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 00:31
          Potwierdzam. To idiota w całej krasie.
          • prepremier Kowakczyk won against athmatics!!! 28.02.10, 10:50
        • Gość: gosc Re: nie IP: *.adsl.alicedsl.de 28.02.10, 00:31
          hahahaha dobreeeee;d;d;d
        • Gość: mitra tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 00:34
          oni mają nas za idiotów, ale sami nimi są ;)
      • sfuj_hlop Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była za... 28.02.10, 00:33
        Marit Bjoergen: - Muszę poważnie porozmawiać ze swoim lekarzem. Za słabe
        lekarstwa mi przepisał...
        • Gość: Darek Re: Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była IP: *.chello.pl 28.02.10, 00:35
          wiedziałem, że piją ale nie myślałem, że aż tak?
        • Gość: grzesiek Re: dala wygrac kowalczyk IP: *.zabrze.net.pl 28.02.10, 00:51
          zeby juz sie zamkla i tak niekrzyczala o tych wspomagaczach
          • zgryzliwy1 autor autor autor ...... 28.02.10, 01:51
            Gość portalu: grzesiek napisał(a):

> zeby juz sie zamkla i tak niekrzyczala o tych
            > wspomagaczach

a co znaczy zamkła i niekrzyczała ?
            • Gość: Krysteleukos Re: autor autor autor ...... IP: 89.107.158.* 28.02.10, 07:42
              rozumiem że udajesz idiotę tym pytaniem? jeśli tak to jesteś w tym najlepszy!
              • Gość: ed Re: autor autor autor ...... IP: *.chello.pl 28.02.10, 08:35
                ty jesteś idiotą skoro nie przeszkadza ci śmietnik językowy
        • Gość: KOKS Justyna to koksiara. Była już zdysklasyfikowana! IP: *.home.aster.pl 28.02.10, 01:25
          W odróżnieniu od Bjoergen.Ileż jadu u tych Polaków...

"15 czerwca 2005 zdyskwalifikowano ją na 2 lata. Dyskwalifikacja była efektem wzięcia przez nią w dniu zawodów deksametazonu, niedozwolonego medykamentu z grupy glukokortykosteroidów, którym leczyła kontuzjowane kolano[9]. Po kolejnych apelacjach zakaz startów został skrócony do 6 miesięcy i ostatecznie do sportowej rywalizacji Justyna powróciła już w grudniu 2005."

Troche pokory głupki!
          • arceli Re: Justyna to koksiara. Była już zdysklasyfikowa 28.02.10, 08:58
            Ooooo... a astmę też się leczy glukokortykosteroidami. Bjoergen może
            brać legalnie takie środki, a Kowalczyk dostała za nie karę 2 lat,
            skróconą później do 0,5 roku. Jak u Marit wykryją teraz takie
            środki, to machnie papierkiem że ona może, bo jest chora, i żadnej
            dyskwalifikacji nie będzie.
          • Gość: med. dr Re: Justyna to koksiara. Była już zdysklasyfikowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 11:08
            Koksiara? Wiesz czym się różni zastrzyk w kolano od zastrzyku w dupala? Spróbuj
            sobie raz podać, to co zwykle sobie podajesz, właśnie w kolano. No i dowiedz się
            do czego służy deksametazon.
            W sumie mógłbyś wziąć 8 mg bezpośrednio w oczodół, bo twoje objawy wskazują na
            obrzęk mózgu.
      • Gość: Magda Re: Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 00:38
        Myślisz, że to autor tekstu umieścił i podpisał to zdjęcie? Na pewno takie przyszło od agencji (było już tak podpisane w galerii pod innym tekstem).

Jak to na portalu, byle przed Onetem i resztą rywali. Gazeta.pl to nie "GW".

czarnooki-kot napisał:

> czy autor ma czytelników za bandę idiotów? chodzi mi tu o podpis pod
        > zdjęciem...
        • czarnooki-kot Re: Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była 28.02.10, 00:44
          a kto mówi, że to GW? powinni chyba coś z tym zrobić a nie
          bezmyślnie kopiować...
      • Gość: A. Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była za... IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.02.10, 00:41
        Ładny komentarz Norweżki na koniec. Szacunek.
        • felek_zdankiewicz Re: Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była 28.02.10, 00:45
          Chcę już z tym skończyć. Dla mnie sprawa jest zakończona. Nie ma o czym mówić

Powiedziała koksiara po przegranym biegu.
          • Gość: norge=koks Re: Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była IP: *.sggw.waw.pl 28.02.10, 01:10
            Oczywiście "czas już skończyć", bo mi jeszcze złoto odbiorą, a
            Kowalczyk niestety wywalczyła je uczciwie. Łaski nikomu nie robisz
            koksiaro tylko czujesz pismo nosem.
            • Gość: lol student a debil IP: *.home.aster.pl 28.02.10, 01:19
              Lepiej sprawdz kto byl kila lat temu zawieszony za doping.
              • zgryzliwy1 Re: student a debil 28.02.10, 01:53
                Gość portalu: lol napisał(a):

> Lepiej sprawdz kto byl kila lat temu zawieszony za doping.

lepiej sprawdz, co to jest doping
                moze nie wyjdziesz drugim razem na glaba uuuhahahaha
                • Gość: Krysteleukos Re: student a debil IP: 89.107.158.* 28.02.10, 07:49
                  używanie niedozwolonych środków jest zawsze dopingiem a
                  jako że to już twój drugi komentarz w tym wątku gratulację bycia głąbem.
              • Gość: deco Re: student a debil IP: *.171.87.67.static.crowley.pl 28.02.10, 08:17
                Dodaj że aktualnie Bjoergen bierze ten sam "doping" całkiem legalnie.
                Dexametazon jest glikokortykosterydem, a właśnie leki z tej grupy są używane w
                leczeniu astmy. Tym dziwniejsza jest argumentacja sportowych astmatyków, że u
                zdrowych nie wpływają w ogóle na wydolność organizmu
                • Gość: :D Re: student a debil IP: *.chello.pl 28.02.10, 15:55
                  najgorzej że Dexametazon kryje inne leki, może bierze rózne inne specyfiki....
      • koham.mihnika.copyright a co jest zlego, bo nie kumam? 28.02.10, 00:41

• wybitniemadry [...] 28.02.10, 00:45
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Bogdan Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była za... IP: *.witnet.pl 28.02.10, 00:49
        Jak dobrze, że wygrała. Jest wielka, największa i taka dla mnie zostanie. Na
        zawsze.
      • Gość: Opar Absurdu A ja bym o tym porozmawiał... IP: *.aster.pl 28.02.10, 00:49
        Dlaczego Marit nagle o tym nie chce mówić? Jaki jest jej bilans w
        Pucharze Świata, że nagle eksplodowała nadludzką formą? Biegła jak
        robot. Bez zmęczenia. A mimo wszystko człowiek ją pokonał.
      • xolaptop Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była za... 28.02.10, 00:50
        Trzeba czytać ulotki dołączane do leków, bo można przegrać złoty medal. Ten
        lek działa tylko przez godzinę.
        • Gość: Darek Re: Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była IP: *.chello.pl 28.02.10, 00:54
          xolaptop napisał:

> Trzeba czytać ulotki dołączane do leków, bo można przegrać złoty
          medal. Ten
          > lek działa tylko przez godzinę.

Dowcip dnia gratuluję! Dodałbym co za pech Margit,tylko godzinę.
        • Gość: Introverder Re: Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 04:14
          Poczytaj najpierw coś na temat astmy u sportowców-wyczynowców, a później wróć
          do dyskusji, jak sie czegoś dowiesz dziecko.. No chyba, że tak jak Kowalczyk nie
          potrafisz pogratulować/ścierpieć tego, że Justyna ma równą sobie/świetną
          rywalkę. O poziomie Twojej wypowiedzi nie będę się wypowiadał, bo cóż zrobić,
          jeśli komuś słoma z butów wystaje..

Pozdrawiam.
      • Gość: dociekliwy Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była za... IP: *.icpnet.pl 28.02.10, 00:53
        Czy mógłby ktoś podać klasyfikacje biegów kobiet z wyłączeniem "astmatyczek"?
        • Gość: mk Re: Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była IP: *.chello.pl 28.02.10, 01:09
          Nie wiem czy by wtedy "szóstkę" skompletowali ;)
      • Gość: HJK Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była za... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 00:58
        To ekipa Norwegii nie złoży protestu?Jestem rozczarowany...
      • Gość: oko Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była za... IP: *.icpnet.pl 28.02.10, 01:04
        Norweskie ćpunki - na odwyk!
        • Gość: Syka Re: Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.10, 01:49
          Zresztą nie wiadomo, czy w przyszłości sama Kowalczyk nie będzie korzystać z
          ułatwień dla astmatyczek. - Zrobiliśmy badania na astmę - opowiada Polka. - I
          proszę mi wierzyć, że jako zupełnie zdrowa osoba, zabrakło mi pół procenta, żeby
          wyszła astma. Badanie polega na przyjęciu leków i sprawdzeniu, o ile powiększyła
          się pojemność płuc. Za pierwszym razem mi tak wyszło. Jestem przekonana, że
          gdybyśmy próbowali, poćwiczyli, potrenowali jak do tego badania podejść, to
          byśmy do czegoś doszli i też bym miała astmę.

Jak tak łatwo załapać się astmę to o czym my tutaj rozmawiamy jedyne co Polacy
          powinni zrobić to gratulować i bronic swoich zawodników bo każdy ma prawo do
          głosu czy to Polak czy Norweg.
          A niestety nasze państwo i ludzie tutaj żyjący tylko potrafią narzekać jak u nas
          jest w kraju źle to właśnie przez takich idiotów co jeszcze na Kowalczyk
          najeżdżają zawsze Polska dla innych państw będzie pośmiewiskiem ze nie potrafimy
          się zjednoczyć.

BRAWO PANI JUSTYNO GRATULACJE!!!!
          • Gość: interfere Re: Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była IP: *.chello.pl 28.02.10, 04:00
            „I ty możesz wygrać z astmą” przeczytałem na na jakieś stronie
            internetowej. Pani Justyna pokazała jak wygrywa się z "astmą" -
            - uczciwie.

pozdrawiam
            interfere
      • Gość: uuuuuuuu Re: Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była IP: *.c194.msk.pl 28.02.10, 01:47
        czarnooki-kot napisał:

> czy autor ma czytelników za bandę idiotów? chodzi mi tu o podpis pod
        > zdjęciem...

te ciaptak, a co ci sie nie podoba ?
        podpis jest jak najbardziej prawdziwy i co cie zasmuci hehehe .....nie pochodzi
        od autora tekstu

ps
        tak na wszelki wypadek - ostatnia aktualizacja byla przed napisaniem przez
        ciebie tej durnoty

Zobacz_i_płacz
      • Gość: krzywy Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była za... IP: *.grybow.net.pl 28.02.10, 02:06
        brawo Marit za wypowiedź. Kowalczyk była poprostu lepsza
        Przewyższasz o klasę justysię która poza pierniczeniem głupot nic
        nie potrafi
        • Gość: Valandil Re: Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była IP: *.trzebinia.mm.pl 28.02.10, 05:17
          Przeczytałeś choć raz to co napisałeś??? Kowalczyk nic nie potrafi... Ale była lepsza... To co w takim razie potrafi Bjoergen???
          • zarafi Re: Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była 28.02.10, 10:10
            Była lepsza w tym jednym biegu, ale minimalnie. W poprzednich, gdzie Marit
            zdobywała złoto, była znacznie gorsza od niej.

Z góry mówię, że oceniam to co widziałem na oczy, a nie to kto jak się wspomaga,
            bo to jest zupełnie inna historia, ale poza naszą wiedzą.
            • Gość: qpa Re: Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była IP: 91.181.24.* 28.02.10, 10:46
              Justyna przegrała na 15 km tylko przez błąd na zjeździe przed metą! Gdyby
              wykonała ten "wiraż" tak jak wczoraj - złoto byłoby dla niej.
              Tak mi się przynajmniej wydaje :O)
              • zarafi Re: Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była 28.02.10, 12:22
                No właśnie, przegrała przez błąd - swój. Dlatego wtedy wygrała Marit, bo błędu
                nie popełniła.
            • Gość: sas Re: Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była IP: *.tktelekom.pl 28.02.10, 12:25
              zarafi napisał:

> Była lepsza w tym jednym biegu, ale minimalnie. W poprzednich, gdzie Marit
              > zdobywała złoto, była znacznie gorsza od niej.
              >
              > Z góry mówię, że oceniam to co widziałem na oczy, a nie to kto jak się wspomaga
              > ,
              > bo to jest zupełnie inna historia, ale poza naszą wiedzą.

Tak w pucharze świata Justyna też jest gorsza od Marit,Tour de ski też Marit jest lepsza,w mistrzostwach świata Marit też pokazała klasę,tylko gdzie są te jej medale?
              Oj debilu żal mi ciebie,strasznie męczysz się tym życiem.
              • zarafi Re: Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była 28.02.10, 12:51
                To jest temat "Vancouver 2010" i jest oczywiste, że igrzysk dotyczy dyskusja.
                Obrażając mnie sam wystawiasz sobie świadectwo. Mam prawo wyrazić swoje zdanie,
                a to że jest inne od Twojego to nie jest mój problem.

• Gość: igor Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była za... IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.02.10, 02:42
        Bjoergen - jeśli powiedziała to co zacytowaliście - jest, według
        mnie, super babą.
        • Gość: sas Re: Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była IP: *.tktelekom.pl 28.02.10, 12:28
          Gość portalu: igor napisał(a):

> Bjoergen - jeśli powiedziała to co zacytowaliście - jest, według
          > mnie, super babą.

A co ma mowić jak wie że jedzie na dopingu?
          Też byś zgrywał potulnego baranka jak byś jechał na koksie.
      • Gość: xex Znowu nie zmęczona na mecie IP: *.ny325.east.verizon.net 28.02.10, 03:50
        Justyna padła, a Bjoergen chodziła bez problemu...

Płuca to najważniejszy organ sportowca. "Leki" na astmę to ogromne nadużycie.
        Z dopingiem nie wygrasz, jeżeli nie jestes lepszy o klasę. Justyna była.
      • Gość: Introverder Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była za... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 04:08
        Brawo dla Bjoergen za zostanie królową igrzysk i za utarcie nosa naszej
        zarozumiałej gwiazdce - 5 złotych medali w tym 3 złote, wielkie brawa.. Nic
        dziwnego, że Justysia okazała się zazdrosna, w końcu tak to jest, jak ktoś
        nie umie przegrywać, a całą winę za niepowodzenia zwala na wszystkich tylko
        nie na siebie..

• Gość: aaaaaa Re: Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była IP: *.c194.msk.pl 28.02.10, 06:39
          Gość portalu: Introverder napisał(a):

> Brawo dla Bjoergen za zostanie królową igrzysk....

moze, ale krolowa biegow narciarskich jest ta, ktora wygrywa najdluzszy dystans
          - czyli Kowalczyk

> 5 złotych medali w tym 3 złote

no no, a ile u was jest cukru w cukrze ?
        • Gość: qpa Re: Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była IP: 91.181.24.* 28.02.10, 10:48
          O czym ty facet do nas rozmawiasz??
      • Gość: Introverder Re: Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 04:17
        Oj, oj, od tego walenia konia przed ekranem wzrok Ci się widzę pogorszył, a może
        widzisz, to co chcesz widzieć..

Tak to jest jak ktoś ma klasę - Bjoergen i umie pogratulować rywalce zaraz po
        mecie, porównaj sobie i sprawdź ile słomy z buta Ci jeszcze wystaje.. Tyle samo
        co Kowalczyk czy trochę mniej. Ale ona przynajmniej oprócz tego, że jest głupia
        i zarozumiała ma talent, a Ty co masz?
        • Gość: sHHeba Re: Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była IP: *.chello.pl 28.02.10, 08:35
          "Oj, oj, od tego walenia konia przed ekranem wzrok Ci się widzę pogorszył, a może
          widzisz, to co chcesz widzieć.." - tobie juz nawet walenie konia nie pomoze
          skoro nie zauwazasz swoich błedów
      • stix Bjorgen specjalnie przegrała. 28.02.10, 08:07
        Dlaczego podarowała złoto Polce? Po to, żeby Polacy mówili o złocie, a nie o
        astmie. Po morderczym finiszu Norweżka nie była ani zmęczona ani zmartwiona.
        Ale niech nie myśli, że Polacy odpuszczą tę sprawę. Śledztwo będzie wnikliwe.
        • Gość: frowyz Re: Bjorgen specjalnie przegrała. IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 28.02.10, 09:17
          Nie lubie spiskowych teorii ale mialem dokladnie te same odczucia... Kowalczyk
          padla na twarz a Bjoergen stala i sie usmiechala... Nie wiem czy widzieliscie
          inne biegaczki - one rowniez wpadaly na mete, przewracaly sie i dlugo lezaly
          zanim nie podnosila ich sluzba pomocnicza... Dziwnie to wygladalo...
          • Gość: kjkowal Re: Bjorgen specjalnie przegrała. IP: 188.125.238.* 28.02.10, 15:14
            Jak się nawącała swoich sterydów to nic ją nie brało, ale i tak
            Justynka wygrała z tym norweskim CYBORGIEM.
        • Gość: jsp Re: Bjorgen specjalnie przegrała. IP: *.chello.pl 28.02.10, 09:18
          Wstyd.Oto mamy przykład "prawdziwego" kibica sportowego

• Gość: gość portalu Re: Bjorgen specjalnie przegrała. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.02.10, 09:45
          jakbym nie oglądał finiszu to bym pewnie tak pomyślał, ale WIDZIAŁEM! walczyły
          obie za zabij do METY - Justyna JEST lepsza!
        • Gość: marco Re: Bjorgen specjalnie przegrała. IP: *.ip.attu.pl 28.02.10, 10:38
          niestety ale masz racje. Finish spokojnie wygralaby Marit, zrobila
          to aby sprawa z astma troche przycichla
          • Gość: qpa Re: Bjorgen specjalnie przegrała. IP: 91.181.24.* 28.02.10, 10:52
            tobie też polecam laryngologa bo okulista nic już tutaj nie zdziała
        • zendafun Re: Bjorgen specjalnie przegrała. 28.02.10, 10:42
          Jak nic powstanie komisja antyastmatyczna. Na jej czoło wysunie się członek o
          odpowiednich konotacjach politycznych. Kempa ma też w niej miejsca, sugerowałbym
          jeszcze posłankę z kitą.
        • Gość: qpa Re: Bjorgen specjalnie przegrała. IP: 91.181.24.* 28.02.10, 10:50
          Ty facet idź do laryngologa bo okulista ci już nie pomoże!
        • Gość: med. dr Re: Bjorgen specjalnie przegrała. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 10:52
          Tego typu opinie wynikają z kompletnej nieznajomości tematu kontroli
          antydopingowych na igrzyskach olimpijskich. Zastanawia mnie dlaczego na forach
          najchętniej wypowiadają się ludzie, którzy nie mają zielonego pojęcia o czym mówią?
        • Gość: Pigwa Re: Bjorgen specjalnie przegrała. IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.10, 12:06
          nie chce mi się wierzyc w to co piszesz! sam/a pomyśl... oddałbyś złoto olimpijskie tylko po to żeby jacyś ludzie z innego kraju nie mówili już o twojej zekomej astmie tylko o złocie... jak dla mnie kretyńska chipoteza! ;o
      • amg53 N a opakowaniach inhalatorów będzie na pewno! 28.02.10, 09:34
        płatki niekoniecznie ale producent takiego clenbuterolu z pewnością byłby
        dumny że " mistrzyni" bedzie na opakowaniach jego dopalaczy...
      • Gość: Steyer Droga Marit! IP: *.nplay.net.pl 28.02.10, 09:37
        Zu Risiken und Nebenwirkungen lesen Sie die Packungsbeilage und fragen Sie
        Ihren Arzt oder Apotheker.
      • behemot17-13 Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była za... 28.02.10, 09:48
        będzie na pewno na reklamie leków na astmę,bez nich byłaby nikim a jak się
        naszprycowała to jest "wielka".Norweska farmakologia triumfuje. Norwegowie
        niech się cieszą że są w te klocki najlepsi i liczą medale mutantów.jest ich
        dużo a może i więcej.
      • kingusia711 Re: Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była 28.02.10, 11:00
        Wiesz oni zawsze wolą szczegółowo podpisywać,fakt tym razem może przesadzili.
      • Gość: / Vancouver 2010. Marit Bjoergen: Justyna była za... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.10, 11:19
        mowcie co chcecie Marit to wielkiej klasy sportowiec i czlowiek
        - tym wieksza moze miec satysfakcje Kowalczyk - wygrala z nia
        i tu tkwi gleboki sens sportu - wygrac z Kims - to jest to im
        wiekszy rywal im bylo trudniej - tym wieksza satysfakcja
        cieszy to ze Kowalczyk wygrala ten bieg bardziej glowa i taktyka bo
        obie sa strasznie mocne
        Marit ma jednak te umiejetnosci ktorych Kowalczyk jeszcze brakuje -
        np swietnie zjezdza - nie hamuje plugiem asekuracyjnie, ma
        nienaganna technike w lyzwie
        Kowalczyk ma jeszcze nad czym pracowac ale serce do walki maja obie
        jak Jowisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się