Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

problem ze strona...

10.03.10, 21:40
    Nie moge otworzyc wygraj ligi...Wchodze na strone gdzie jest wejscie
    do wlm do wl naciskam na wl i wiecznie mi sie laduje strona...o co
    chodzi ????????? Na kazdej przegladarce...znaczy i na ie i na
    mozilli.

!! POKAŻMY JAK GRA ŚLĄSK !! ===> Prezesów szczególnie z:
    - całego ŚLĄSKA - KATOWIC - MYSŁOWIC - oraz OKOLIC !! ZAPRASZAM !!
    @@ KOD DOSTĘPU WL: 913887591 @@
    @@ KOD DOSTĘPU WLM: 549773698 @@
    Obserwuj wątek
      • marwi75 Re: problem ze strona... 10.03.10, 22:30
        może czas zmienić dostawcę internetu ?
        • prezes-33 Re: problem ze strona... 10.03.10, 23:09
          To nie to. Rok temu wszystko hulało jak trzeba. Żadnych problemów. Potem
          pojawiły się problemy z IE6 i IE7. Pod Mozillą chodziło jak trzeba. Teraz też
          pod Mozillą u mnie chodzi dużo lepiej niż pod IE8. Choć to już też nie to samo.
          Szukanie nowego dostawcy nie ma sensu. Cóż z tego że na umowie będzie 4MB albo i
          więcej jeżeli tak naprawdę istniejąca sieć nie pozwoli na realne osiągnięcie
          takiej szybkości. Problem leży gdzie indziej. Poprzednia wersja waszej strony
          była bardzie oszczędna, lepiej przystosowana do rzeczywistego transferu danych
          jaki można uzyskać na razie w naszym kraju. A może problemem są pliki cookie?
          • dejv Re: problem ze strona... 11.03.10, 10:59
            moze czas zmienic gre bo to jedyna witryna ktora mi nie chodzi albo
            ledwo chodzi...zpucharem to samo nie wiem z kim gram bo mi sie nie
            pojawiaja pary w kienku i z tego co czytam inni tez maja takie
            problemy.
            • marwi75 Re: problem ze strona... 11.03.10, 13:33
              nie ulega wątpliwości że gra po zmianie interfejsu "na jave" wymaga więcej od
              naszego sprzętu a przede wszystkim od łącza. Po prostu "zabiera" więcej pamięci.
              Ale nikt Ci nie przyjedzie do domu i nie popróbuje co możesz zrobić by było
              lepiej. Sam musisz pokombinować troszkę a nie tylko "nie wiem...", "nie
              działa...", "nie umiem..." itp. U tysięcy ludzi działa więc gdzie jest problem ?

zwiększ np. w ustawieniach javy (Panel sterowania ---> Java ---> zakładka
              General ---> Temporary Internet Files ---> Settings) przestrzeń dyskową. Ja mam
              np. ustawione 1000 MB

Zwiększ pamięć wirtualną w komputerze itd.
              Spróbuj coś zrobić...
              • dejv Re: problem ze strona... 11.03.10, 23:55
                no zgodze sie, ze troche marudze itp ale no irytuje sie jak 3 dzien nie moge
                wejsc na stronke...Teraz np mi sie udalo i czasem mi sie udaje czasem nie...jave
                mam zrobiona tak jak i Ty...I generalnie raczej 100% stron mi chodzi i wl zawsze
                chodzila nagle teraz mam jakies problemy i tak z tego co czytam to nie tylko
                ja...A ze zbytnio na kompach sie nie znam to tez nic nie pokombinuje. Lacze jest
                jakie jest...Z innymi www jak mowie problemu nie ma :)
      • nociu Re: problem ze strona... 12.03.10, 13:32
        mi pomogła aktualizacja mozilli
        • dejv Re: problem ze strona... 12.03.10, 19:47
          hmmm.Mozliwe ze i to tez pomoze bo ostatnio ciagle nie aktualizowalem...tzn
          odrzucalem te komunikaty o aktualizacji...Mozna to zrobic jakos bez tego
          komunikqtu ??
          • marwi75 Re: problem ze strona... 13.03.10, 10:13
            dejv napisał:

> hmmm.Mozliwe ze i to tez pomoze bo ostatnio ciagle nie aktualizowalem...tzn
            > odrzucalem te komunikaty o aktualizacji...Mozna to zrobic jakos bez tego
            > komunikqtu ??

Menu przeglądarki ---> Pomoc ---> sprawdź dostępność aktualizacji
            Jak coś znajdzie to Ci podpowie.
            • dejv Re: problem ze strona... 13.03.10, 11:03
              dzieki.A czy oplaca sie aktualizowac z 3.0.18 na 3.6 ?? pyutam bo roznie z tymi
              nowymi uaktualnieniami bywa...
              • marwi75 Re: problem ze strona... 13.03.10, 17:50
                dejv napisał:

> dzieki.A czy oplaca sie aktualizowac z 3.0.18 na 3.6 ?? pyutam bo roznie z tymi
                > nowymi uaktualnieniami bywa...

Firefoxa zawsze opłaca się aktualizować na najnowszą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka