Gość: ANWILEK IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 20.02.04, 21:52 jestem dumny z naszej kochanej druzyny!!!ANWIL PANY!!!BO NASZ ANWIL NAJLEPSZY W POLSCE JEST!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anwilka Re: Anwil poza Ligą Europejską IP: 195.136.107.* 20.02.04, 22:34 wstydźcie się greccy kibice!!i włoski sędzia też!!ANWIL GÓRĄ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Anwil poza Ligą Europejską IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 21.02.04, 07:31 czytając artykuł z wyborczej to można wnioskować że to przedstawiciele polskiego klubu byli inicjatorami spięć z grekami. Ciekaw jestem czy tak było. Myślę że obiektywizm wyborczej gdzieś zaginą. W końcu Anwil to konkurent "jedynej drużyny dla wyborczej czytaj śląska z Wrocławia " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unclefucker to bydlo z wloclawka nawet w Salonikach chca bic.. IP: *.visnet.pl / *.VisNet.PL 21.02.04, 12:56 to nie przypadek, wyjatek potwierdza regule Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Re: to bydlo z wloclawka nawet w Salonikach chca IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 23.02.04, 11:50 podaj adres to cię nauczę chamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzek !!! co ty ? Re: Anwil poza Ligą Europejską IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 22.02.04, 14:58 co ty napisales? napisales tak ze to niby koszykarze zaczeli , a to przeciez kibice zaczeli koszykarzy zaczepiac ! koels naucz sie pisac ! potem ise dziwisz ze caly wloclawk sie z ciebie smieje ! Odpowiedz Link Zgłoś