Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Doping Kornelii Marek. Nikt nic nie wie

• Gość: carramba Poza Małyszem wszyscy polscy mistrzowie coś biorą IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.03.10, 04:12
        wstrzykują, wdychają, zakraplają, smarują. Tylko po złapaniu za rękę - nie ma
        winnych, wszyscy święci.
      • Gość: SYLWESTER Doping Kornelii Marek. Nikt nic nie wie IP: *.hsd1.fl.comcast.net 25.03.10, 04:26
        NIE MA ZADNEJ DYSKUSJI. KORNELIA MAREK WINNA NATYCHMIAST OTRZYMAC
        DOZYWOTNIA DYSKWALIFIKACJE!. POLSKA TO NIE USA, GDZIE KOLARZ 7KROTNY
        ZWYCIEZCA WYSCIGU KOLARSKIEGO TOUR DE FRANCE, TLUMACZONY BYL RAKIEM
        JADER(?). SPORTOWIEC CHORY NIE STAJE NA "STARCIE" TYLKO SIE LECZY!.
        KORNELIA MAREK PONIZYLA POLSKI SPORT I POWINNA PONIESC ZASLUZONA
        KARE!. WSTYD DLA POLSKI!. OPROCZ TEGO PZN WINIEN ANULOWAC WSZYSTKIE
        TYTULY ZDOBYTE PRZEZ KORNELIE MAREK. PROSIMY PRZERWAC ZALOSNE DOCHO
        DZENIE, BO TO OBRAZA DLA KOMISJI OLIMPIJSKIEJ !.
        • Gość: LYSY Re: Doping Kornelii Marek. Nikt nic nie wie IP: 94.254.231.* 25.03.10, 08:47
          JEDYNYMI LUDŹMI KTÓRZY FAKTYCZNIE PONIŻAJĄ POLSKE, TO LUDZIE PODOBNI DO
          CIEBIE...ZYCZE CI, ZEBY KIEDYS ZYCIE OCENIŁO CIĘ W MOMENCIE GDY POPELNISZ BLAD
          RÓWNIE SUROWO JAK TY OCENIASZ KORNELIE !
      • Gość: Yeti Doping Kornelii Marek. Nikt nic nie wie IP: *.oc3.tsk.pl 25.03.10, 04:42
        Znowu ta Kempa.Trener.Czego się PIS nie dotknie to wszystko spierd..i
      • Gość: assana Doping Kornelii Marek. Nikt nic nie wie IP: 195.114.161.* 25.03.10, 05:34
        cytuje "Glupia krowa,suka morda" itd Ludzie jak wam latwo oceniac i
        miażdzyc drugiego czlowieka,same swietosci tu pisza nieomylne
        bezbłędne idealne osobowosci tylko p.Marek popelnila blad a czy
        ktorys z was był przy tym jak brala zastrzyk ???? czy ktos z was ma
        dowody??? widzial????Prasa media juz niejedne zycie zniszczyla
        czlowiekowi.
        • Gość: Arek Re: Doping Kornelii Marek. Nikt nic nie wie IP: 217.97.185.* 25.03.10, 08:10
          Tu nie o to chodzi. Ona sama się ośmiesza. Wyobraź sobie. Jesteś sportowcem.
          Lekarz zniszczył ci karierę. Oszukał cię. A ty go bronisz. Dla mnie to się kupy
          nie trzyma.
          • Gość: Antoni Re: Doping Kornelii Marek. Nikt nic nie wie IP: *.chello.pl 25.03.10, 08:25
            Dlaczego zakładasz, że to lekarz zniszczył karierę pani Marek, a nie
            Pani Marek zniszczyła sama sobie świadomie karierę?
        • Gość: gość Re: Doping Kornelii Marek. Nikt nic nie wie IP: *.aster.pl 25.03.10, 11:55
          Widział?? A kto robi zastrzyki publicznie ?!
      • leo_benhauer ona nie powinna wpaśc 25.03.10, 05:51
        najlatwiej zniszczyc zawodnika. jestem przekonany ze caly zwiazek o tym
        wiedzial. Kornelia Marek misstrzynia byc nie miala, mysleli ze jak dziewczyna
        zajmie 6-10 miejsce nie bedzie badana. a przynajmniej dobrze biegnac nadawala
        tempo justynie.

Kornelio Marek znajdz kobieto prawnika bo ewidentnie chca cie upieprzyc.
        Ty bedziesz miala zlamana kariere a lesne dziadki sie dalej kreca na swoich
        stolkach!
      • Gość: Gość Doping Kornelii Marek. Nikt nic nie wie IP: 213.25.208.* 25.03.10, 06:20
        A ja uważam, że skoro polka wygrała, norweżka przegrała to się zmówili
        w norwegi i dosypali mocny doping innej polce żeby chociażby przyćmić
        aferę z nielegalnym dopalaczem na astmę Bjoergen.
      • nonieee Pani Karolino, 25.03.10, 06:24
        niech Pani to oleje.

Wygląda na to, że tak zwana kariera sportowa dla Pani to już przeszłość. W tej
        chwili już nie pozwolą Pani dalej pracować. Zrobiła Pani inny rodzaj 'kariery'
        niż się Pani spodziewała. Bywa. W tej chwili jest Pani ofiarą, nad którą
        wszyscy chcą się pastwić i upokarzać. Nie ma potrzeby się na to zgadzać i
        biczować po plecach albo kłamać w żywe oczy - bez względu na to, czy jest Pani
        'winna' czy nie.

Najlepszym wyjściem jest chyba rzucić to wszystko w diabły i zacząć nowe
        życie. Wielu ludzi tak robi. Ja też już to robiłem i jestem teraz bardzo
        zadowolony. Taka decyzja nie jest łatwa i boli ale potem można bez niechęci
        patrzeć w lustro. Proszę się zastanowić czy nie warto tego zrobić. Świat jest
        wielki i pełen możliwości.

Pozdrawiam.
      • Gość: MisMis Re: Doping Kornelii Marek. Nikt nic nie wie IP: *.multimo.pl 25.03.10, 06:25
        tak tak, mistrzowie dedukcji. Nie odkryli żadnej sensacji a tak na nią liczyli.
        Och, biedna komisja. Następna banda tępaków której się wydaje że przed takim
        ciałem to każdy i wszystko w dodatku głęboko się kłaniając.
      • Gość: Jarek Dożywotnia dyskwalifikacja IP: *.173.wmc.com.pl 25.03.10, 06:32
        Uważam, że zawodnik który nie ma dobrej woli wyjaśnienia kto podał jej środek
        dopingujący zasługuje na dożywotnią dyskwalifikację. Tylko podanie sprawcy lub
        przyznanie, że samemu się wzięło i jednocześnie skąd, bo nie są to środki
        dostępne w aptece, pozwala na skrócenie okresu dyskwalifikacji.
      • dinowar Większość sportowców bierze, a tylko ona złapana? 25.03.10, 06:48
        To jest dziwne!
      • Gość: se dziecinada IP: *.cust.bredband2.com 25.03.10, 07:25
        dorosla kobieta, ktora pozwala sobie na dozylne podawanie lekow
        przez osoby trzecie i nawet sie nie zainteresuje, co i w jakim celu
        dostaje? Dziecinada. Dobrze wiedziala, co jest grane, teraz struga
        glupa i tyle.
      • Gość: Snake Doping Kornelii Marek. Nikt nic nie wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.10, 07:26
        To, że Trypolski robił zastrzyki nie znaczy, że TYLKO on. Więcej
        osób wiedziało o tym wszystkim a teraz ukarzą zawodniczkę
        (zadowoleni, że ich nie wsypała) i wyciszą sprawę. A winnym
        pozostanie Ukrainiec. Bez dowodów.
      • mat-tab Doping Kornelii Marek. Nikt nic nie wie 25.03.10, 07:27
        cZY TE OCZY MOGĄ KŁAMAĆ ?
        jESZCZE JAK !
      • Gość: BOLEK. Kornelii marek niewinna IP: *.chello.pl 25.03.10, 07:43
        A ja jestem SOLIDARNY z Kornelią Marek.
      • cillian1 Doping Kornelii Marek. Nikt nic nie wie 25.03.10, 07:46
        Nikt jej nie broni, nikt z otoczenia! Znaczy wszyscy decyzyjni wiedzieli co
        jej dają, tylko ona nie wiedziała! Głód sukcesu, jej nie zawrócił w głowie,
        tylko decyzyjnym! Tak sądzę! kto dostaje premie za nic, jak Polka/Polak
        przywiezie medal???? He - tylko decyzyjni. Obstawiam, że góra wiedziała! Ale
        nikt kto wstrzyknął zastrzyk z dopingiem się nie przyzna, bo w Polsce będzie
        spalony! A tak, jak ucichnie, znów dostanie posadkę! A góra znów będzie miała
        się wyśmienicie.
        Szkoda mi jej! Dała się wykorzystać!
      • Gość: k Tusk palił maruchuanę i ma się dobrze. IP: *.czeladz.vectranet.pl 25.03.10, 07:59
        Zatrzymani działacze Platformy Obywatelskiej to przewodniczący
        sejmiku województwa zachodniopomorskiego Michał Łuczak i starosta
        policki Cezary Atamańczuk. Znaleziono przy nich amfetaminę, tabletki
        i susz roślinny, prawdopodobnie marihuanę.

Łuczak usłyszał już zarzut posiadania narkotyków, a Atamańczuk
        oprócz posiadania, dostał zarzut prowadzenia samochodu pod wpływem
        srodków odurzających oraz próbę przekupienia policjantów. Działacze
        PO chcieli, by mundurowi puścili ich wolno.

"Samorządowcy zatrzymani zostali w czasie rutynowej kontroli na
        drodze" - wyjaśnił Maciej Karczyński z zachodniopomorskiej policji.

Atamńczuk jest obecnie parlametrzystą i uchwala dla nas prawo,które
        musimy przestrzegać.
        Widać,że są równi i równiejsi.Kornelię Marek linczują media od
        miesiąca i są dla niej bezzwzględne.Tusku,Atamńczyk,Piesiewicz brali
        narkotyki i mają się w najlepsze,nikt ich nie
        zdyskwalifikował,ukryli się za imunitetem,nikt im nie odebrał
        wysokiej parlamentarnej pensji,a Kornelię Marek pozbawiono
        wszystkiego i nagonka na nią trwa w najlepsze,zrobiono z niej
        nawiększego przestępce w Polsce.Co wolno Tuskowi,Piesiewiczowi tego
        nie wolno Kornelii Marek.
        • cillian1 Re: Tusk palił maruchuanę i ma się dobrze. 25.03.10, 08:06
          Kolejny głupiutki pisiak się załapał! I pomylił tematy!
          Ech... jak oni trafiają do urn, w tak cieniutką szparkę! Pewnie w inne szparki
          też pudłują :D
      • Gość: BB Doping Kornelii Marek. Nikt nic nie wie IP: 212.244.241.* 25.03.10, 08:08
        A mnie jej szkoda. Nawet jak świadomie wzięła, to za wszelka cene chciała
        wygrac, takie straszne czasy.
      • Gość: Kar Nie ma logiki? IP: *.91.25.242.static.crowley.pl 25.03.10, 08:09
        Niech szef się puknie w głowę! Właśnie żyje z tej logiki.
      • Gość: jasiupierdasiu jakby wygrala to by ja kochali IP: *.toya.net.pl 25.03.10, 08:19
        wszyscy biora,nielicznych lapia.a nagonka na marek to pomylka.ci
        trenerzy nigdy nic nie brali?po prostu marek niewystarczajaco
        wyplukala te srodki.inne wyplukaly lepiej
      • Gość: Zeneek Doping Kornelii Marek. Nikt nic nie wie IP: *.chello.pl 25.03.10, 08:20
        Justyna niech się tak nie mądruje, przecież gdyby zrobili to co ona
        chce , to jeszcze z więzienia dy nie wyszła. Przecież też ją złapali
        na dopingu????????!!!!!!!!!!!
      • tadeusz542 Być może miała to dostać Justyna 25.03.10, 08:20
        Jeśli się tak zastanowić to Marek biorąc to świadomie musiałaby
        upaść na głowę, Jej lekarz tym bardziej .
        Owszem biorą ale nie to co jest wykrywalne rutynowo .
        Zastanawiam się czy to EPO nie było przeznaczone dla Justyny bo
        wtedy wiadomo kto by został mistrzynią olimpijską i pokasował kule.
        Być może czystym przypadkiem trafiło to w Marek.
        Nawet Bondowi nie każda akcja się udaje
      • maz-47 Doping Kornelii Marek. Nikt nic nie wie 25.03.10, 08:25
        Niestety, ale prawdy pewnie się nie dowiemy. Tylko czy to ma jakiekolwiek
        znaczenie?
        W tej chwili jedynym rozsądnym wyjściem jest rozwiązanie całej kadry biegaczek
        i zwolnienie wszystkich osób będących w sztabie łącznie z trenerem Cempą,
        fizjoterapeutą Trypolskim i wszystkimi pozostałymi.
        Nie ma innego wyjścia, skoro stosują omertę, nie powinno być dla nich miejsca!
        Jeśli chodzi o komisję, to w zasadzie ona niewiele może, jeśli brak jest woli
        współpracy. Przecież to nie prokuratura, czy sąd i nie dysponuje środkami
        karnymi. Polskie prawo na razie nie przewiduje ścigania takich przypadków ani
        po doniesieniu, ani z urzędu.
        Po tej całej szopce w wykonaniu Kornelii Marek można dojść do wniosku, że
        jedyną taktyką jaką posiada jest zaprzeczanie wszystkiemu. Jednakże wobec
        oczywistych faktów pogrąża się tylko. Cóż to za gadanie, że jest winna, ale
        niewinna? Albo po odbyciu kary chce wrócić do sportu, czy nikomu już nie ufa.
        To się kupy nie trzyma!
        Kornelia jednak wyjdzie na swoje, stanie się wkrótce gwiazdą programów
        telewizyjnych. Już widzę jak TVN namawia ją do programów u Sekielskiego i
        Morozowskiego, a po ckliwych wyznaniach okraszonych rzewnymi łzami, gdzie to
        miłosierny lud jej wybaczy i polubi dostanie zaproszenie do tańca z gwiazdami...
        • Gość: asd Re: Doping Kornelii Marek. Nikt nic nie wie IP: *.energopomiar.com.pl 25.03.10, 14:58
          > Kornelia jednak wyjdzie na swoje, stanie się wkrótce gwiazdą
          programów
          > telewizyjnych. Już widzę jak TVN namawia ją do programów u
          Sekielskiego i
          > Morozowskiego, a po ckliwych wyznaniach okraszonych rzewnymi
          łzami, gdzie to
          > miłosierny lud jej wybaczy i polubi dostanie zaproszenie do tańca
          z gwiazdami..
          > .

tak by było jakby złapało ją CBA :]
      • Gość: Zyleta Adama Doping Kornelii Marek. Nikt nic nie wie IP: 212.33.77.* 25.03.10, 08:27
        Co sama wzieła a teraz poszkodowana umyj się:D
      • Gość: lysy Doping Kornelii Marek. Nikt nic nie wie IP: 94.254.231.* 25.03.10, 08:37
        DAJCIE TEJ DZIEWCZYNIE SPOKÓJ !! CI WSZYSCY CO JA OCENIAJA, SAMI BEDA
        ODPOWIEDNIO OCENIENI...ŻAŁOŚNI WIRTUALNI FRUSTRACI...SWOJE SŁABOŚCI WYŁADOWUJA
        NA KAŻDEJ NAPOTKANEJ OSOBIE...WTEDY MOŻECIE POCZUĆ SIE LEPSI...ŻAL MI WAS!
        • maz-47 Re: Doping Kornelii Marek. Nikt nic nie wie 25.03.10, 08:59
          A co, ty jakiś kaznodzieja jesteś?
          Czyli co, mamy ją głaskać i pocieszać, za to że brała EPO, czy za to, że dała
          się złapać?
          Ona reprezentowała nasz kraj na igrzyskach, biegała w biało-czerwonych barwach,
          kibicowaliśmy jej i całej kadrze i cieszyliśmy się z tych skromnych sukcesów. I
          teraz co, mamy to gładko przełknąć i jej współczuć?
          Ja jako kibic czuję się oszukany i zdecydowana większość zapewne też. Więc mamy
          prawo wyrażać swoje negatywne opinie na takie zachowanie!
          • Gość: lysy Re: Doping Kornelii Marek. Nikt nic nie wie IP: 94.254.231.* 25.03.10, 10:04
            Wystarczy wstrzymac sie z ocenami, az sprawa podejrzenia jej o używanie dopingu
            sie wyjaśni. Historia już pokazywała niejednokrotnie, że testy też potrafią być
            błędne, często zawodnicy przyjmowali doping nieświadomie itd. Ciekawy jestem,
            czy wszyscy ludzie którzy w tym momencie ja oceniają/wydają wyrok, będą równie
            chętni do przeprosin, jeśli okaże sie, że jest niewinna? Ile osób powie " Pani
            Kornelio przepraszamy,wcześniej Pania zdarzyliśmy już zmieszać z błotem, ale mam
            nadzieje, że sie Pani na nas nie gniewa...my tylko tak osądzamy na żarty"
            Nikt w tym kraju nie Pamieta, że najważniejsze jest domniemanie niewinności.
            Wine trzeba udowodnić i wskazać winowajce, jeśli okaże sie winna zostanie
            ukarana,ale wcześniej warto wstrzymać sie z negatywnymi komentarzami
            • maz-47 Re: Doping Kornelii Marek. Nikt nic nie wie 25.03.10, 22:29
              Niestety, ale w tym przypadku nie da się udowodnić nikomu winy w 100%!
              Sa tylko dwa wyjścia: Al;bo Kornelia sama udowodni, ze ktoś jej to podał celowo,
              lub przypadkowo, albo była to pomyłka, lub zanieczyszczona ampułka z odżywką...
      • iron1410 to są normalnie JAJA.... 25.03.10, 08:44
        ...Kornelia to , Kornelia sramto..a kiedy za dupę wezmą trenera..?!?
        nikt mi nie wmówi , że nic nie wiedział - ona (załóżmy) mogła nie
        wiedzieć , on i fizjoterapeuta wiedzieli na pewno. odpowiadać
        powinna zatem cała trójka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka