tymczasowiec 05.03.04, 20:14 o jak dobrze, że kupiłem Mijailovica rano, bo wtedy był 3 razy tańszy, chyba, że jest Mijailoviców Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vieri95 Re: Moje Piłkarzyki - Rafał Stec 05.03.04, 20:51 I po co to rozpowiadasz? Panie Stec, jakim cudem zapłacił Pan Mijailowicia 1,5 mln? Ogólnie to dość slaby ten Pana zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
zapsza Re: Moje Piłkarzyki - Rafał Stec 06.03.04, 12:21 Jak dla mnie ta drużyna jest strasznie nawyrost zbudowana. Moi zawodnicy też sa dobrzy ale ja gram innym ustawieniem 1-3-5-2. Liberda,Mijailovic,Baszczyński,Kłos,Kiełbowicz,Bugała,Sobolewski,Uche,Juliano,Żu rawski(C),Brożek a na rezerwie Przyrowski,Czarnecki,Wojciechowski,Markowski,F.Burkhardt,Socha,Nogawa. Uważam że moja drużyna jest znacznie lepsza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kostrzak16 Re: Moje Piłkarzyki - Rafał Stec 06.03.04, 15:16 Też mi ekspert z tego Steca.Z takim składem to on o top 10000 może zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
lord_qulag Re: Moje Piłkarzyki - Rafał Stec 08.03.04, 22:37 ooo a ty kostrzak16 to kim jesteś że tak się mądrzysz??? pan Stec jest specem bez wątpienia i nie masz zapewne nawet ułamka jego wiedzy n.t. piłki... a co do składu to jest ciekawy, kilka pozycji dyskusyjnych ale ogólnie bedzie nieźle... panie kostrzak jak jestes taki cwaniak to zaproponuj swój zespół - ja się nie chce chwalić ale w ost. edycji byłem 27 (a od 3 do ost. kolejki w 10ce) i wcale nie uwazam się za jakiegos genialnego fachowca i nie będę tu nic wymyslał... Odpowiedz Link Zgłoś
krakowskidarnok Re: Moje Piłkarzyki - Rafał Stec 07.03.04, 13:50 Szczególnie, że Sobolewski ma kontuzję :] Taak, super skład masz :] Odpowiedz Link Zgłoś
lukasztraczyk Re: Moje Piłkarzyki - Rafał Stec 07.03.04, 16:45 Panie Rafale jest pan 1 mln do przodu, ponieważ Mijailovic w Piłkarzykach wart 0,5 mln, a nie 1,5 mln bo tyle to kosztuje w 'Wygraj Ligę' Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.v.e.r.i.c.k Re: Moje Piłkarzyki - Rafał Stec 07.03.04, 15:17 a mi sie podoba :-) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dudek.shao Re: Moje Piłkarzyki - Rafał Stec 11.03.04, 15:00 Huowe jak przeciąg! Ja mam liberde na bramce! krizanaca w obronie! mile w pomocy! rasiaka z sikorom na ataku! Odpowiedz Link Zgłoś
bigdealus Re: Moje Piłkarzyki - Rafał Stec 12.03.04, 00:19 oj slabo z toba chlopie!!! SLABO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bigdealus Re: Moje Piłkarzyki - Rafał Stec 12.03.04, 00:22 panie rafale, w ataku calkiem przyzwoicie, ja p[ostawilem w ataku na zurawia, dawidowskiego i moskale!!! co pan na to?? pozdrowiam Odpowiedz Link Zgłoś
lord_qulag Re: Moje Piłkarzyki - Rafał Stec 12.03.04, 04:15 Zurawski obowiązkowo ale Dawidowski i Moskała moga nie grac w podst.11... (Dawidowski prawie na pewno) -gdyby mieli pewne miejsce w składzie to byłby super wybór... a tak zamiast Dawida proponuję Sagana - zacznie strzelac w tej rundzie...(tak jak rok temu - 9 bramek!) No a Moskała może być tez zaryzykuje i go kupie... Odpowiedz Link Zgłoś
cycunia Re: Moje Piłkarzyki - Rafał Stec 13.03.04, 19:58 panie Rafale.jak można stawiać na Ławę.Widzew raczej spadnie do II ligii,a postawienie na Matysa to już chyba żart.Atak powinien np wyglądać tak:Żuraw,Sagan i Frankowsi lub Jeleń. Odpowiedz Link Zgłoś
dramich Re: Moje Piłkarzyki - Rafał Stec 26.07.04, 13:40 Może jednak zasady byłyby równe dla wszystkich!!!! Ja kupiłem Majdana za 3 mln może ktoś mi wyjaśni o co chodzi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Moje Piłkarzyki - Rafał Stec 26.07.04, 13:44 Gdybyś pojrzał na daty to byś wiedział o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesma5 Re: Moje Piłkarzyki - Rafał Stec 29.07.04, 00:30 Podaj Twoj typ na Jesien04. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
molo9 Re: Moje Piłkarzyki - Rafał Stec 21.10.04, 09:46 napewno w pierwszej 11 był by ktoś kto zadziornie gra myślę że jest niezłym graczem Piotrek Kosiorowski co ty myślisz o jego grze Odpowiedz Link Zgłoś