Gość: ROBI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.01, 19:26 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LUKSUS Re: LECH IS THE BEST IP: *.cafemedium.pl 13.05.01, 19:34 ROBI!! CZAS SIĘ LECZYĆ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: LECH IS THE BEST IP: 217.96.195.* 13.05.01, 19:44 Gość portalu: LUKSUS napisał(a): > ROBI!! CZAS SIĘ LECZYĆ!!!! Luksusie! Zbyt brutalnie odnosisz się do kolegi Robiego. Może po prostu zaniemówił, gdy zobaczył głupotę, jakš napisał!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: LECH IS THE BEST IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 13.05.01, 19:41 Gość portalu: ROBI napisał(a): Twoje argumenty nie trafiajš do mnie. Jesli chcesz uzupełnić swojš wypowied� zapraszam do dyskusji, bo uważam że nie masz racji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBI Re: LECH IS THE BEST IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.01, 13:18 LECH TO UZNANA FIRMA W KRAJU.JEŚLI TYLKO ZNALAZŁBY SIĘ SPONSOR TO LECH STAŁBY SIĘ NAJPOTĘŻNIEJSZYM KLUBEM W POLSCE.ZWRÓĆ UWAGĘ(RAFAŁ) ILU WYCHOWANKÓW LUB PIŁKARZY, KTÓRZY W LECHU SIĘ WYBIŁO, GRAŁO LUB GRA W REPRE- ZENTACJI.LECH TAKŻE DOSKONALE UCZY MŁODZIEŻ, CO ZRESZTĄ WIDAĆ CO ROBIĄ TERAZ MŁODZI PIŁKARZE W DRUGIEJ LIDZE.NAPISAŁEM,ŻE LECH IS THE BEST BO SAM JESTEM Z POZNANIA I OD DAWNA JUŻ JESTEM KIBICEM LECHA.NIE NALEŻY TYCH SŁÓW BRAĆ DOSŁOWNIE.CHCIAŁBYM JEDNAK,ŻEBY KIBICE LECHA POZNALI JESZCZESMAK EUROPEJSKICH PUCHARÓW.KIBCÓW MAMY ZRESZTĄ DOSKONAŁYCH - 11 TYSIĘCY NADRUGIEJ LIDZE TO W POLSCE RZECZ NIESPOTYKANA.NIE WIERZĘ TEŻ, BY LECH KUPOWAŁ MECZE BO WIEM NA CO TEN KLUB STAĆ(PO ZA TYM KIEPSKA SYTUACJA FINANSOWA).PRZYPOMINAM, ŻĘ LECH ZREMISOWŁ Z RADOMSKIEM, WALCZĄCYM O PIERWSZĄ LIGĘ (RKS NIE MÓGŁ TEGO MECZU SPRZEDAĆ.CO WY NA TO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: LECH IS THE BEST IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 14.05.01, 22:32 Nie podważam zasług Lecha dla polskiej piłki, bardzo cenię także "Kolejorza" za swietnš pracę z młodzieżš. Ale nie przekonasz mnie, że Lech nie załatwia spotkań argumentujšc tym, że Radomsko nie mogło sprzedać meczu z Lechem. Mógł to zrobić Swit, więc może to zrobić każda drużyna pewna ligowego bytu. Do kupowania meczów nie potrzebne sš tylko pienišdze, przecież można to zrobić na kredyt (wy nam puszczacie mecz w tym sezonie, my wam w przyszłym) lub też sprzedajšc piłkarza w przyszłym sezonie na bardzo preferencyjnych warunkach dla nabywcy... Przemysl to sobie spokojnie. Pozdrawiam> Lepszy Lech niż Gorzyce i inne tego typu zadupia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBI Re: LECH IS THE BEST IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 10:05 ZGADZAM SIĘ, ŻE MOŻNA "DOSTAWAĆ" MECZE NIE TYLKO ZA PIENIĄDZE, ALE np.ZNAJOMOŚCI TRENERSKICH.ALE JA WIDZĘ ZAANGAŻOWANIE W POCZYNANIACH TEJ MŁODZIEŻY - JA PO PROSTU CHODZĘ NA MECZE I WIDZĘ, ŻE POTRAFIĄ GRAĆ W PIŁKĘ.NIE WIERZĘ,ŻĘ KUPUJĄ,BYĆ MOŻE JESTEM NIEOBIEKTYWNY, ALE JESTEM KIBOLEM LECHA I CO TU DUŻO GADAĆ KOCHAM TEN KLUB.PO ZA TYM INNI KUPUJĄ, WIĘC NIE ZWRACAJMY UWAGI TYLKO NA LECHA. GDYBY BYŁA OKAZJA (BĘDĄC PREZESEM) NIE SKORZYSTAŁ BYŚ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki DO:ROBI IP: 10.10.120.* / *.stoen.waw.pl 16.05.01, 10:20 POZOSTAJE TYLKO NADZIEJA, ZE NIGDY NIM NIE ZOSTANIESZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosnowie Re: LECH IS THE BEST IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 23:52 To proste lepiej kupic mecze na koniec sezonu niz placic premie przez caly sezon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fjodor Re: LECH IS THE BEST IP: *.r.ae.katowice.pl 17.05.01, 15:07 nooo. jakby was nie było to tak jak zimna wojna bez Związku Radzieckiego..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynio Re: LECH IS THE BEST IP: *.waw-mec.leased-e.ids.pl 19.05.01, 15:49 Buuuuacha!!!! Sprzedajne szmaty i ścierwa z pyrlandii!!!!!!!! Ile jeszcze meczów kupicie, śmiecie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: LECH IS THE BEST IP: 213.241.18.* 19.05.01, 19:06 Otrzyj buźkę, bo widzę, że się oplułeś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asko Re: LECH IS THE BEST IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.01, 22:22 Z Myszkowem też kupili ??? Przypominam że Myszków potrzebował punktów by utrzymać się w lidze. I co ? Lech dowalił im na wyjeździe 2:0. Koniec dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: LECH IS THE BEST IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 20.05.01, 19:23 Gość portalu: asko napisał(a): > Z Myszkowem też kupili ??? Przypominam że Myszków potrzebował punktów by > utrzymać się w lidze. I co ? Lech dowalił im na wyjeździe 2:0. Koniec dyskusji. Gratuluję wyniku z Myszkowa, a także utrzymania w lidze, ale co do wczesniejszych wyników nadal mam wštpliwosci. Do zobaczenia w przyszłym roku na Hetmanie!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonstop Re: LECH IS THE BEST IP: 192.168.223.* / *.icnet.pl 21.05.01, 17:14 Dzięki za zaproszenie, ale warunkiem koniecznym jest to,że Hetman za rok będzie grał w drugiej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: LECH IS THE BEST IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 19:01 Gość portalu: nonstop napisał(a): > Dzięki za zaproszenie, ale warunkiem koniecznym jest to,że Hetman za rok będzie > > grał w drugiej lidze. Na 99% jestem pewny utrzymania. Ligę opuszczajš: Dolcan Lechia, Myszków i Stalowa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: LECH IS THE BEST IP: *.tele2.pl 21.05.01, 22:54 Robi masz absolutną rację kolejorz to moja jedyna miłość z taką formą jaką prezentują pojechaliby nawet pojebaną legie pozdrawiam wszystkich kibiców LECHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: LECH IS THE BEST SHIT IP: *.waw-mec.leased-e.ids.pl 22.05.01, 07:47 Gość portalu: ms napisał(a): > Robi masz absolutną rację > kolejorz to moja jedyna miłość > z taką formą jaką prezentują pojechaliby nawet pojebaną legie > pozdrawiam wszystkich kibiców LECHA Pozdrów ich i wyliz im śmierdzące pyrlandzkie dupska!!! A I ligi to długo nie zobaczycie, no chyba że kupicie kilkanaście meczów, tak jak ostatnio :))) macie w tym wprawę, śmiecie i ogryzki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEON Re: LECH IS THE BEST SHIT IP: *.tk.krakow.pl 22.05.01, 14:00 TY warszawska szmato!!wczesniej LECH wejdzie do pierwszej ligi i zagra w pucharach niz wy zdobedziecie mistrzostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: LECH IS THE BEST SHIT IP: *.wroc.gazeta.pl 22.05.01, 15:41 Lech jeszcze dlugo nie wejdzie do I ligi, bo ma za malo kasy. A mecze Lech kupowal, ale to nie jest nowosc w polskiej lidze. Przykladem pojedynki z Polarem i Switem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Re: LECH IS THE BEST IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 23.05.01, 20:29 LECH IS THE BEST,LECH IS THE BEST,LECH IS THE BEST,LECH IS THE BEST,LECH IS THE BEST odjebcie sie od Lecha jest najlepszy i bedzie, a kupowanie meczy ? za co , ledwo placa rachunki a tu jeszcze kupowanie meczu . Kurwa" przeglad sportowy" i "gazeta" jaja sobie robia dlaczego nie posadzaja inne kluby ?. Mecze kupuje 1 liga tam jest kasa LECH IS THE BEST,LECH IS THE BEST,LECH IS THE BEST,LECH IS THE BEST,LECH IS THE BEST Odpowiedz Link Zgłoś