Gość: fan barcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 12:28 fan barcy!!!!- BARCA WYGRA TO 4:0 NAWET MURAWSKI NIE POMOŻE BARCA!!!!!!!! BARCA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafiii123 Rubin Kazań - FC Barcelona IP: 94.254.157.* 28.09.10, 22:48 Oby tak było bo cały kupon zależy od tego spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po Re: Rubin Kazań - FC Barcelona IP: *.175.156.22.bialan.pl 28.09.10, 23:32 Rok temu na tym wtopiłem :( a niby pewniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wax serdecznie śmieję sie z tych ktorym kupon zepsulo IP: *.echostar.pl 29.09.10, 22:21 odstawcie hazard. Murawski był najaktywniejszy na murawie, przebiegł prawie 13km, najwięcej ze wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-Klubie.pl Re: Rubin Kazań - FC Barcelona IP: *.echostar.pl 29.09.10, 11:29 w-Klubie.pl nowy serwis dla Kibiców i Zawodników. Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN BARCY!!! Rubin Kazań - FC Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 16:37 Barca wygra bo musi . Odpłaci się Rubinowi za zeszłoroczny mecz i Rubin dostanie 3-0 w dupe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty barca Rubin Kazań - FC Barcelona IP: *.chello.pl 29.09.10, 19:07 Barcelona przegra już Rubin Kazań szczelił gola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim Rubin Kazań - FC Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 19:22 Barca wygra a po karnym gool to nie gool tylko szczęście BARCA!!! BARCA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Rubin Kazań - FC Barcelona IP: *.net.stream.pl 29.09.10, 19:46 bzdura, ale po 60. minucie już sam pewnie zmienileś zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc donek Rubin Kazań - FC Barcelona IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 19:30 hahah znowu rubin prowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knopers7 Rubin Kazań - FC Barcelona IP: *.cdma.centertel.pl 29.09.10, 19:31 Liczę na Rubin bo jestem patriotą.A liczę na Rubin bo tam gra Polak, Rafał Murawski.Do 1 połowy było 1:0 i mam nadzieję,że tak zostanie do końca meczu!RUBIN!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brcfrv Re: Rubin Kazań - FC Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 22:40 knopers i co podjarałeś się jednym rafałkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Re: Rubin Kazań - FC Barcelona IP: *.internetia.net.pl 29.09.10, 20:24 BARCA zremisowała chłopie (dziewczynko) 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
antysionx.1 Rubin Kazań - FC Barcelona 30.09.10, 07:32 prygladam sie tak od wilu lat tej calej barcy i sralu tzn. ich tz. grze ....nie pamietam ani jednego meczu tych druzyn ktory zrobylby na mnie wieksze wrazenie . takiego ktory pamieta sie latami ...takiego chociazby jak final pucharu europy w istambule -ac milan - liverpool fc w 2005 r. ...mam programy zwszystkimi najwazniejszymi ligami swiata - liga wloska i hiszpanska sa najnudniejszymi znich . te setki niepotrzebnych podan z ktorych nic nie wynika . to zwijanie sie z " bolu ", po musnieciu wiatrem , ta cala " brasiliana " , ktora ja z kolegami umilem w wieku nastu... lat ,, z calym tym nadmuchanym messim na czele ,gdyby sedzia sie nie zlitowal i nie dal im karnego " z kapelusza " - jak zwykle w przypadku tych druzyn bylyby baty , zreszta jeszcze pare lat i rosjanie zmiota ich zboiska , razem ztym messim , cojuz zreszta czynia.....natomiast liga rosyska coraz ciekawsza zwlaszcza kluby moskiewskie i zenith , zbliza sie rewolucja ....- Odpowiedz Link Zgłoś