Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CZYTAJCIE!!! oklaski dla TOMKA

IP: *.tvgawex.pl 02.04.04, 21:06
    Apeluje do wszystkich kibicow ktorzy przyjda w niedziele na POLONIE
    przywitajmy TOMKA wielka owacja!!!w pelni na to zasluguje! ze odszedl to wina
    dzialaczy a nie jego! DLA TEGO KLUBU ZROBIL WIELE I NALEZY MU SIE PELNY
    SZACUNEK!!! na Jacka mozemy gwizdac! ALE TOMEK JEST W 100% z BDG!! LICZE NA
    KOMPLET A WIEC DO DZIELA KIBICE
    Obserwuj wątek
      • Gość: Bromberg Re: CZYTAJCIE!!! oklaski dla TOMKA IP: *.hipernet.ras.pl 02.04.04, 21:27
        Tomka przyjmiemy oczywiście brawami - jak kulturalni kibice !
        A co do tego, że TG odszedł przez bydgoskich działaczy, to nie jest prawda. Nie
        jesteś w temacie, więc nie zabnieraj głosu. Naczytałeś się jakiś brukowców i
        świecisz.
        • Gość: zzz Re: CZYTAJCIE!!! oklaski dla TOMKA IP: *.tvgawex.pl 03.04.04, 16:57
          WALIMY JUTRO TŁUMAMI NA STADION!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: kibic Re: CZYTAJCIE!!! oklaski dla TOMKA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.04.04, 21:35
        o boże.... ale z ciebie debil.... skoro chwalisz to co zrobił dla Polonii Tomek
        i zamierzasz mu klaskać, to twoja postawa dla Jacka jest kompletnym
        nieporozumieniem..
        a niby Jacek nic nie zrobił dla Polonii??
        ja byłem kibicem Gollobów i nie kibicowałem im osobno! Gollobowie byli jedną
        całością.....

a że teraz mam troche odmienne zdanie na ten temat to cóż....
        gwizdać nie będę, o rzucaniu czymkolwiek wogóle mowy nie ma (nie należę do
        cwaniaków którzy potrafią z daleka rzucić kamieniem i schować się w tłumie),
        ale mój szacunek i "miłość" do Gollobów uległa znacznemu ochłodzeniu......
        • Gość: zzz Re: CZYTAJCIE!!! oklaski dla TOMKA IP: *.tvgawex.pl 02.04.04, 21:57
          SORRY! to nie mialo byc tak! ALE WALMY TŁUMNIE NA STADION W NIEDZIELE I OKLASKI
          DLA GOLLOBOW!
          • Gość: wchodzi Re: CZYTAJCIE!!! oklaski dla TOMKA IP: *.tvgawex.pl 03.04.04, 16:04
            Co jest grane ? tak szybko chcecie zapomnieć o jesieni ubiegłego roku .Wiem że
            czas goi rany . ale do cholery! nie po pzrysłowiowych pięciu minutach.
            Straciłbym szacunek do siebie,ta rana jest tochę głębsza.
            Przyjmę Tomka tak jak czuję[w milczeniu].
            • Gość: tomek Re: CZYTAJCIE!!! oklaski dla TOMKA IP: *.tvgawex.pl 03.04.04, 16:57
              czlowieku on dla rego klubu zrobil wiele!!! NALEZY MU SIE SZACUNEK ZA TE 14
              lat!! jak bedziesz gwizdal to jestes palantem!! JAK BYS SIE CZUL?? NA JEGO
              MIEJSCU???? SZACUNEK LUDZIE!
              • Gość: wchodzi Re: CZYTAJCIE!!! oklaski dla TOMKA IP: *.tvgawex.pl 03.04.04, 22:38
                Jeżeli to ja mam być palantem , to rozumiwm że chodzi o grę w palanta. Tomek ja mam szacunek do TG i JG, to są moi ziomale z fyrtla / Kaszubskiej ,Hetmańskiej , Pomorsakiej i "Złotego Rogu"/,nie umiem gwizdać i będę
                milczał.Mam okropny żal do facetów,każdy jest dorosły i wie co robi,i powinien znać konsekwencje swoich czynów. Będę Tomkowi zawsze kibicował w GP."Nie ma lepszego od Tomka naszego".
                • Gość: peh heh IP: *.tvgawex.pl 03.04.04, 23:17
                  tylko ze gdyby nie ten "facet" to dzisiaj byśmy jeździli nie z unią tarnów, ale
                  z ksż krosno (bez obrazy dla dla klubu!). pomyślcie trochę. przecież tomek w gp
                  jeździł praktycznie na "składaku" skleconym z własnych części! tam dostanie
                  wreszcie prafesjonalny sprzęt do ścigania.
                  pozdro (special for krosno ;))
                  • Gość: kibic Re: heh IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 23:28
                    czy Ty naprawde uważasz, że Tomek w GP jeżdził na składaku bo pan mechanik
                    Polonii nie miał pieniążków żeby zrobić Tomeczkowi motorki???
                    nie bądż śmieszny..... Gollobowie mają tyle kasy zarobionej na Nas kibicach, że
                    do końca życia będą mogli sobie pozwolić na kupno wszystkiego co tylko chcą....

a to jak przywitamy ich jutro to niech każdy sam sobie odpowie.... mamy wkońcu
                    demokrację i niech każdy robi to co chce!! a nie każmy komuś zachowywać się w
                    określony, tylko nam odpowiadający sposób!!
                    bądżmy tolerancyjny pod każdym względem!!!
                  • Gość: wchodzi Re: heh IP: *.tvgawex.pl 04.04.04, 08:31
                    tak tak.JAWA to składak,a tuningowanie to sklecanie
        • Gość: mic Re: CZYTAJCIE!!! oklaski dla TOMKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 08:43
          Moja propozycja:Tomek wyjeżdża na tor = wszyscy kibice odwracają się tyłem do
          toru i milczą.pozdro
          • ivica Re: CZYTAJCIE!!! oklaski dla TOMKA 04.04.04, 08:45
            tak milczenie jest bardzo wymowne
      • Gość: mic Re: CZYTAJCIE!!! oklaski dla TOMKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 09:09
        Rzucając jajkami,jogurtami czy też kamianiami[!!!!]wystawimy sobie opinię
        BURAKÓW i sprowadzimy na NASZ KLUB konsekwencje w postaci kar finansowych ,a
        pieniędzy to u nas chyba jednak brakuje.
        • lookdawn Re: CZYTAJCIE!!! oklaski dla TOMKA 04.04.04, 19:40
          no dobra.. na początku były oklaski ale po tym jak pożyczył motory gwizdy..
          czy ktoś mi wytłumaczy czemu??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka