Gość: MARIHUANA LEGALIZE IP: *.resetnet.pl 18.04.04, 20:12 ZALEGALIZOWAĆ MARIHUANĘ !! LEGALIZE IT !!thc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwe Wygrał szacunek ???? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 19.04.04, 00:59 Można bylo nie oglądać walki tylko posłuchac co mieli do powiedzenia obaj po walce. Gołota gadał jakby był bity kijem golfowym po głowie, Byrd co innego, mam szacunek dla tego gościa po pod czaszka ma poukłdane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlo Kolego QWE IP: *.acn.waw.pl 19.04.04, 08:57 Pan, Panie QWE najwyraźniej nie za bardzo rozumie o co chodzi w boksie. Jeżeli lubi Pan interesujące przemówienia i wykłady, to proszę uczestniczyć w sympozjach i prelekcjach. Ciekawe propozycje znajdzie Pan na przykład na stronie www.pan.pl (polska akademia nauk) może pan też oglądać w telewizji kanał pod nazwą Edusat - Powinno się Panu spodobać. Jeżeli jednak musi się Pan wypowiadać na tematy, o których nie ma Pan pojęcia, to informuję, że w boksię chodzi o skuteczne skopanie tyłka przeciwnikowi. Krasomówstwo jest może cenną wartością dodaną, jednak mało przydatną w ringu. Osobiście nie chcę widzieć Gołoty jako prowadzącego czy współprowadzącego programy, teleturnieje w TV (wide Saleta i Michalczewski, Hołowczyc) chcę oglądać agresywny i ostry boks w jego wykonaniu. I jeszcze jedno. Chcę kiedyś z dumą powiedzieć: Andrzej Mistrzem Świata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maras Re: Wygrał szacunek ???? IP: 217.153.71.* 19.04.04, 09:14 Qwe, jeśli tak oceniasz ludzi to bardzo Tobie współczuje. Gołota po prostu ma trudności z wypowiadaniem się, ze względu na to, że czasami się jąka. Nie wiem czy kłopoty zdrowotne powinny być podstawani do szydzenia z ludzi. Dla mnie nie są. On przyszedł walczyć, a nie występować w TV. Inna sprawa, że po takim wysiłku może się po prostu nie chcieć myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubranota Re: Wygrał szacunek ???? IP: 208.247.54.* 19.04.04, 18:20 ...klopoty z jakaniem sie no i nie zna angielskiego, te dwa czynniki plus zmeczenie...... no i znowu sie z Polakow smieja ze sa glupi...... Odpowiedz Link Zgłoś