Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pomostówka dla Stoczniowca

IP: *.mlyniec.gda.pl 11.01.11, 20:47
    Mnie cały czas jednak dręczy, po co powstała ta spółka. Może trzeba by to cofnąć... - powiedział Andrzej Bojanowski, za-ca specjalisty do spraw gospodarki prezydenta Gdańska.

A mi przychodzi tylko jedna myśl, że może po to, żeby zamieść pod dywan pewne szczegóły dotyczące działalności prezesa i zarządu przed powstaniem spółki. Hokus pokus, czary mary, teraz spółkę mamy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: hendrix61 Pomostówka dla Stoczniowca IP: 195.26.73.* 11.01.11, 22:12
        pogonić kostka prezydencie utworzył spółkę aby przerzucić długi na spółkę przez tyle lat nie było sponsora dużego i nie było długów z momentem przyjscia Energi i budowy hotelu zrobił sie coraz większy dług dlatego prezes założył spółkę
      • Gość: cvbnm,mnm Pomostówka dla Stoczniowca IP: *.centertel.pl 12.01.11, 12:21
        pytania; czy spolke sa stworzono aby Pan Biesiada mial stolek?, czy sie nie zastanowiono nad legitymizowaniem przez w/w Pana spolki Sa i jaki to mialo wplyw na sponsorow.
        Jak dlugo bedzie uzytkowal Prezes z ekipa obiekt miejski czerpiac z tego krociowe zyski a koszty wciskajac w spolke sa. Kto dopuscil do gigantycznych strat i zniszczenia krzeselek, czy to prawda ze w wyniku zaniedban zostaly zalane?. Dlaczego Pan Prezes nie zlozyl doniesienia do organow na osoby ktore byly aktorami w/g niego happeningu z taczka w roli glownej. I tak dalej i tak dalej coraz wiecej drzew w tym mateczniku i glow porozbijanych.
        • Gość: ja od Biesiady wara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 07:21
          cieciu
      • Gość: kk Pomostówka dla Stoczniowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 13:02
        Dla mnie ta cała sytuacja jest chora do miasta należy hala , miasto ładuje pieniądze podatników do "stowarzyszenia" a Pan Prezydent prosi stowarzyszenie o możliwość kontroli wydatków . Panie Adamowicz to Pana obowiązek jak są wydawane nasze pieniądze. Pan Bojanowski ma całkowitą rację hala winna natychmiast wrócić do miasta i być przez miasto zarządzana TO co jest aktualne od 20 lat to struktury państwa mafijnego a nie państwa prawa. To jest tak jakby p. Adamowicz dawał mi swoje wynagrodzenie do zarządzania i nie mógł skontrolować na co wydaje Jego pensje,Po co tworzyć twór stowarzyszenie idawać im pieniądze na remont hali skoro nie można ich skontrolować czy rzeczywiście te pieniądze poszły na dach a nie np. premie członków stowarzyszenia.Po co wpłacać szkole 1.7mln by ta ostatnia przelała te pieniądze stowarzyszeniu. stowarzyszenie " żyje" z hali wynajmuje powierzchnie handlowe , oraz samą hale. a Pan Prezydent zamiast sprawować nadzór właściciela ładuje pieniądze podatników bez kontroli To może być w Gabonie a nie państwie prawa. Innym zagadnienie jest samo stowarzyszenie jako zamknięta kasta .działająca od 20 lat gdzie jest statut tego stowarzyszenia / mafii/ który nie pozwala przyjmować rodziców dzieci uprawiających sport

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka