meyde13 23.04.04, 22:27 ja juz wysprzedalem zawodnikow z Grodziska po tym meczu Szymkowiak za Mile Zielinski za Sablika Sokolowski (II) za Zajaca dobrze zrobilem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kpodk Re: Groclin sie sypie 23.04.04, 22:48 Z zakupem Szymkowiaka to sie troche pospieszyłeś, 7 żółta kartka i odpoczynek w nastepnym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio.d Re: Groclin sie sypie 23.04.04, 22:57 A ka kupuje właśnie zawodnkow z groclinu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
majkisek Re: Groclin sie sypie 24.04.04, 00:39 krzysio.d napisał: > A ka kupuje właśnie zawodnkow z groclinu:-) > Rozumiem, ze jezeli ich sprzedawac to juz teraz ale jak chcesz kupowac to czemu nie zaczekasz do poniedzialku?? Ich ceny na pewno spadna wiec tylko tracisz kase. Nie mowiac juz o tym ze nie wiesz jak zagraja inne zespoly. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio.d Re: Groclin sie sypie 24.04.04, 08:24 majkisek napisał: > Rozumiem, ze jezeli ich sprzedawac to juz teraz ale jak chcesz kupowac to czemu > > nie zaczekasz do poniedzialku?? Ich ceny na pewno spadna wiec tylko tracisz > kase. Nie mowiac juz o tym ze nie wiesz jak zagraja inne zespoly. Ja napisałem że kupie zawodników Groclinu, a nie kupiłem zawodników Groclinu, kiedyś muszą wyjść z dołku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
majkisek Re: Groclin sie sypie 24.04.04, 09:01 Spoko, rozumiem juz Twoja koncepcje ;] Zmylilo mnie tylko "kupuje właśnie" co zinterpretowalem jako, wlasnie - w tej chwili. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś