Gość: gość portalu IP: 212.182.35.* 11.02.11, 09:19 Dajesz Robert wierzymy w Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kajtek Kubica to niepoważny facet.Zawodowiec z niego jak IP: *.bredband.comhem.se 11.02.11, 10:04 z koziej dupy sadło. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia . Może ten wypadek coś go nauczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Nas Re: Kubica to niepoważny facet.Zawodowiec z niego IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.11, 10:12 Kajtek bez majtek! O! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.30.tysiecy __ Robert, nie wracaj! Szkoda życia! ___ 11.02.11, 11:21 Robert, nie wracaj! Szkoda życia, by ciągle nim ryzykować dla chwili adrenaliny. Jest tyle fajnych rzeczy do zrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomerskn Re: Wypadek Kubicy. "Zrobię wszystko co w mojej m IP: 89.230.85.* 11.02.11, 10:07 Wyjdzie i wygra 3 wyścigi jeden za drugim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Wypadek Kubicy. "Zrobię wszystko co w mojej moc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 10:23 Chyba na PS-ie albo Xbox-ie :) Ale teraz przynajmniej wiadomo dlaczego po BMW wybrał taki marny zespół, bo to amatorzy i nic z nimi nie osiągnie a o Kubicy w McLarenie albo Ferrari można zapomnieć bo przecież Robercik musi się scigać w podwórkowych rajdach a tamci mu na to nie pozwolą. Głupi jest i nie potrafi docenić tego co udało mu się osiągnąć !!! Jak tak kocha rajdy to trzeba było zrobić jak Raikonen, wygrać mistrza w F1 i wtedy iść do rajdów ale WRC a nie jakichś amatorskich gdzie jeździ za darmo i niepotrzebnie ryzykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Kibic, jesteś żałosnym i zgorzkniałym człowiekiem. 11.02.11, 10:36 Sądząc po tonie twojej wypowiedzi, musisz być żałosnym i zgorzkniałym człowiekiem...współczuję Twoim najbliższym. Mimo to życzę Tobie wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dss Re: Wypadek Kubicy. "Zrobię wszystko co w mojej m IP: *.static.enta.net 11.02.11, 10:36 Niestety prawde piszesz. Wychodzi na to ze Robert dalej bedzie bral udzial w rajdach. W takiej sytuacji zaden zespol, ktory chce byc mistrzem nie bedzie z nim ryzykowal. Nie ma szan aby przeszedl do ferrari, mclarena czy redbula. Tam potrzebuja zawodnikow, ktorzy za kazda cene chca byc mistrzem f1. Niestety, Robert wychodzi z zalozenia ze wazniejsze jest spelnianie sie jako kierowca (ogolnie jak to w wywiadzie mowi) i byc szczesliwym. Z drugiej strony to chlopak ma te 6-7mln euro rocznie, jest tym osmym zawodnikiem w f1 i wychodzi z zalozenia ze to mu wystarcza. Wielu ludzi chce osignac tyle co on. Niestety dla nas polskich fanow f1 oznacza to tylko tyle ze musimy czekac na nastepnego 'kubice', ktory bedzie w stanie w 100% poswiecic sie wyscigom f1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Wypadek Kubicy. "Zrobię wszystko co w mojej m IP: *.internetia.net.pl 11.02.11, 10:48 Ty tam najwięcej wiesz co mu wystarcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fruuuuuuu Re: Wypadek Kubicy. "Zrobię wszystko co w mojej m IP: 83.238.5.* 11.02.11, 10:53 dss dajesz...naucz się jeździć jak Robert, poświęć się w 100% wyścigom F1 i zostań chociaż 5. kierowcą w stawce skoro to takie proste. Początek twego posta ok do momentu "Niestety, Robert wychodzi z zalozenia ze wazniejsze jest byc (...) szczesliwym." No ja nie mogę! To kto ma być szczęśliwy dzięki działaniom i wyborom Robrta: on czy dss i inni "polscy fani f1"? Wybrał tak, stało się jak stało i konsekwencje poniesie on a nie nikt inny więc skończcie z takim głupim gadaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wypadek Kubicy. "Zrobię wszystko co w mojej m IP: *.254.95.130.manx.net 11.02.11, 11:20 fruuuuuuu..nic dodać nic ująć...skoro rajdy dają Robertowi frajdę a do tego jak sam powiedział są też częścią jego przygotowań do startach w F1 to o co te wszystkie jęki i marudzenie?duży chłopak z niego(dosłownie i w przenośni ;-)) )więc nikt za rączkę prowadzić nie musi...ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dss Re: Wypadek Kubicy. "Zrobię wszystko co w mojej m IP: *.static.enta.net 11.02.11, 11:59 fruuuuuuu nigdzie nie napisalem ze bycie w top8 w f1 to prosta sprawa i nie ujmuje jego sukcesow, wrecz przeciwnie ja uwazam ze bycie kierowca f1 to jest WIELKI sukces i zycze mu by stanal na podium jeszcze nie raz. Jedyne co stwierdzilem to fakt ze tak na dobra sprawe to kubica sam sobie szkodzi jezdzac w rajdach i spowodowal ze ferrari zapewne siegnie po kogos innego jak podziekuja massie w 2012. Mysle nawet ze Rober nie zdaje sobie sprawy przed jaka szansa stanal. Jest on obecnie jednym z trzech najlepszych kierowcow w f1 i szkoda ze taki talent marnuje sie w renault. W dzisiejszym swiecie do tego aby byc mistrzem trzeba jezdzic szybkim samochodem bo sam telent nie wystarcza. Niestety jak juz napislem zadny inny team nie bedzie nim zainteresowany jak bedzie jedzil w rajdach. W gre wchodza za duze pieniadze i marka. Dla polskiego fana f1, ktory jedzi na wyscigi f1 od 10 lat to smutne, bo taki talent jak kubica nie czesto w polsce sie rodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Wypadek Kubicy. "Zrobię wszystko co w mojej m IP: *.217.146.194.generacja.pl 11.02.11, 12:30 Widzisz, a w Ferrari przymykają oczy na to że ich kierowcy jeżdzą sobie na nartach, a to równie niebezpieczny sport... W Red Bullu Webber sobie zorganiował rajd kolarski, w ktorym odniosł również kontuzje. Wiec myliłeś się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Wypadek Kubicy. "Zrobię wszystko co w mojej m IP: *.4web.pl 11.02.11, 10:48 Kubica to nie parweniusz, wierny sobie i temu co robi, chce wygrywać na swoich zasadach i dlatego jest po prostu kimś żałosny dupowłazie bez ikry i talentu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burro Muszę cie Michał poprawić, zeby była jasność IP: 85.222.116.* 11.02.11, 13:06 Kubica to nie parweniusz, jest wierny sobie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TP Wypadek Kubicy. "Zrobię wszystko co w mojej moc... IP: *.ip.netia.com.pl 11.02.11, 10:32 Miejmy nadzieję, że Robert Kubica będzie miał godziwą rentę, chyba, że komisja lekarska uzna, że jest zdolny do pracy. W końcu praca stróża nie wymaga ani zbyt sprawnych rąk i nóg. Powodzenia Robert, trzymamy za Ciebie kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_i_ch... Wypadek Kubicy. "Zrobię wszystko co w mojej moc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 10:40 Robert pie...to!! wsiadaj w jakąś rajdówkę lub inny BOLID z pie...ięciem!! adrenalina czeka jak i potwierdzenie Twojej zajebistości!! przyjebiesz w coś i będzie fajnie - wszyscy będą płakać, czególnie stece i takie po za tym dobrze mieć temat zastępczy do tego, co wyrabia po, sld czy inne pisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wypadek Kubicy. "Zrobię wszystko co w mojej m IP: *.254.95.130.manx.net 11.02.11, 11:22 dobre,dobre ;-))ość w gardle dla narzekających ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matys Polskie piekiełko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.11, 11:21 Znowu wystartowało piekiełko, będziecie teraz prezentować swoje mądrości. Powinien.... - nie powinien..... . Dlaczego zamiast 3mać kciuki za szybkki powrót Robera do sportu, opluwacie go i nazywacie chłystkiem "nieprofesionalnym", bo wystartował w rajdzie dla amatorów? Co w tym złego do cholery !!! To chyba ostatni kierowca w całym biznesie F1, WRC itp. który wystartowałby pewnie nawet w rajdzie wokół waszej WIOCHY gdyby był to ciekawy rajd. BANDA BARANÓW Z KOMPLEKSAMI... TYLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Polskie piekiełko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 11:25 wracaj do grania na xboxie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: Wypadek Kubicy. "Zrobię wszystko co w mojej m IP: *.toya.net.pl 11.02.11, 11:22 Kubica sie juz skonczyl tak jak Malysz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burro Re: Wypadek Kubicy. "Zrobię wszystko co w mojej m IP: 85.222.116.* 11.02.11, 13:10 Gość portalu: sea napisał(a): > Kubica sie juz skonczyl tak jak Malysz...:) w przeciwieństwie do ciebie - nigdy sie nie zacząłeś. I nie zaczniesz Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta.zastepcza nie rozumiem zakazu udziału w rajdach 11.02.11, 11:24 Faktycznie, kierowca powinien wszechstronnie doskonalić umiejętności, i tak dla kierowcy F1 udział w rajdach samochodowych winien być dozwolony właśnie ze względu na rozwój zawodowy - bo w końcu z tych wyścigów żyje... to jego nie tylko pasja, ale i praca, wiec doskonalenie umiejętności jest jak najbardziej na miejscu. A przecież równie dobrze mógłby rozbić bolid F1 i tak samo być teraz składanym przez lekarzy w szpitalu. I skutek byłby ten sam, co w przypadku kraksy w rajdzie. To są po prostu wypadki losowe. Panu Kubicy życzę dużo zdrowia i dalszych sukcesów sportowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: nie rozumiem zakazu udziału w rajdach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 11:33 nie porównuj poziomu bezpieczeństwa w rajdach i w f1 - to całkiem inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info0 Widać, że się nie znasz. F1 a WRC to 2 różne IP: *.toya.net.pl 11.02.11, 11:49 dyscypliny. W F1 może sobie zapieprzać ile chce najwyżej wleci w piach, bandę i w 90% przypadków wyjdzie z tego cały. W WRC błędy nie są już tak wybaczane. Trzeba też wziąć pod uwagę fakt, że w WRC odpowiadasz nie tylko za swoje życie, ale za życie pilota również. 100% koncentracji przez odcinek który ma zazwyczaj ok 15km jest sztuką dzięki której, Sebastien Loeb się wybił na tle konkurencji. To maszynka do wygrywania. Niestety on jest dużo lepszy niż reszta i w tym co zrobił przebił Schumachera (7x Mistrzostwo w WRC :D). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Maluch a nie skoda!!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.11, 12:07 Właśnie jak na ironie koleś jest bardziej bezpieczny w f1 gdzie może rąbnąć w ścianę z 300km na blacie, niż w tej skodzie wielkości malucha rozbił się z prędkością 70km i dużo nie brakowało a by nie wyszedł z tego xD trochę to głupie ... Odpowiedz Link Zgłoś
woorycz Wypadek Kubicy. "Zrobię wszystko co w mojej moc... 11.02.11, 12:40 Czytam te komentarze i jest mi przykro. Wiekrzość tu wypowiadających się najprawdopodobniej nie ma żadnej pasji i dlatego nie potrafią zrozumieć człowieka, dla którego ściganie się to nie tylko praca ale też wielkie hobby. Jesteście dla niego tacy nimili ponieważ nie spełnił waszych oczekiwań. Nie potraficie sami odnieść jakiegokolwiek sukcesu więc liczyliście, że on za was to zrobi, tak jak zrobią to za was piłkarze, skoczkowie narciarscy itd. Dla niego ten wypadek to wielki dramat. Całe Jego życie to inwestycja w ten sport, a wy będziecie Mu teraz zażucać, że jest "głupi bo nie potrafi docenić tego co osiągną", że"z drugiej strony to chlopak ma te 6-7mln euro rocznie, jest tym osmym zawodnikiem w f1 i wychodzi z zalozenia ze to mu wystarcza". Żałosne. Gówno wiecie i gó... piszecie. Nikt od niego lepiej nie wie ile osiągną, a gdyby na pieniądze były na pierwszym miejscu to nie jeździłby w rajdach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: === Zrobi wszystko co w jego mocy i jeszcze więcej... IP: *.128.11.218.static.crowley.pl 11.02.11, 15:38 Cieszę się, że ktoś tak napisał w zalewie tych żałosnych komentarzy. Miałem okazję zetknąć się z Kubicą i naprawdę nigdy nie spotkałem człowieka o takiej ambicji, tak konsekwentnego w działaniu i tak wymagającego w stosunku do siebie. W tej chwili oprócz tego, że strasznie cierpi fizycznie, jestem pewien, że najbardziej boli go nie świadomość swoich obrażeń tylko świadomość, że straci sezon, który mógł go przybliżyć do celu. On jest silniejszy od samego siebie i tylko własna bezgraniczna determinacja może mu zagrozić. Ale co wy z tego rozumiecie, żałośni krytykanci... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawa_potrzeba Re: Wypadek Kubicy. "Zrobię wszystko co w mojej m 11.02.11, 12:41 Czyli nowy pan bozia jpII z kasku nie uchronil? Moze nowy medalik z jego jucha i szmatka, przepraszam szatka to zrobi? Nekrofilizm;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burro Re: Wypadek Kubicy. "Zrobię wszystko co w mojej m IP: 85.222.116.* 11.02.11, 13:16 a ty jesteś durna ci.pa żadnej płci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: === Re: Wypadek Kubicy. "Zrobię wszystko co w mojej m IP: *.128.11.218.static.crowley.pl 11.02.11, 15:39 Kiedy czytam takie teksty to jestem za wsteczną aborcją Odpowiedz Link Zgłoś