Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto waszym zdaniem wygra LM?

IP: *.acn.waw.pl 25.02.02, 15:03
    Moim zdaniem faworytami są:
    1.Real M.
    2.Barcelona
    3.Juventus
    4.Man Utd
    5.Dep.La Coruna
    6.Liverpool
    7.Bayern
    8.Arsenal
    9.Leverkusen
    10.Boavista i Nantes

A waszym zdaniem?
    Pzdr.Mikołaj
    Obserwuj wątek
      • campo Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? 25.02.02, 18:16
        Oczywiście że wygra Real!
        W finale chętnie bym widział Barcelone, lub Juventus. Oba kluby mają bardzo
        duże szanse by tam się znaleść, lecz o wygraniu przez nie tego najważniejszego
        meczu sezonu nie może byc mowy...:-)))

Jezeli do finału wejdzie ktoś z w/w trojki będzie to niespodzianka.

Pzdr.
        • Gość: Balzer Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 18:19
          Real i Juventus beda w finale, ale wygra Juve. Dzieki Trezeguetowi.
          • Gość: szcz Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.czes.gazeta.pl 25.02.02, 18:21
            Real wydaje się najsilniejszy
            • Gość: Hak Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.proxy.aol.com 25.02.02, 22:15
              Ach,wszystkie druzyny sa rowno silne. Zalezec bedzie od szczescia i
              od ..sedziow!
              • kezlok Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? 25.02.02, 22:20
                Myslę, że najlepszy byłby finał Juve-MU, a wygra lepszy...
                • Gość: sebek Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.devs.futuro.pl 25.02.02, 22:45
                  Finał? Barcelona - Real! Wygra Barca oczywiście:)
          • Gość: MARIAN Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: 195.94.201.* 02.03.02, 18:30
            LM może wygrać tylko MAN UNITED. W FINALE POKONA 2:0 REAL lub JUVENTUS
          • Gość: Giermek Real i reszta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.02, 19:09
            Real zagra z Manchesterem albo Deportivo i wygra. Nikt nie potrafi się
            mobilizować na ważne mecze jak Real!
        • Gość: Luxc Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: 213.17.164.* 26.02.02, 18:50
          campo napisał(a):

> Oczywiście że wygra Real!
          > W finale chętnie bym widział Barcelone, lub Juventus. Oba kluby mają bardzo
          > duże szanse by tam się znaleść, lecz o wygraniu przez nie tego najważniejszego
          > meczu sezonu nie może byc mowy...:-)))
          >
          > Jezeli do finału wejdzie ktoś z w/w trojki będzie to niespodzianka.
          >
          > Pzdr.

Sorry Campo ale jesli mógłbyś wyjaśnić o co ci chodziło to byłbym wdzięczny :)
          Najpierw piszesz, że w finale będzie Real i Juve ew. "Basra" a potem, że jak ktoś
          z nich wejdzie do finału to będzie to niespodzianka. Albo jesteś chory (jak ja
          tydzień temu, kiedy nie potrafiłem odróżnić wtorku od niedzieli :) albo
          zapomniałeś wstawić "nie" i na to bym stawiał :)
          "Jezeli do finału wejdzie ktoś z w/w trojki NIE będzie to niespodzianka" - jak
          podejrzewam, tak to powinno wyglądać, nieważne.

Ja też chętnie w finale widziałbym Juventus, ale chyba jednak go nie zobaczę :(
          Stawiam na przyszły sezon dla Juve, a ten niech już weźmie sobie Twój wypchany
          forsą Real, Raul, czy jak mu tam :)))
          pozdr
          • Gość: Fan :-) IP: *.pw.edu.pl 27.02.02, 21:32
            Jakby Juve nie bylo wypchane forsa ?!
        • Gość: BOCZEK Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.chello.pl 04.03.02, 22:09
          OCZYWISCIE ZE WYGRA REAL MADRYT NIE MA LEPSZEGO KLUBU W ROZGRYWKACH CHAMPIONS
          LEAGUE. BO GDYBY BYLA LEGIA TO WYGRALA BY TO CALE PRZEDSTAWIENIE.
          • Gość: ??? Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.lanl.gov 04.03.02, 22:33
            Gość portalu: BOCZEK napisał(a):

> BO GDYBY BYLA LEGIA TO WYGRALA BY TO CALE
            PRZEDSTAWIENIE.

Legia?

Moze w klocki bo w pilke nozna to ciezko bylo by jej
            uzyskac cos wiecj niz w ostanim meczu pucharowym w
            Hiszpanii (no chyba ze Pisz i Podbrozny zechcieli by
            powrocic do skladu ...)
      • Gość: dexter do Mik IP: *.astercity.net / 10.128.138.* 26.02.02, 01:04
        Niezły z Ciebie ekspert skoro stawiasz Nantes czy Boavistę przed Romą, której
        yu wogóle nie umieściłeś...
        • Gość: wojtek Re: do Mik IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 03:03
          i jeszcze niska pozycja monachium,leverkusen,arsenalu
          liverpool jest słaby i nie dotrze do finału,może nawet nie wyjść z grupy
      • Gość: Mikołaj Do dextera IP: *.acn.waw.pl 26.02.02, 09:02
        Poprawiona wersja:
        1.Real M.
        2.Barcelona
        3.Juventus
        4.Man Utd
        5.Dep.La Coruna i Roma
        6.Liverpool
        7.Arsenal
        8.Bayern ( przechodzi kryzys , a wygrana 6:0 ze słabym Cottbus nic nie mówi)
        9.Leverkusen
        10.Boavista i Nantes

Pzdr.Mikołaj

• Gość: aimarek tylko nie Bayern!!! IP: 212.191.66.* 26.02.02, 17:44
          Obawiam się, że właśnie tak może się stać. W finale Bayern spotka się z MU lub
          Romą. Oczywiście najpiękniej byłoby gdyby do finału weszli Liverpool i
          Panathinaikos, albo któryś z pięknie grających hiszpańskich zespołów, ale jak
          znam życie to pewnie znowu zatriumfuje "niemiecka solidność".
          • Gość: MUFAN Re: tylko nie Bayern!!! IP: 168.143.112.* 26.02.02, 18:33
            Gość portalu: aimarek napisał(a):

> weszli Liverpool i
            > Panathinaikos, albo któryś z pięknie grających
            > hiszpańskich zespołów, ale jak

Uważasz że Liverpool gra "pięknie" czy ja czegoś nie
            zrozumiałem? Stawiasz że finał MU-Bayern byłby nudny a
            czy ty wogóle widziałeś jakiś mecz liverpoolu z silnym
            przeciwnikiem? Siedzą u siebie na połowie i czekają na
            kontry. To ma być piękna gra??? A Panathinaikos? Jak
            można kibicować klubowi w którym tak kurewsko traktują
            naszych reprezentantów???
            • Gość: aimarek Re: tylko nie Bayern!!! IP: 212.191.66.* 27.02.02, 10:01
              Gość portalu: MUFAN napisał(a):

> Gość portalu: aimarek napisał(a):
              >
              > > weszli Liverpool i
              > > Panathinaikos, albo któryś z pięknie grających
              > > hiszpańskich zespołów, ale jak
              >
              > Uważasz że Liverpool gra "pięknie" czy ja czegoś nie
              > zrozumiałem? Stawiasz że finał MU-Bayern byłby nudny a
              > czy ty wogóle widziałeś jakiś mecz liverpoolu z silnym
              > przeciwnikiem? Siedzą u siebie na połowie i czekają na
              > kontry. To ma być piękna gra??? A Panathinaikos? Jak
              > można kibicować klubowi w którym tak kurewsko traktują
              > naszych reprezentantów???

Człowieku, wyluzuj. Napisałem, że pięknie grają hiszpańskie zespoły: Real, Depor,
              Barca. Gdyby wszedł Liverpool lub Panathinaikos to cieszyłbym się, bo tam grają
              Polacy. Olisadebe wcale nie jest kurewsko traktowany. Po prostu jest teraz w
              słabszej formie i tyle.
              Nie napisałem też, że finał Bayern-MU byłby nudny. Pamiętam, że gdy te zespoły
              spotkały się kilka lat temu to mieliśmy wspaniały, dramatyczny mecz. Tym niemniej
              nie jestem kibicem MU i wcale nie uważam, że na dzień dzisiejszy prezentują jakąś
              szczególnie efektowną piłkę. Liverpool to też nie artyści, ale im kibicuję. Mam
              chyba do tego prawo. A Ty, drogi MUFANIE uważniej czytaj posty i nie dorabiaj do
              nich treści, których tam nie ma.

• Gość: Giermek Barcelona?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.02, 19:12
          Jaka Barcelona?! Ona nie ma szans z Deportivo ani MU. Nie skreślajcie też za
          wcześnie Romy i Arsenalu, chociaż na wygraną mają bardzo małe szanse.
      • Gość: Al Bundy Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.02, 18:10
        REAL MADRYD

I wszystko jasne ;)
        • pc REAL 26.02.02, 19:25
          Myślę że Mikołaj, Campo, Szcz, Luxc (jeżeli chodzi o ten sezon) i Al Bundy mają
          rację.

Balzer i Sebek mają rację hmm... połowicznie. :-)

No, w sumie gdyby wygrało MU to też bym się nie zmartwił.

Pozdr.
          • Gość: DOMOL Re: REAL IP: *.co.ae.katowice.pl 27.02.02, 18:51
            ROMA, BARCA, ARSENAL CZYLI KTOS Z WIELKIEJ TROJCY!!!
      • Gość: Fan Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.pw.edu.pl 27.02.02, 21:30
        RKS Radomsko
      • Gość: ziomal Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: 212.182.102.* 27.02.02, 21:39
        przede wszytskim wielki jak zawsze REAL MADRYT.WYGRAL W 98,2000 WIEC TERAZ
        PASUJE 2002 ZEBY BYLO CO 2 LATA.w ostatecznosci moga wygrac (w przypadku
        jakiegos cudu w postaci odpadniecia krolewskich)barca albo deportivo.bo
        hiszpanskie druzyny sa po prostu zajebiste!!!!!
        • Gość: label Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.mw.mil.pl / 10.51.32.* 28.02.02, 08:16
          finał : Arsenal : Real , wygra oczywiscie Real
          • Gość: Leon Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.london-oratory.org 28.02.02, 09:16
            Moim zdaniem final bedzie Roma - Real/Deportivo i wygraja Wlosi bo beda grali
            effektiwniejsza pilke niz Hiszpanie. MU ma za slaba obrone a Arsenal gra
            poprostu slabo poza Highbury.

Pozdr
      • Gość: Robert Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.internetia.pl 28.02.02, 09:21
        Podobniejak Ty uważam że wygraćpowinna jakaś drużyna hiszpańska tj.Real,Deportivo lub Barcelona
        .Jednak przy tak bardzo wyrównanym poziomie o wyniku w dwumeczach i finale decydować dędzie
        dyspozycja dnia, nawet dyspozycja jednego piłkarza.
        Jednak gdyby Liga M była zwykłąligą to supremacja hiszpańskich zespołów byłaby faktem.
      • Gość: Bełkot Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.teleton.pl 28.02.02, 13:31
        Lige Mistrzow wygra oczywiscie MANCHESTER UNITED! Glory Glory MAN UTD!!!!!!!
        • Gość: Leon Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.london-oratory.org 28.02.02, 17:38
          Nie gadaj glupot MU w tym roku nic nie wygra. To ze groma Nantes o niczym nie
          swiadczy. Francuzji dwa razy uderzyli w poprzeczke. Z taka obrona Roma lub Real
          latwo sobie poradza.

Pozdr

• Gość: luca Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: 212.14.10.* 01.03.02, 16:10
            Atak Del Piero-Trezeguet i wszystko jasne.
      • Gość: spirytus Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.chello.pl 01.03.02, 16:09
        Lache kłade na LM, bo powinna się nazywać Ligą Miliarderów. Znowu wygra pewnie
        Real MU, albo nie daj boże Bayern. Szkoda, że jeszcze nie dają tym zespołom na
        wstępie każdej rundy 3 punktów, albo mecze nie zaczynają sie od stanu 1-0, czy
        innego tam przeliczanego na podstawie rankingów i innych debilnych
        przeliczników. Złodziejstwo tego szajsu jest tym większe, że przynosi klubom
        dodatkowe ogromne zyski, więc bogaci bogacą się jeszcze bardziej. Dosyć mam już
        tego kółeczka wzajemnej adoracji i szczerze mówiąc dużo bardziej interesuje
        mnie jak zakończą się rozgrywki na szczeblu krajowym. Wiele osób krytykuje
        propozycje stworzenia Euroligi na kształt NBA, mnie osobiście też średnio się
        to podoba, ale prawdę mówiąc, obecnie sprawy zabrnęły tak daleko, że to
        rozwiązanie byłoby chyba po prostu najuczciwsze. Jedyna nadzieja, że
        rozdmuchany do granic możliwości tak zwany futbolowy biznes zaczyna powoli
        puchnąc (vide liga Włoska, gdzie tak na marginesie ten cały biznes zaczał się
        najwcześniej, więc i czkawka odbija się pierwsza) w końcu pęknie i wszystko
        wróci do normy. Oby tak było amen.
      • Gość: Fiszka Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: 2.4.STABLE* / 10.101.1.* 01.03.02, 17:20
        A gdzie Roma????
        • Gość: Mikołaj Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.acn.waw.pl 01.03.02, 17:24
          Gość portalu: Fiszka napisał(a):

> A gdzie Roma????

W wątku pt.Do dexstera.
      • Gość: bandit Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 01.03.02, 18:35
        1. Real
        2. Barcelona
        3. Liverpool
        4. Man Utd
        5. Roma
        6. Deportivo
        7. Bayern
        8. Juventus
        9. Galatasaray
        10. Nantes
      • dawidb Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? 02.03.02, 12:47
        Moim zdaniem do ćwierćfinałów awansują (z uwzględnieniem miejsc w grupie):

Grupa A Grupa B Grupa C Grupa D
        1. MU 1. Roma 1. Real 1. Deportivo
        2. Bayern 2. Barcelona 2. Porto 2. Arsenal

Największe szanse mają:
        1. MU
        2. Real
        3. Deportivo
        4. Arsenal
        5. BarcelonaBayern
        6. Bayern
        7. Roma
        8. Porto

Pozdrawiam!

• Gość: Sven Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 22:08
          Lige Mistrzow wygra wg mnie Bayern Monachium. Wierze w to, ze do zwyciestwa
          poprowadzi Effe. Natomiast niedlugo wraca Salihamidzic i FCB bedzie bardzo
          grozny!
      • Gość: dolfuss Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 02.03.02, 23:34
        Gość portalu: Mikołaj napisał(a):

> Moim zdaniem faworytami są:
        > 1.Real M.
        > 2.Barcelona
        > 3.Juventus
        > 4.Man Utd
        > 5.Dep.La Coruna
        > 6.Liverpool
        > 7.Bayern
        > 8.Arsenal
        > 9.Leverkusen
        > 10.Boavista i Nantes
        >
        > A waszym zdaniem?
        > Pzdr.Mikołaj

Ja obstawiam finał Juve(Deportivo)- MU. nie lekceważcie jednak Dudka i spółki.
        Pokonają Barcelonę na ich terenie. A jest jeszcze Roma!
      • Gość: ludz Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.acn.waw.pl 03.03.02, 22:28
        LEGIA....ha ha
        • Gość: rcube Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.chello.pl 03.03.02, 22:33
          Adam Małysz
      • Gość: Rafał Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 23:02
        Chciałbym, żeby wygrał Arsenal lub Liverpool, ale realnie rzecz ujmując -
        najpoważniejszym kandydatem wydaje się Real Madryt :( Jedynym plusem tej
        sytuacji jest fakt, że wielki Zizou w końcu wygra Ligę Mistrzów, co mu się od
        dawna należało.
      • Gość: gazza Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 22:40
        ja tam jak zwykle stawiam na warszawską delcinke
      • Gość: Paweł Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 12:35
        1.Real Madryt
        2.Roma
        3.Arsenal
        4.Manchester Utd.
        5.Barcelona
        6.Juventus
        7.Deportivo
        8.Bayern
        9.Galata. Stambuł
        10.Panathinaikos

Pozdrowienia.
        • Gość: hubi Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.chello.pl 05.03.02, 19:09
          Manchester United. Wspaniała drużyna z charkateem. Nie ma słabym punktów, tylko
          kataklizm mógłby im przeszkodzić. Forza Manu
      • Gość: Paweł1 Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.03.02, 21:24
        Mam nadzieję, że Barcelona.
      • mariog Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? 06.03.02, 15:39
        Oczywiście Arsenal Londyn bo jest najlepszy na świecie.
        • Gość: TC2000 Re: Kto waszym zdaniem wygra LM? IP: 157.25.152.* 06.03.02, 18:25
          Nie wiem kto wygra, ale ja chciałbym zobaczyć finał Real - Arsenal i wygraną
          Anglikow (choć patrząc na ilość obcokrajowców w tej drużynie nie jest to chyba
          najlepsze określenie)
      • Gość: Posen32 Liga Mistrzów jest nudna IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 06.03.02, 22:12
        W tym roku Ligę Mistrzów pewnie wygra Real, nie chodzi nawet o cykl dwuletni,
        który miałby wypełnić (1998-2000-2002), ale o mobilizację związaną ze stuleciem
        klubu.

Głównym problemem jest chyba jednak nie tegoroczny zwycięzca, ale cała
        przyszłość pucharów. Kto widział trybuny El Riazor podczas meczu Deportivo-
        Juventus, a kto wie jak one wyglądają podczas spotkan ligowych, nawet takich z
        Malagą, ten wie co mam na myśli. Champions League idzie w bardzo złym kierunku
        i jeśli UEFA czegoś nie zmieni, będzie z tym interesem kiepsko.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka