Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CO WY CHCECIE OD LEGII??

IP: *.astercity.net / 10.128.138.* 28.02.02, 21:46
    Faktem jest, że Legia, czy to się komuś podoba, czy nie, jest w ostatnich
    latach jednym z najlepszych polskich klubów, a obecnie zajmuje 2 miejsce w
    lidze z 2 punktami straty do Wisły. Resztę zweryfikuje boisko. Tymczasem
    NIEKTÓRZY forumowicze starają się zrobić z niej drużynę kompletnych
    niudaczników piłkarskich. Znowu ktoś się pewnie przyczepi, ale nie można nazwać
    tego inaczej niż KOMPLEKSY. Nie chodzi mi o to, że każdy kto napisze coś
    przeciw Legii od razu ma kompleksy, szanuję również i te opinie, ale wtedy
    jesli one są rozsądne,a nie są zlepkiem jakichś głupot. Tymczasem można było
    przeczytać na tym forum, że Legia to jest już nawet gorsza od Radomska
    (wzmocnionego, ale bez przesady). Trochę rozsądku by się niektórym przydało.
    pozdr.
    Obserwuj wątek
      • Gość: neutrum Re: CO WY CHCECIE OD LEGII?? IP: 192.168.5.* 28.02.02, 22:11

Mamy kompleksy...

przecież to kibice Legii są najlepsi w Europie a nie my.
        • Gość: Kraqs Re: CO WY CHCECIE OD LEGII?? IP: 217.98.233.* 28.02.02, 22:18
          Gość portalu: neutrum napisał(a):

>
          > Mamy kompleksy...
          >
          > przecież to kibice Legii są najlepsi w Europie a nie my.

Jasne,
          to Legia ma najwspanialszy stadion, najlepszych kibicow, najwiekszy potencjal,
          najwierniejszych fanow i w ogole wszystko naj, naj, naj, naj, naj, naj, naj, naj,
          naj, naj, naj, naj, naj.
          A caly swiat ma wobec niej KOMPLEKSY. Oczywiscie w pelni zasluzone, bo jakzez by
          inaczej, przeciez to stolica!!!!!!

Zalosne.
          • Gość: dexter Re: CO WY CHCECIE OD LEGII?? IP: *.astercity.net / 10.128.138.* 28.02.02, 22:43
            Najpierw przeczytaj o czym pisałem, bo chyba mnie kompletnie nie zrozumiałeś.
            Dla takich jak Ty specjalnie zaznaczyłem słowo NIEKTÓRZY. Może czytaj
            dokładniej, a dopiero potem coś pisz.
          • Gość: kajo95 Re: CO WY CHCECIE OD LEGII?? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 07:56
            Gość portalu: Kraqs napisał(a):

> Gość portalu: neutrum napisał(a):
            >
            > >
            > > Mamy kompleksy...
            > >
            > > przecież to kibice Legii są najlepsi w Europie a nie my.
            >
            > Jasne,
            > to Legia ma najwspanialszy stadion, najlepszych kibicow, najwiekszy potencjal,
            > najwierniejszych fanow i w ogole wszystko naj, naj, naj, naj, naj, naj, naj, na
            > j,
            > naj, naj, naj, naj, naj.
            > A caly swiat ma wobec niej KOMPLEKSY. Oczywiscie w pelni zasluzone, bo jakzez b
            > y
            > inaczej, przeciez to stolica!!!!!!
            >
            > Zalosne.

oczywiście, że naj. pochwal sie lepiej swoim klubem i swoimi kibicami anonimowy
            baranie!
            • Gość: Kraqs Re: CO WY CHCECIE OD LEGII?? IP: 217.98.233.* 01.03.02, 10:03
              Gość portalu: kajo95 napisał(a):

> pochwal sie lepiej swoim klubem i swoimi kibicami anonimowy
              >
              > baranie

Ja sie nie musze chwalic, wystarczy ze powiem ze kibicuje Wisle Krakow.
              • Gość: kajo95 Re: CO WY CHCECIE OD LEGII?? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 11:01
                Gość portalu: Kraqs napisał(a):

> Gość portalu: kajo95 napisał(a):
                >
                > > pochwal sie lepiej swoim klubem i swoimi kibicami anonimowy
                > >
                > > baranie
                >
                >
                > Ja sie nie musze chwalic, wystarczy ze powiem ze kibicuje Wisle Krakow.

więc mi wystarczy powiedzieć, że legia ma lepszych kibiców i lepszy stadion a czy
                ma lepszą drużynę okaże sie na boisku za 2 tygodnie.
        • Gość: kajo95 Re: CO WY CHCECIE OD LEGII?? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 07:55

>
          > Mamy kompleksy...
          >
          > przecież to kibice Legii są najlepsi w Europie a nie my.

a wy to kto?
          • Gość: neutrum Re: CO WY CHCECIE OD LEGII?? IP: 192.168.5.* 01.03.02, 15:09
            Gość portalu: kajo95 napisał(a):

> Gość portalu: neutrum napisał(a):
            >
            > >
            > > Mamy kompleksy...
            > >
            > > przecież to kibice Legii są najlepsi w Europie a nie my.

>
            > a wy to kto?

A czy to ma jakiekolwiek znaczenie?
            Przecież bez względu na to co NAPISZEMY, i tak wyjdą NASZE kompleksy wobec Legii.

Poczucie realizmu kibiców Legii jest niesamowite...

pzdr
            • Gość: dexter Re: CO WY CHCECIE OD LEGII?? IP: *.astercity.net / 10.128.138.* 01.03.02, 15:17
              Jak byś sie nauczył czytać też by było miło.
            • Gość: kajo95 Re: CO WY CHCECIE OD LEGII?? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 17:45

> Gość portalu: kajo95 napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: neutrum napisał(a):
              > >
              > > >
              > > > Mamy kompleksy...
              > > >
              > > > przecież to kibice Legii są najlepsi w Europie a nie my.
              >
              >
              >
              >
              >
              > >
              > > a wy to kto?
              >
              >
              >
              > A czy to ma jakiekolwiek znaczenie?
              > Przecież bez względu na to co NAPISZEMY, i tak wyjdą NASZE kompleksy wobec Legi
              > i.
              >
              > Poczucie realizmu kibiców Legii jest niesamowite...
              >
              > pzdr

poczucie realizmu kibiców legii a przynajmniej moje jest normalne bo nie ukrywam
              z kim sympatyzuję a ty dopierdalasz legii działając w interesie WAS czyli jedynie
              słusznych i najlepszych kibiców, tak? tylko kibiców kogo? pewnie nikogo! więc
              czep sie pogoni świebodzin! pewnie tyle masz o niej pojęcia co i o legii ale
              przynajmniej będziesz oryginalniejszy od całej reszty upatrującej w legii głównej
              przyczyny miernoty naszej ligowej piłki.
              • Gość: neutrum Re: CO WY CHCECIE OD LEGII?? IP: 192.168.5.* 01.03.02, 18:40
                widzisz kajo95, zbyt częste przebywanie na forum chyba Ci nie służy.

Na pewno nie jest tak, że Legii nie należy się żadna krytyka. Celowo nie podaję
                nazwy klubu któremu kibicuję ponieważ wątek dotyczy Legii Warszawa. Poza tym na
                szybkiej ripoście typu: 'a u was jest jeszcze gorzej', wcale mi nie zależy.

Jeżeli chodzi o brak realizmu to wszystkim kibicom go brakuje (mnie oczywiście
                też), ale zwróciłem uwagę, że kibice Legii są zupełnie niepoprawnymi
                optymistami. Przyznaj kajo95, który klub częściej rozczarowywał swoich kibiców?

choć go nie lubię to:
                www.sports.pl/index.phtml?show=1&s=230&ns=5441

pozdrawiam
                • Gość: koro odwal się od kajo95 baranie IP: *.pl 01.03.02, 20:26
                  odwalcie sie też od legii(kibiców)bo dexter wcale nie napisał że kto nie
                  kibicuje legii ten ma kompleksy
                • Gość: kajo95 Re: CO WY CHCECIE OD LEGII?? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 14:01

> widzisz kajo95, zbyt częste przebywanie na forum chyba Ci nie służy.
                  >
                  > Na pewno nie jest tak, że Legii nie należy się żadna krytyka. Celowo nie podaję
                  >
                  > nazwy klubu któremu kibicuję ponieważ wątek dotyczy Legii Warszawa. Poza tym na
                  >
                  > szybkiej ripoście typu: 'a u was jest jeszcze gorzej', wcale mi nie zależy.
                  >
                  > Jeżeli chodzi o brak realizmu to wszystkim kibicom go brakuje (mnie oczywiście
                  > też), ale zwróciłem uwagę, że kibice Legii są zupełnie niepoprawnymi
                  > optymistami. Przyznaj kajo95, który klub częściej rozczarowywał swoich kibiców?
                  >
                  > choć go nie lubię to:
                  > www.sports.pl/index.phtml?show=1&s=230&ns=5441
                  >
                  > pozdrawiam

facet! a gdzie na tym forum można spotkać rzeczową krytykę legii? tutaj każda
                  krytyka polega na wytykaniu legii sposobu w jaki pozyskiwała w prl piłkarzy i
                  wypominaniu, że banda debili mieniących się kibicami legii spaliła swój stadion.
                  piszesz, że kibice legii są niepoprawnymi optymistami. być może ale mam to
                  szczęście, że kibicuję drużynie, która mimo wszystko pozwala mi ten optymizm mieć
                  przed rozpoczęciem każdego sezonu bo czy się to komuś podoba czy nie od wielu,
                  wielu lat legia jest zespołem, który ma potencjał i możliwości aby walczyć o
                  najwyższe cele w lidze. a to, że legia często rozczarowuje? wybacz ale prawdziwy
                  kibic a wielu takich legia ma jest ze swoim klubem na dobre i na złe. nie sztuka
                  sympatyzować z klubem, który aktualnie jest na topie, ma pieniądze i ma bogatego
                  sponsora. zauważyłem, że prawdziwych kibiców (takich jak juz pisałem na dobre i
                  na złe) to ma w polsce jedynie legia i lech a reszta to w zależności od
                  koniunktury. mam dziwne wrażenie, że większość adwersarzy mieniących się kibicami
                  wisły zostało jej kibicami od momentu pojawienia się na reymonta telefoniki.
                  jakoś nie widzę na forum kibiców widzewa, łks czy też innych klubów. za to sami
                  wiślacy. ciekawe komu będziecie kibicować jak cupiał zabierze swoje zabawki z
                  reymonta gdyby okazało się że wisła nie zagra w lidze mistrzów. no cóż, nie ma
                  się co dziwić - lepiej kibicować zwycięzcom niż pokonanym...
                  • Gość: neutrum Re: CO WY CHCECIE OD LEGII?? IP: 192.168.5.* 02.03.02, 15:38
                    ok, przekonałeś mnie

od dziś złego słowa na Legię nie powiem. Nawet jeżeli miałaby to być rzeczowa
                    krytyka.

P.S. Lepiej jest chyba bluzgać na forum

pzdr
      • Gość: maciekl Re: CO WY CHCECIE OD LEGII?? IP: *.internetia.pl 01.03.02, 09:05
        Gość portalu: LEG-FAN napisał(a):

> Gos´c´ portalu: Cyfra napisa?(a):
        >
        > > Gos´c´ portalu: max napisa?(a):
        > >
        > > > a co Ty tu za farmazony gadasz gdzie Józwiak do Legii chyba ci sie ko
        > lego
        > > z
        > > > Radomskiem pomyli?o cos..
        > >
        > > Radomsko,obecnie ma mocniejszy sklad niz Legia!
        >
        > W jakiej formacji?????????????
        >

W formacji chłopca noszącego za piłkarzami buty.
        Wezwany do tablicy tłumaczę,problem Radomska wywołali kibice z Legii - Radomsko jako synonim
        słabeusza - i dlatego pozwoliłem sobie porównać Radomsko i Legię.Dokonałem kilku nadużyć i
        okazało się że Radomsko niejest takie słabe aLegia takawielka też nie jest
        Rzecz jasna nie mam wątpliwości że na10 spotkań z Radomskiem Legia wygra 7 .
        Aletoporównanie wystarczyłoaby kajo,mati ruszyli do ataku.
        Pozdrawiam
        • Gość: lis Re: CO WY CHCECIE OD LEGII?? IP: 165.222.186.* 01.03.02, 09:09

> Aletoporównanie wystarczyłoaby kajo,mati ruszyli do ataku.
          > Pozdrawiam

:)))) hehehe, dzieci sie latwo daja prowokowac
          • Gość: maciekl Re: CO WY CHCECIE OD LEGII?? IP: *.internetia.pl 01.03.02, 09:27
            Nie wiedziałem że są nieletni,będę bardziej wyrozumiały
            • Gość: Leon Re: CO WY CHCECIE OD LEGII?? IP: *.london-oratory.org 01.03.02, 09:43
              Takie dyskusje czy Radomsko jest lepsze od Legii sa zabawne, ale jednak trzeba
              stwierdic ze choc Radomsko jest o wiele lepsze niz kilka miesiecy temu, to
              Legia (jezeli jej pilkaze dadza 100%) powinna wygrac. Moim zdaniem ludzie
              ktorzy attakuja Legia tak bez przyczyny sa glupi i maja jakis kompleks. Z
              drugiej strony ci kibice Legii ktorzy odrzucaja krytyke i mowia ze wsystcy z
              poza stolicy ich nie lubua sa poprostu zalosni.

Pozdr
              • Gość: maciekl Re: CO WY CHCECIE OD LEGII?? IP: *.internetia.pl 01.03.02, 11:06
                Właśnie Leon jest spora część legionistów którzy nie są w stanie przyjąć słowa krytyki np.wczorajsza
                dyskusja na temat sprzedaży Kowalewskiego.
                Nie ulega przecież wątpliwości ze Legia to solidny klub z niezłymi grajkami , ale z drugiej strony nie
                ma tam już mega gwiazd jak kiedyś,nadal marnuje talenty (Magiera,Kiełbowicz) no i
                niemasponsora,co przy tak silnej marce jaką jest Legia wydaje się dziwne.
                • Gość: kajo95 Re: CO WY CHCECIE OD LEGII?? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 11:30
                  Gość portalu: maciekl napisał(a):

> Właśnie Leon jest spora część legionistów którzy nie są w stanie przyjąć słowa
                  > krytyki np.wczorajsza
                  > dyskusja na temat sprzedaży Kowalewskiego.

no nieeeeeeeeee. ty znowu swoje. sprzedaż pierwszego bramkarza na tydzień przed
                  rozpoczęciem rozgrywek nie jest najszczęśliwszym posunięciem i nie zauważyłem,
                  żeby ktoś z sympatyków legii na forum to ukrywał. rzecz w tym, że sternicy legii
                  stanęli przed wyborem: albo kowalewski zostaje i do końca rundy gramy
                  zawodnikami, którzy od 3 miesięcy nie dostali ani grosza a to siłą rzeczy nie
                  wpływa pozytywnie na ich psychikę i odbija się na ich formie fizycznej albo
                  sprzedajemy kowalewskiego za w sumie niezłą jak za niego kasę i problemy
                  finansowe jak na razie mamy z głowy. proste? proste! ale pan maciekl i jemu
                  podobni doszukują się w tym niewiadomo czego. ale to już ich problem...

> Nie ulega przecież wątpliwości ze Legia to solidny klub z niezłymi grajkami ,

oooooooooooooooo! a w porównaniu z radomskiem wyszedł ci remis. no cóż...

> a
                  > le z drugiej strony nie
                  > ma tam już mega gwiazd jak kiedyś,

taaaaaaaaaaaa, karwan i zieliński to przeciętniacy ligowi

> nadal marnuje talenty (Magiera,Kiełbowicz) no

tak. już mówiłem, że legia to robi specjalnie. magiera i kiełbik to super grajki
                  i dziwne, że zamiast nich grają murawski i wróblewski.

> i
                  > niemasponsora,co przy tak silnej marce jaką jest Legia wydaje się dziwne.

brak ci elementarnej wiedzy ale jak widać nie przeszkadza ci to w zabieraniu
                  głosu na ten temat. no więc przyjmij do wiadomości że legia ma sponsora - polmot.
                  nie jest to potentat pokroju telefoniki czy amici ale jednak sponsor. to po
                  pierwsze. po drugie: czy myślisz, że gdyby cupiał nie dostał terenów, należących
                  do wisły to angażowałby tam swoje pieniądze? dopóki legia nie dostanie od wojska
                  terenów na łazienkowskiej dopóty nie będzie tam strategicznego sponsora. mam
                  nadzieję, że wkrótce wszystko sie jednak wyjaśni i legia takiego sponsora mieć
                  będzie.
                  • Gość: maciekl Re: CO WY CHCECIE OD LEGII?? IP: *.internetia.pl 01.03.02, 12:56
                    Z racji czego prywatna spółka (Legia) ma dostać za darmo od Agencji Mienia Wojskowego
                    Baaaaaaaaardzo atrakcyjną działkę w centrum.
                    • Gość: kajo95 Re: CO WY CHCECIE OD LEGII?? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 13:36

> Z racji czego prywatna spółka (Legia) ma dostać za darmo od Agencji Mienia Wojs
                      > kowego
                      > Baaaaaaaaardzo atrakcyjną działkę w centrum.

z takiej samej racji z jakiej ts wisła oddała swoją działkę telefonice. po prostu
                      spisauje się odpowiednią umowę na mocy której jedna strona deklaruje zainwestować
                      w klub tyle i tyle a druga strona przekazuje działkę w dzierżawę na okres co
                      najmniej 20 lat. przy okazji wojsko może zastrzec sobie partycypowanie w zyskach
                      pochodzących z ewentualnej działalności gospodarczej (innej niż futbol)
                      prowadzonej na terenie stadionu. działalnością taka mogą być np. restauracje,
                      sklepy, puby, które będą się znajdowaćć na nowym stadionie. dla mnie proste, dla
                      ciebie wciąz nie?
                • Gość: Leon Re: Do Mackiela IP: *.london-oratory.org 01.03.02, 17:22

> Właśnie Leon jest spora część legionistów którzy nie są w stanie przyjąć słowa
                  > krytyki np.wczorajsza dyskusja na temat sprzedaży Kowalewskiego.

Facecie, o czym ty gadasz? Ja kibicuje WISLE ale to nie ma znaczenia. Nie mam
                  zadnej nienawisci do tego klubu i potrajie OBJEKTYWNIE ocenic go.

• Gość: gazza Re: CO WY CHCECIE OD LEGII?? IP: 213.195.132.* 03.03.02, 11:03
        dex .nie przejmuj sie tak mocno tą krytyką wiekszosc z nich cierpi na komplex
        warszawki.wiesz,tu chyba nie o legie chodzi.zauważyłem to czesto na
        wakacjach,ludzie do warszawiakow odnoszą sie agresywnie i niemiło.czym to jest
        spowodowane ? nie wiem może ktoś wyjasni?
        • Gość: Kuchar Legioniści warszawiakami ? Od kiedy ?!!! IP: *.chello.pl 03.03.02, 11:06
          Gość portalu: gazza napisał(a):

> dex .nie przejmuj sie tak mocno tą krytyką wiekszosc z nich cierpi na komplex
          > warszawki.wiesz,tu chyba nie o legie chodzi.zauważyłem to czesto na
          > wakacjach,ludzie do warszawiakow odnoszą sie agresywnie i niemiło.czym to jest
          > spowodowane ? nie wiem może ktoś wyjasni?

Legia i jej kibice to poza warszawski klub i podwarszawski motłoch. I to
          wszystko !

• Gość: gazza Re: Legioniści warszawiakami ? Od kiedy ?!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 23:12
            musze cie niestety wyprowadzić z błedu ,kibicuje legii a mieszkam na
            czerniakowie.z tego co mi wiadomo od osób w bardzo podeszłym wieku czerniaków
            nie jest i nie był podwarszawską wiochą.mysle że nie jestem jedyny taki na
            stadionie.
            • Gość: Marcin Re: Legioniści warszawiakami ? Od kiedy ?!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 07:47

> musze cie niestety wyprowadzić z błedu ,kibicuje legii a mieszkam na
              > czerniakowie.z tego co mi wiadomo od osób w bardzo podeszłym wieku czerniaków
              > nie jest i nie był podwarszawską wiochą.mysle że nie jestem jedyny taki na
              > stadionie.

Znam cię gazza. Twoja rodzina przeprowadziła się w 1975 z Małkini do Warszawy. No
              i jak ci się u nas podoba ?
              • Gość: gazza Re: Legioniści warszawiakami ? Od kiedy ?!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 17:19
                ja cie marcinku też znam .ciągniesz mi laseczke co wieczór i wylizujesz
                rodzynki,a mieszkasz w chlewie z moimi świnkami .one też są z ciebie
                zadowolone.podobno całkiem dobry z ciebie kibel.
                • Gość: Kuchar Re: Legioniści warszawiakami ? Od kiedy ?!!! IP: *.chello.pl 04.03.02, 19:37

> ja cie marcinku też znam .ciągniesz mi laseczke co wieczór i wylizujesz
                  > rodzynki,a mieszkasz w chlewie z moimi świnkami .one też są z ciebie
                  > zadowolone.podobno całkiem dobry z ciebie kibel.

gazza ! Może jednak wróciłbyś do Małkini ? W Warszawie nie potrzebujemy takich
                  prymitywów jak Ty. Tam będziesz wśród swoich. Krówki bedziesz znowu pasł, świnki
                  czochrał, gnój po izbie rozrzucał. Wracaj chłopcze w swoje rodzinne strony. Tam
                  Twoje miejsce.

• Gość: gazza Re: Legioniści warszawiakami ? Od kiedy ?!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 21:38
                    zawsze z tobą sąsiedzie zza miedzy
                  • Gość: gazza Re: Legioniści warszawiakami ? Od kiedy ?!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 21:45
                    po czym wnosisz że jestem prymitywem ?może po słowach które użyłem?tak naprawde
                    to nauczyłem sie ich tu ,od ludzi którzy łgali mi za to tylko że jestem
                    legionistą.co do małkinni to miałbym problem z lokalizacją wiec prosze cie
                    daruj sobie głupie wtyki!!
      • Gość: biesio Re: CO WY CHCECIE OD LEGII?? IP: *.zelt.lodz.pl 04.03.02, 19:55
        Z Legią wszystko jest O.K.- tylko z tą statystyką meczy z Radomskiem coś nie
        tak . Ile tych meczy Legia rozegrała z RKS ?! Raptem dwa - remis i zwycięstwo
        dla Legii. Niedługo prawdopodobnie w Pucharze Ligi spotkają się te dwa kluby
        ponownie . Ciekawe kto poprawi statystyki ?! Stawiam na RKS.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka