Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lazio w wielkich klopotach....

IP: 157.25.192.* 01.03.02, 12:13
    Zgodnie z ostatnimi doniesieniami Lazio ma jeszcze wieksze klopoty z zespolem...

Z zespolu odejda: Nesta (prawdopodobnie do Juve za... Davidsa) oraz Crespo
    Crespowski ...

Veron nie wroci prawdopodobnie ...

Co oni tam robia .... w tym Lazio ...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mario29 linki ... IP: 157.25.192.* 01.03.02, 12:15
        zapomnialem linki dac ...

www.planetfootball.com/Article.asp?
        ARTICLE=83543&Title=Lazio+admit+transfer+plans

www.soccerage.com/en/13/c7256.html
      • lhp Re: Lazio w wielkich klopotach.... 01.03.02, 12:26
        Nie przesadzajmy to sa klopociki, BTW gdzie idzie Crespowski, mam nadzieje, ze
        nie na zamrnowanie do robotniczego Manchesteru, juz jednego zawdodnika marnuja.

Veron uciekaj poki mozesz, ratuj sie ;-]]

pzdr
        • Gość: Mario29 Re: Lazio w wielkich klopotach.... IP: 157.25.192.* 01.03.02, 12:27
          lhp napisał(a):

> Nie przesadzajmy to sa klopociki, BTW gdzie idzie Crespowski, mam nadzieje, ze
          > nie na zamrnowanie do robotniczego Manchesteru, juz jednego zawdodnika marnuja.
          > Veron uciekaj poki mozesz, ratuj sie ;-]]
          >

lhp zgin przepadnij maro nieczysta :-)))) Nie wiadomo gdzie .. prezydent lazio
          tylko powiedzial ze jak nie bedzie wplywow z LM to beda musieli go sprzedac zeby
          wyzyc ... Marco DiVaio ma byc za niego (Parma)...
      • Gość: Luxc Re: Lazio w wielkich klopotach.... IP: 213.17.164.* 01.03.02, 12:29
        Gość portalu: Mario29 napisał(a):

> Zgodnie z ostatnimi doniesieniami Lazio ma jeszcze wieksze klopoty z zespolem..
        > .
        >
        > Z zespolu odejda: Nesta (prawdopodobnie do Juve za... Davidsa) oraz Crespo
        > Crespowski ...
        >
        > Veron nie wroci prawdopodobnie ...
        >
        > Co oni tam robia .... w tym Lazio ...

Nesta za Davidsa - Mario to piękne :)) tylko szkoda Lazio. Ale myślę że bez Nesty
        i Crespowskiego nadal będą w miarę mocną drużyną - nie tak jak rok czy dwa lata
        temu, ale na pewno nie spadną, jak Fiorentina :(.
        I jeszcze jedno - piszesz że Veron nie wróci - to co - zostaje w Manchesterze,
        czy odchodzi gdzieś indziej? (chyba nie do Realu:).
        Podsumujmy: Crespo i Nesta do Juve, Davids do Lazio, Trezeguet do Arsenalu,
        Vieira do Realu, Veron??? (też do Juve :)), a może Vieri do Juve, Crespo do
        Interu, Olisadebe do Juve, skąd po pół roku zostaje sprzedany za kosmiczne
        pieniądze gdzieś na Wyspy - hmm chyba trochę za daleko pojechałem :)))
        pozdr
        • Gość: Mario29 Re: Lazio w wielkich klopotach.... IP: 157.25.192.* 01.03.02, 12:33
          > Nesta za Davidsa - Mario to piękne :)) tylko szkoda Lazio. Ale myślę że bez Nes
          > ty
          > i Crespowskiego nadal będą w miarę mocną drużyną - nie tak jak rok czy dwa lata
          >
          > temu, ale na pewno nie spadną, jak Fiorentina :(.
          > I jeszcze jedno - piszesz że Veron nie wróci - to co - zostaje w Manchesterze,
          > czy odchodzi gdzieś indziej? (chyba nie do Realu:).
          > Podsumujmy: Crespo i Nesta do Juve, Davids do Lazio, Trezeguet do Arsenalu,
          > Vieira do Realu, Veron??? (też do Juve :)), a może Vieri do Juve, Crespo do
          > Interu, Olisadebe do Juve, skąd po pół roku zostaje sprzedany za kosmiczne
          > pieniądze gdzieś na Wyspy - hmm chyba trochę za daleko pojechałem :)))
          > pozdr

Kurde juz sie zgubilem .. z twojego postu wynika ze wszyscy do Juve na potege :-
          ))) Tylko ciekawe skad tych lirow tyle nabrac :-))) Moze Banco Nacionale di
          Italia chyba im podrzuci z tych banknotow wycofanych z obiegu :-)))
          • lhp Re: Lazio w wielkich klopotach.... 01.03.02, 13:07
            Kadaffi dorzuci

pzdr
            • Gość: Luxc Re: Lazio w wielkich klopotach.... IP: 213.17.164.* 01.03.02, 13:14
              Mario - tym razem Lhp ma rację Kadafi już zaczął sypać forsą, poza tym
              Trezeguet ma ceną przebić Zidana - trochę się tych lirów nazbiera :)
              pozdr
              • lhp Re: Lazio w wielkich klopotach.... 01.03.02, 13:15
                Juz nie lirow tylko EURO, atak OLI-Crespowski - atak marzen

opzdr
                • Gość: Mario29 Re: Lazio w wielkich klopotach.... IP: 157.25.192.* 01.03.02, 13:19
                  lhp napisał(a):

> Juz nie lirow tylko EURO, atak OLI-Crespowski - atak marzen
                  >
                  We wloszech liry jeszcze wazne miesiac :-))) Olisadebowski-Crespowski - POLSKI
                  atak marzen :-)))
                  • lhp Re: Lazio w wielkich klopotach.... 01.03.02, 13:23
                    No nie wiem dzis jest 1 marca i we wszystkich krajach UW jedyna waluta jest EURO

www.nbp.pl/euro/wymiana%5Feuro%5Fstary.html

pzdr
                  • Gość: Luxc Re: Lazio w wielkich klopotach.... IP: 213.17.164.* 01.03.02, 13:27
                    Skichałbym się ze szczęścia gdyby tak było :)))
                    Tylko co w tej drużynie robiłby Del Piernik? - Ha ! Wiem - Oli musi mieć kogoś
                    na zmianę :)))
                    pozdr
                    • lhp Re: Lazio w wielkich klopotach.... 01.03.02, 13:31
                      Del piernik do Lazio ???, moze za Stama

pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka